Hoofdstuk 174

470 35 11
                                    

ELENA CLIFFORD.

"Zo hallo dames, jullie zijn thuis. Oh my, wat hebben jullie gekocht?" Michael zijn ogen glijden eerst nieuwsgierig af naar Anouk, vervolgens naar ons tassen en dan pas naar mij.

Anouk rolt met haar ogen en zucht even.

"Hey goedemiddag schatje patatje van me! Hoe was jullie dag? Was het leuk? Dude.. pleas." Anouk grinnikt en loopt vervolgens langs Michael heen, de hal in.

Michael fronst even zijn wenkbrauwen, waardoor er een klein, haast onhoorbaar, lachje over mijn lippen rolt.

Ik duw mijn lippen op elkaar om mijn de rest van mijn lach in te houden, maar dat mislukt zodra ik Michael zijn vragende gezicht zie.

"Zei ik iets verkeerd?" Mompelt hij twijfelend.

"Ze bedoelde Mike, dat je haar wel normaal mocht begroeten. Ik snap dat kind soms ook niet hoor." Giechel ik en sla even speels tegen Michael zijn borstkas aan, die er volgens mij nog steeds de logica niet echt in ziet zitten van wat Anouk bedoelde.

To he honest, ik snapte het eigenlijk ook niet. Maar ja, we weten allemaal wel een beetje dat Anouk soms een beetje een meisje is met gebruiksaanwijzingen. En dan vooral als het op jongens aan komt — dus in dit geval is mijn lieftallige broer, Michael, het slachtoffer.

"Nahw Anna, wil je het me zo laten zien? Pleaaaaas. Ik probeer alleen maar belangstelling te tonen en-" De rest hoor ik al niet meer aangezien Michael Anouk pruilend achter na gaat, die haar schoenen ondertussen uit heeft gedaan en naar de woonkamer is gelopen.

Ik schud even mijn hoofd en zet mijn tasje met mijn jurk er in neer, aangezien ik mijn schoenen uit wil doen, maar zodra ik dat doe, hoor ik iemand van de trap afkomen.

Dat zal Ashton wel zijn die gehoord heeft dat we thuis zijn gekomen.

"Oh eh, hi." Hoor ik een zachte stem zegenen waardoor ik even mijn wenkbrauwen frons.

Mhm, het is Ashton niet.

Ik trek snel mijn simpele, zwarte Vans uit en draai me vervolgens om.

Direct krijg ik het gevoel alsof mijn maag omdraait wanneer ik zie WIE er zojuist naar beneden gekomen is.

"Hey Luke." Probeer ik zo normaal mogelijk uit te brengen, maar na mijn gevoel klink ik ongelofelijk belachelijk en kan ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan.

Waarom doe ik in godsnaam zo gênant in Luke zijn bijzijn? Ik voel toch niks voor hem? En in dat geval, ik ben met Ashton. De enige waarop ik verliefd ben ik Ash.. right?

Luke lijkt ook even na te denken over wat hij het beste kan zeggen tegen me, en stapt vervolgens de laatste paar treden van de trap af.

"En? Hebben jullie t' gezellig gehad?" Vraagt hij met een scheve glimlach, waardoor ik mezelf van binnen voel bevriezen — ja, letterlijk.

GOD ELENA STOP HIER MEE.

"Ja het eh.. was gezellig hoor," Ik slik even en pak mijn tasje met mijn jurkje op van de grond en klem die stevig tussen mijn handen. "Weet je waar Ashton is by the way? Is hij boven?"

Zeg alsjeblieft dat hij boven is.. dan kan ik hier weg. Dit is zo gênant. Ik wil hier niet langer meer zijn.

"Ze zijn aan het gamen." Mompelt Luke zacht en vervolgens vliegen zijn ogen even kort af naar de deur die naar de woonkamer leid.

"En jij doet niet mee? Dat is nieuw." Ik zet even mijn boventanden in mijn onderlip en kijk Luke weer aan, van wie zijn lippen iets losser uit elkaar gaan.

"Dat klopt." Verlaat er zachtjes zijn mond.

Er valt weer een stilte tussen ons, waardoor er een rilling over mijn rug loopt.

Waarschijnlijk weten we op dit moment beide niet echt wat we tegen elkaar moeten zeggen..

Misschien omdat we allebei even gênant zijn?

Ik bedoel, iedereen weet wel van Luke dat hij sociaal gezien het meest awkward is van ons allemaal, of tenminste kan zijn.

"Ik ga dit ding even boven leggen." Besluit ik na en paar seconde maar te zeggen en werp even een korte blik op het tasje wat ik in mijn handen heb waar mijn jurkje inzit.

"Oh j-ja.. sure." Luke glimlacht even zenuwachtig voordat hij aan de kant gaat zodat ik naar boven kan lopen, wat ik ook zo snel mogelijk doe.

Zodra ik aankom in de kamer van mij en Ashton laat ik me meteen op het bed zakken en staar een paar seconde voor me uit.

Wat de fack gebeurde er net precies.

——

Oh jeetje Elena en Luke.

Hahahah zo grappig om te lezen dat jullie niet meer geloven in Luna.

Sorry dat ik zon kut draai geef aan dit verhaal, maar ik geniet er zo van om jullie confused te maken 😏

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin