Hoofdstuk 117

669 56 12
                                    

ELENA CLIFFORD.

Een paar uur later zitten we inderdaad met z'n alleen op de bank American Horror Story te kijken.

Calum en Allora zitten beide gespannen naar het scherm te staren terwijl ik mezelf de hele tijd achter een kussen probeer te verbergen.

Ik haat horror nog steeds zo erg. Niet dat dit eng is maar toch, het is niet bepaald chill voor mij of zo. En ik heb dit keer ook niemand om me achter te verschuilen.

Calum en Allora zijn beide veel te actief aan het kijken, Ashton knuffelt Maddie, Michael is half aan het slapen – denk ik? – en Sam en Luke hebben alleen maar de hele tijd oog voor elkaar. Ik voel me precies het vijfde wiel op dit moment.

"Juist, heeft er iemand zin in iets te eten? Ik verga van de honger." Mompel ik en sta op van de bank.

Michael heft zijn hoofd op en kijkt me even met half geopende ogen aan. "Hmm.." humt hij.

Ik rol even met mijn ogen en kijk vervolgens naar Ashton en Maddie. "Hebben jullie ergens zin in?"

Ashton draait zijn hoofd naar mij toe. "Oh ja dat is inderdaad wel een goed idee. Je weet wel waar alles zo'n beetje staat huh?"

Ik knik even en vervolgens draai ik mezelf om en loop naar de hal en open de voorraadkast waar ik al gouw een zak chips vind. Ik loop met de zak naar de keuken om daar een schaal te pakken maar ik schrik me dood wanneer ik nog een ander gedaante in de keuken zie staan.

"My gosh, waarom ben jíj nu weer hier?" Brom ik en vervolgens pak ik een schaal uit een van de kastjes boven het aanrecht.

"Uhm, dit is nog steeds mijn huis hoor." Snauwt Luke terug waardoor mijn wenkbrauwen even omhoog vliegen.

"Sassy,"

Luke vult een glas met water en zodra hij dat gedaan heeft draait hij zich naar weer naar mij toe. We kijken elkaar recht in de ogen aan waardoor ik meteen een stap achteruit zet.

Luke opent zijn mond om iets te zeggen maar ik ben hem al gouw voor.

"Je had der net ook gewoon aan mij kunnen vragen of ik water voor je mee kon nemen, dan had je bij Sam kunnen blijven zitten en–"

"En wat? Je vind het niet leuk dat ik hier nu ook ben huh?" Luke trekt één van zijn wenkbrauwen omhoog waardoor ik mijn lippen op elkaar pers. "We hebben nog niet eens een normaal moment gehad om elkaar 'hallo' te zeggen, dit leek me een geschikt moment."

"Verdomme Luke," sis ik en zet mijn handen in mijn zei. "Misschien wil ik dat niet eens? Misschien wil ik niet eens meer íéts met je te maken hebben? Heb je daar al eens over na gedacht?"

Ik zie even Luke zijn gezicht betrekken. "We kunnen toch nog wel gewoon normaal tegen elkaar doen?" Fluistert hij vervolgens iets zachter.

"Als het aan mij ligt niet nee, sorry," Ik stuur hem even een korte blik en vervolgens wil ik langs hem heen lopen maar Luke pakt mijn bovenarm vast en trekt me terug. "Blijf met je fucking tengels van me af." Sis ik opnieuw maar Luke schud even met zijn hoofd.

"Nee Elena. Ik wil gewoon weer dat we normaal kunnen doen tegen elkaar." Zijn vingers duwen in de stof van mijn trui waardoor er een rilling over mijn arm loopt.

Ik wil hem slaan. Ik wil hem zo ongelofelijk hard slaan.

"Het is je eigen schuld," Een triomfantelijk glimlachje krult rond mijn lippen. "Had jij je maar niet zo als een lul moeten gedragen."

Luke zijn mond zakt open. "Het is mijn eigen schuld? What the fack? Volgens mij was ik de gene die–"

"Die met een ander meisje zoende ja," maak ik zijn zin af. "Kun je me nu los laten?"

Ik hoor Luke even hoorbaar slikken en vervolgens laat hij me langzaam los.

"Dankje." Sis ik en kijk hem nog even kwaad aan voordat ik de keuken weer uit loop.

Ik zet de schaal met chips op de bijzettafel en laat me vervolgens weer naast Calum en Allora op de bank vallen.

Een paar seconde later komt Luke ook weer de woonkamer binnen strompelen en zonder ook maar iets te zeggen gaat hij weer naast Sam zitten en trekt haar dicht tegen zich aan.

Wat is hij toch een asshole.

-----

Oei gaat niet zo goed tussen Elena en Lukey ):

The Exchange heeft gewoon 30k & dit boek al bijna 3k whaaaaaaaaaaaat

Oops ik heb teen wolf nu al bijna uitgezien maa tis zooooo amazing😩🤤

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now