Hoofdstuk 111

702 57 38
                                    

ELENA CLIFFORD.

"Ik heb een idee." begint Ashton langzaam wanneer we niet veel later met z'n tweetjes in de auto zitten.

Ik draai mijn hoofd naar Ashton toe en trek één van mijn wenkbrauwen langzaam omhoog.

"Je hebt een idee? Okay, vertel."

Een zacht lachje verlaat Ashton zijn mond. "Okay, okay. Ik vind dat we het straks niet zo cliché moeten maken. Ik bedoel, je ziet je zus na vier jaar. Dat is echt lang. We moeten even iets goeds verzinnen. Ik bedoel, het moet voor Allora echt een verrassing zijn en gewoon niet zo'n ding van dat jij gewoon ineens uit het niets bij ons in de woonkamer staat. Snap je? Het is veel te normaal." Ashton trommelt even met zijn vingers het op het stuur van de auto.

Ik schud even met mijn hoofd en vervolgens krult er een klein glimlachje rond mijn lippen. "Dus geen 'All You Need Is Love-moment?'

Ashton kijkt me even vragend aan en knijpt zijn wenkbrauwen samen. "En dat is...?"

Ik rol even met mijn ogen. "Laat maar. Dat is een Nederlands tv-programma, dat ken je toch niet."

Ashton knikt weer even langzaam met zijn hoofd. "Maar we moeten even iets goeds verzinnen. We kunnen jou straks gewoon ergens droppen en Allora daar naar toe sturen.."

Ik schud even met mijn hoofd. "Nope Ash, té cliché."

Een zucht verlaat Ashton zijn mond. "Hebben jullie niet ergens hier een plekje waar jullie iets mee gemaakt hebben of zo? Een herinnering van vier jaar geleden?"

Ik denk even kort na. Allora en ik hebben in de twee werken dat we bij elkaar waren hier in Australië hebben we best veel samen gedaan, maar het meeste deed ik toen buitenhuis met Luke.

Jup, toen nog wel ja.

"Ehm, we gingen bowlen? Maar dat is een slechte herinnering." Mompel ik fronsend.

Ashton zijn mond gaat open. "Hé! Die middag was hartstikke gezellig!"

Ik schud even met mijn hoofd. "Het was een doodservaring. Ik had die bal wel naar achter kunnen gooien en dan was ie misschien wel op jullie terecht gekomen. Weet je wel niet hoe bang ik daar voor was?"

Ashton schiet in de lach. "Okay Leen, de bowlingbaan valt dus af. Andere opties?"

Ik pers mijn lippen even op elkaar. "Jullie kunnen ook gewoon even gouw met z'n allen een uitje regelen. Gewoon om het feit dat Allora en Calum over twee weken gaan trouwen. Dat zullen ze beide wel leuk vinden en dan duik ik daar ineens op. Sorry Ashton, maar ik kan echt niets beters be–"

"Oh my god," begint Ashton en vervolgens kijkt hij me met een brede glimlach aan. "Dat is een geweldig idee! Ik meen het oprecht, dat is echt.. geweldig. Ja ik weet wel zeker dat Allora dat leuk gaat vinden. Wacht, we kunnen misschien wel naar d'r Sydney Tower gaan. Daar kun je super lekker eten en je hebt perfect eten. Sounds good, huh?"

Ik begin te lachje. "Feels good. Je wou dat ik dat ging zeggen, right?"

Ashton zijn lachkuiltjes komen te voorschijn en vervolgens richt hij zich weer op de snelweg. "Yep. Maar zullen we dat dan doen? Kun jij dan by the way de jongens even Appen? Dan zet ik jou zo alvast bij het centrum af en rij ik terug naar ons huis. Je kunt je bagage gewoon in de achterklep laten zitten, Allora gaat dat toch niet merken. Vind je het heel erg om naar die toren te lopen?"

Ik schud even met mijn hoofd. "Volgens weet ik nog wel waar dat zit, ik ben er wel eens met Luke langs gelopen."

Ashton knikt weer even. "Great! Oh my god, ik ben zo benieuwd naar Allora haar reactie."

Een kriebeling ontstaat in mijn onderbuik. Ik echt niet normaal zenuwachtig. Maar niet alleen omdat ik mijn tweelingzusje en mijn broer weer na vier zie, maar ook Calum, Maddie en eh.. ja ook Luke. Maar ik heb zo'n grote haat voor hem gevormd, dus ik heb geen idee of ik hem überhaupt wel normaal kan begroeten.

Ik schuif de gedachten van me af en haal mijn telefoon uit mijn handtas en begin den jongens te WhatsAppen.

Aan Calum, Mikey en Luke:
Ik: hello guuuyss! ashton en ik hebben zojuist een geweldig plan bedacht aka een verrassing voor allie. we gaan straks naar de Sydney tower (beste idee van mij en ashie aha) en daar gaan we dan eten en zo word kei gezellig (: wow dudes, ik kan echt niet wachten om jullie weer te zien 😱

Ik: maar okay. in ieder geval; ashton komt zo jullie thuis allemaal ophalen en dan rijd hij jullie naar de sydney tower waar ik dan al ben, want ik ga er zo al naar toe lopen (of ik neem even gouw de bus idk) maar aub zeg geen woord hier over tegen allie.

Calum: ahmagawwddd dat eten daar is zo goddelijk

Ik: yeah, zei Ashton ook al. oh btw maak er maar van voor lorie dat dit 'etentje' is omdat jullie over twee weekjes gaan trouwen en eh, dat moet gevierd worden!!! ik zie jullie strakjesss x x x x x

-----

Het is eindelijk weer eens super lekker weer in Nederland wooehoeeee

OMG IK VIND HET ZO LEUK OM  DIT WEER TE MOGEN SCHRIJVEN WWEEEWWW. Bc ja ik hou gewoon van Elena .

Ook nog steeds van lukey hoor, maar hij is wel een ass geweest ):

Wie denkt dat Leenie en Lukey ooit nog bij elkaar komen?😏🤓

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora