Hoofdstuk 166

542 41 6
                                    

ELENA CLIFFORD.

"Ik wil het zien!" Keert Allora en vervolgens grijpt ze de foto van de echo van vanmorgen uit mijn handen en begint 'm te bekijken.

Direct zie ik een brede glimlach rond haar lippen krullen. "Aahw! Hoe schattig is dit! Kijk nou Cal!" Ze stoot Calum aan, die druk in gesprek is met Ashton. Hij draait z'n hoofd om naar Allora en kijkt haar zuchtend aan. "Wat is er nou weer?"

"Kijk nou!"

Calum fronst zijn wenkbrauwen en vervolgens vliegen zijn ogen over de foto in Allora haar handen.

"Oh..," brengt hij ongeveer twee seconde later langzaam uit wanneer hij lijkt te begrijpen wat hij precies kan zien op de foto. Een klein glimlachje krult rond Calum zijn lippen. "Nahw, het is zo klein."

Allora rolt even met haar ogen. "Natuurlijk is het klein, jesus."

Ik voel Ashton eventjes zachtjes in mijn hand knijpen, waardoor ik me weer naar hem toe draai.

Ashton zelf heeft zeg maar de hele terugweg naar huis naar de foto lopen staren, waardoor ik noodgedwongen de gene was die ons naar huis moest rijden.

"Ik vind het zo mooi," Mompelt hij weer zacht en legt weer een van zijn grote handen op mijn platte buik. "Ik kan echt niet meer wachten totdat ze bij ons is."

Ik frons mijn wenkbrauwen. "Zé?" Herhaal ik hem lachend, waardoor ik Ashton rood aan zie lopen. "Dus je hoopt dat het een meisje is?"

Ashton perst zijn lippen even op elkaar. "Nou ja.." begint hij, maar hij kan zijn zin niet afmaken door een schreeuwende Luke die de woonkamer ook binnen komt lopen en gek genoeg is hij zonder Sam.

"HEY JULLIE ZIJN AL TERUG!" Roept Luke en ploft tussen mij en Ashton op de bank.

Het is zeg maar, maar net dat we onze handen van elkaar terug kunnen trekken van elkaar voordat Luke zich tussen ons in laat vallen. Anders weet ik wel zeker dat we beide onze armen zouden gaan breken - letterlijk.

"Ja Luke, dat zijn we." Grinnikt Ashton en vervolgens haalt hij een hand door zijn krullende haar.

Luke zet zijn grote, blauwe puppy ogen op en kijkt Ashton en mij daar beide nieuwsgierig mee aan. "En weten jullie al wat het word?"

Ik kan het niet laten om te lachen. Ashton dacht ook al dat we het geslacht al gelijk vandaag konden zien. Maar nee, helaas kan dat voorlopig nog niet. Dat vertelde Marly ons ook al.

Ik stop met lachen wanneer ik Luke me vragend aan zie kijken. "Wat is er nou?"

"We kunnen het geslacht nog niet zien, gek." Ik rol met mijn ogen en kijk Luke aan.

"Heh maar..," Luke tuit even zijn lippen. "Ik dacht van wel toch?"

"Ja, ik vroeg ook al of we het konden zien en gek genoeg werd ik daardoor erg raar aangekeken. Maar nee, helaas we kunnen het nog niet zien." Ashton pruilt even zijn onderlip, waardoor ik hem even achterlangs een por in zijn zei.

Ashton begint te giechelen. "Maar het is gezond en groeit goed, dus we zijn mega blij."

Rond Luke zijn lippen siert een glimlach en vervolgens begint hij te grinniken. "Het blijft een raar idee dat jullie echt ouders worden guys."

Ik slik even. Luke word ook vader.

"Ja, het is nog steeds wel weird." Mompel ik zacht terug en kijk even langs Luke heen naar Ashton.

Waarschijnlijk heeft Luke mij horen slikken want even staart hij me aan.

Ik denk dat hij ons gesprek van een paar weken geleden nog wel kan herinneren. Toen ik helemaal overstuur was om het feit dat ik zwanger was en dat ik er na mijn gevoel nog helemaal niet klaar voor was.

Ik speel even met mijn onderlip en stuur Luke een kleine blik, waardoor hij snel terug knikt en vervolgens zijn blik weer van mij af wend.

----

Ayeeee guys!

Drie keer raden waar je gurl maandag heen gaat :)

PARIJS

De stad waar heel dit verhaal ooit begonnen is hihihih

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu