Hoofdstuk 122

676 47 16
                                    

ELENA CLIFFORD.

Ongeveer twee uur later zijn Ashton en ik weer thuis en heb ik het jurkje die ik der straks aangepast heb ook gekocht. Ook ben ik ondertussen nog mijn laatste spulletjes uit mijn koffer aan het uitpakken.

Ik frons even mijn wenkbrauwen wanneer ik mijn telefoon in mijn broekzak voel trillen en vervolgens haal ik die er uit en druk even op mijn homebutton.

Anouk: yoooo kom je ooit nog Skypen????????

"Shit." vloek ik zachtjes in mezelf.

Dat is waar ook, ik had aan Anouk beloofd dat als ik in Australië aangekomen zou zijn dat ik dan gelijk haar zou gaan Skypen.

Ondertussen is het al weer één dag later dat ik ben aangekomen en heb ik nog steeds niets van mezelf laten horen.

Argh, ik ben de slechtste vriendin ooit.

Ik: omg ik ben het helemaal vergeten :(

Ik: kun je nu Skypen?? Dan zoek ik Michael zijn laptop even gehe

Direct zie ik dat Anouk weer online komt en vervolgens zie ik haar ook weer gouw typen.

Anouk: Allright! Dan zie ik je zo poepie

Mijn ogen vliegen door Michael zijn kamer heen totdat ik op zijn nachtkastje zijn MacBook vind. Ik bedenk me geen moment en gris het toestel van zijn nachtkastje af en start het vervolgens op.

Michael zal het vast niet erg vinden als ik zijn laptop eventjes leen.

Zodra de laptop opgestart is open ik Skype en log uit op Michael zijn account en log vervolgens weer in op mijn eigen account.

Direct zie ik een inkomend gesprek van Anouk binnen gekomen die ik meteen bevestig.

"Oh my god! Hey Leen!" Schreeuwt Anouk meteen weer vrolijk waardoor ik begin te lachen.

"Hello Anna." Ik zet een hand onder mijn kin en kijk naar de webcam.

"Hoe ging je reis? En hoe is het weer op dit moment? Warm zeker, huh? En omgie, wat heb je vandaag allemaal gedaan? Jullie zijn vast naar het strand geweest, niet? By the way, hebben de jongens een sixpack of een v-line? Ik ben zooooo jaloers op je. Je zit gewoon voor meer dan twee weken bij een stelletje jongens die gewoon super lekker zijn." Begint Anouk meteen te ratelen waardoor ik begin te lachen.

Ik schud even kort met mijn hoofd. "Mijn reis ging goed, dank je. En ja het weer is hier geweldig."

Anouk slaat even mokkend haar armen over elkaar heen. "Dat had ik al wel verwacht ja. Hier is het zeg maar al weer sinds gisteren non stop aan het regenen.. en weetje.. het is echt niet eerlijk. Ik wil ook op het strand liggen en naar leuke jongens met sixpacks kijken en natuurlijk ook naar jongens met v-lines."

"Uhm.. Leen," begint ineens een andere stem waardoor ik me in een ruk omdraai. "Wat doe je met mijn laptop?"

In de deuropening staat Michael me met gefronste wenkbrauwen aan te kijken.

"Ik Skype met iemand." Glimlach ik waardoor ik aan Anouk aan de andere kant hoor zuchten.

"Hallo Elena? Ik heb een naam. Weet je nog?"

Ik stuur Anouk even een korte blik voordat ik me weer op Michael richt.

"Ik Skype met Anouk Mike," mompel ik. "Had je je laptop nog nodig? Ik kan ook wel even mijn iPad in de oplader doen en daarna dan weer verder op Skypen?"

Michael schud even met zijn hoofd en vervolgens komt hij naast me zitten op ons bed.

"Mich—" begin ik, maar Michael heeft zich nu ook gericht op Anouk.

"Zo, dus jij bent Anouk?" Michael stuurt even een kleine knipoog naar Anouk waardoor mijn mond open valt.

What the hell is Michael nu weer bij Anouk aan het proberen? Als hij maar niet denkt dat dat gene wat hij nu aan het proberen is bij Anouk gaat werken. Want ik kan nu al uit ervaring vertellen dat het niet gaat werken. In dat geval is Anouk niet zo snel te overtuigen.

Ik hoor Anouk zachtjes giechelen waardoor mijn ogen nu ook groter worden. Oh gosh, mijn broer is aan het flirten met mijn beste vriendin. Ik denk niet dat ik hier nog langer bij wil zitten.

"Serieus Michael?" Verzucht ik, maar Michael lijkt me compleet te negeren want het enige waar hij zich mee bezig houd is Anouk.

"Okay, ik zal wel weer weg gaan hé." Brom ik en vervolgens sta ik op van mijn bed en wil naar beneden lopen totdat ik ineens tegen een lichaam op knal.

"Hallo? Kijk voortaan even— oh shit," ik kijk omhoog en direct komen mijn ogen in contact met twee hazel-bruine ogen van niemand minder dan de enige echte Ashton Irwin. "Sorry." herhaal ik mezelf opnieuw.

Ashton wrijft even over zijn voorhoofd en vervolgens pruilt hij even kort met zijn onderlip. "Dat deed zeer Leenie."

"Sorry ik keek echt niet bepaald waar ik liep. Ik wou eigenlijk naar beneden lopen zeg maar.. ugh." Een lange zucht verlaat mijn lippen.

"Oh," Ashton trekt even kort een van zijn wenkbrauwen omhoog. "Ik dacht dat je met je beste vriendin aan het Skypen was? Of naja, zo iets hoorde ik tenminste." Een kleine giechel verlaat zijn mond.

Ik rol even kort met mijn ogen. "Dat klopt ook, dat wás ik inderdaad aan het doen voordat Michael er bij kwam en het gesprek over nam. Ik hoef niet te zien hoe Michael en Anouk met elkaar flirten."

Ashton begint te lachen waardoor er een kleine giechel zijn mond verlaat. "Nou, misschien word het wel iets tussen die twee? Wie weet?"

Ik zucht even. "Waarschijnlijk wel, ugh. Ik had nooit Michael zijn laptop überhaupt al moeten gebruiken."

------

Yaaaaaaay een langer stukje als normaaal

Omg ik ben bezig met mijn stage op de basisschool in groep 1/2 en de kindjes zijn zo leuk en schattig en asdfghjkl ik vind ze zooo leuk en ik vind het de stage in het algemeen ook al zo leuk.

En nog beter ik hoef 2 weken niet naar school yay

HAAHAHHHA WRM SHIPPEN JULLIE ASHTON EN ELENA??!?!??!

Enne vinden jullie Michael & Anouk ook een beetje leuk samen (;;;

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now