Hoofdstuk 138

545 42 10
                                    

ELENA CLIFFORD.

"Ga je echt niets tegen me zeggen?" Verzucht Ashton wanneer we niet veel later weer met z'n tweetjes in de auto zitten op weg naar de volgende locatie waar Allora en Calum een soort van feest geven ter eren van dat ze eindelijk getrouwd zijn.

Ik negeer Ashton zijn vraag en blijf uit het raam van de auto staren.

"Hallo oké, jij wou ook niet dat de sfeer zo tussen ons zou zijn op deze 'speciale' dag, maar als jij zo blijft doen terwijl ik alleen maar met je probeer te praten dan komen we ook niet even bepaald verder of zo."

"Ik had toch al gezegd dat ik er verdomme geen zin meer in heb?" Grom ik en draai me naar Ashton toe. "Kun je me nu alsjeblieft gewoon met rust laten?"

Ashton zucht even en vervolgens zie ik hem zijn wenkbrauwen even kort optrekken.

"Goed, okay, ik zal je al met rust laten. Praat maar weer tegen me als je dat wilt."

"Ja, dat zal ik zeker doen." Snuif ik en trek even mijn wenkbrauwen omhoog en kijk vervolgens weer door het autoraampje naar buiten.

"Oh my god Allie!" Gil ik vrolijk wanneer we niet veel later eindelijk bij de volgende locatie aangekomen zijn en ik Allora daar meteen rond haar nek vlieg.

Na de ceremonie heb ik haar eigenlijk helemaal niet meer gezien, ik heb haar nog niet eens kunnen feliciteren met het feit dat zij en Calum nu eindelijk man en vrouw zijn.

Allora heeft ook trouwens een andere jurk aan – waarschijnlijk omdat het in zo'n grote en lange bruidsjurk het niet even bepaald fijn dansen is. Dat kan ik ergens nog best wel begrijpen. Ik zou dat namelijk evengoed ook niet kunnen.

Allora lacht even kort voordat ze me weer los laat.

"Leen, wat is er tussen jou en Ashton?" Allora perst haar lippen op elkaar waardoor ik even slik.

Ze heeft het gezien.

Ik bijt even op mijn onderlip en vervolgens rolt er een zucht over mijn lippen. "Ik weet het niet okay..," mompel ik en sla mijn ogen neer. "Al, ik wil je dag niet verpesten hier door, snap je?"

Allora schud haar hoofd. "Je verpest mijn dag daar echt niet mee Leen, wil je vertellen wat er aan de hand is?"

Ik knik even langzaam met mijn hoofd. "Maddie is hier en-"

Allora haar ogen worden langzaam iets groter.

"Maddie?!" Sist ze, waardoor ik even slik.

"Ja.. Maddie." Herhaal ik mezelf nog eens.

Allora stopt een pluk van haar haren achter haar oor en even kort lijkt ze naar haar woorden te zoeken. "Nee, dat meen je niet. Ashton is toch niet– holy shit ik ga hem helemaal kapot slaan. Hoe the fuck.. okay, dit had ik niet van hem verwacht. Jeez." Met grote ogen kijkt ze me aan.

Ik schud even met mijn hoofd. "Nee, nee, hij is niet samen met Maddie maar.." Maar Allora laat me al niet mee uitpraten.

"Maar al sowieso dat hij weer met haar 'omgaat' is niet oké Elena."

Ik zucht even.

Dat weet ik ja.

"Ashton werd ook boos om het feit ik niet bij hem meer wou zitten nadat we een soort van.. gepraat hadden. Toen ging ik bij Luke en Sam en zo zitten weet je wel. Maar ja, Ashton heeft nu ook weer zijn ideeën die totaal niet waar zijn, maar je begrijpt wat ik bedoel huh?" Ratel ik aan één stuk door waardoor Allora haar wenkbrauwen samen knijpt.

"Luke?" Herhaalt ze hem langzaam. "Wacht even Leen. Je had bij iedereen kunnen zitten maar jij gaat uitgerekend bij Lúke zitten?"

Mijn mond voelt ineens droog aan en mijn hart begint sneller in mijn borstkas te slaan.

Ik open mijn mond om iets te zeggen maar door mijn droge mond en mijn hart die als een rebel te keer gaat lukt het me niet.

Blijkbaar lijkt Allora te zien hoe ik er aan toe ben want ze knikt even langzaam met haar hoofd.

"Be careful Leenie."

------

drama drama drama dramaaa

i luv it

HEBBE JULLIE INSTAGREM AL GELEZEN?

(;

lots of lovee

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now