Hoofdstuk 132

637 52 21
                                    

ELENA CLIFFORD.

Michael stuurt me even een kleine, korte blik voordat hij zich door de mensen massa heen wurmt zodat hij bij Anouk aan komt.

Ik schud even kort met mijn hoofd.

En die sukkel die was zo bang, uhu.

Een glimlach krult rond mijn lippen wanneer ik zie dat Anouk Michael ook heeft ontdekt en ze ook een klein sprintje trekt.

Zodra ze dan eindelijk tegenover elkaar staan, zie ik Michael even twijfelen voordat hij Anouk in zijn armen trekt en zijn hoofd laat steunen op het haren.

Ahw, to be honest, dit is eindelijk nog best wel lief.

"Wow oh my god," hapert Anouk wanneer we niet veel later met z'n drietjes weer in de auto zitten naar huis. "Hoezo wou jij in Nederland blijven Leen? Jeetje, als ik jou geweest was had ik gewoon hier gewoon gebleven.. Het is zo mooi hier,"

Ik lach even kort en kijk mijn beste vriendin aan die naast me zit.

Aan een kant ben ik toch wel blij dat zij hier ook is. Ik bedoel, ik kan het hartstikke goed met de jongens en Sam vinden, maar Anouk mis ik automatisch toch ook wel. Anouk is veel anders dan alle jongens plus Sam samen.

"Wist je trouwens dat ik echt nog nooit hier eerder ben geweest?"

Michael draait zijn hoofd een paar graden waardoor hij naar ons kan kijken. "Dat meen je niet? Hoe kun je hier nou nog nooit zijn geweest?" Een klein glimlachje speelt rond zijn lippen, waardoor Anouk automatisch begint te giechelen.

Volgens mij is het ook al dik aan tussen die twee, maar ik weet het niet zeker. D'r straks op het vliegveld was het namelijk best moeilijk om ze van elkaar te scheiden. Vooral Michael had de tijd van zijn leven, denk ik. Maar nu doen ze eindelijk tegen elkaar alsof ze helemaal geen koppel zijn. Weirdo's.

"Tsja," Anouk haalt haar schouders even op en vervolgens stuurt ze mij een kleine blik. "Ik heb Elena zo vaak gezegd dat ze terug naar jullie moest gaan, maar dat wou ze niet. Ik heb zelfs aangeboden om mee te gaan, maar ook dat wou madam niet."

"An," verzucht ik. "Zo is het wel weer genoeg, vind je niet? Ik had een goede redenen om in Nederland te blijven, right?"

Een lange zucht verlaat Anouk haar mond.

Na een half uurtje komen we eindelijk thuis aan, waar Ashton meteen de deur voor ons opent.

Zodra hij mij ziet krult er een brede glimlach rond zijn lippen en neemt hij me meteen in zijn armen.

God, ik hou van hem.

Ja, iedereen weet trouwens ook al dat we een koppel zijn, en ik denk veel fans ook al aangezien Ashton en ik de afgelopen dagen gewoon yolo met z'n tweetjes over straat zijn geweest. En ja, ook hand in hand.

Het management van de jongens waarschuwde Ashton nog daarvoor, maar we hebben er gewoon echt schijt aan.

Wij zijn gelukkig, en iedereen mag het weten.

Na een paar tellen laat Ashton me los en vervolgens plant hij even een zacht en lief kusje op mijn lippen waardoor ik mijn armen rond zijn hals leg en hem nog dichter tegen me aan trek.

"Yeah, lovebirds, pak een kamer of zo." Grinnikt Michael, waardoor ik hem een dodelijke blik stuur.

Mijn blik glijd even af naar Anouk van wie haar mond open is gevallen.

"OMG JULLIE ZIJN ZO KJOET SAMEN!" Keert ze vrolijk, waardoor ik automatisch begin te lachen.

Ik ben zo blij dat ze hier nu ook is, jeetje.

----

Okay even een kleine, korte mededeling. Schrik niet, het is niet erg. Hoop ik.

De updates van dit verhaal gaan gewoon door MAAR

Ik ga denk ik misschien maar 1x in de week uploaden bc ik heb de laatste tijd gewoon echt heel erg het gevoel alsof mijn stukjes zo bagger zijn en gewoon afgeraffeld zijn. EN IK WIL GEWOON IETS GOEDS VOOR JULLIE SCHRIJVEN.

Maar daar heb ik zo te zien meer tijd voor nodig en dat heb ik atm niet als ik om de dag update & ik wil ook gewoon geen vast update schema meer hebben want daar geraak ik zelf alleen maar gestrest van.

Ik hoop dat jullie het begrijpen (:

I luv u all x x x

Oh en btw weet iemand ook een beetje wat er atm is met arzaylea en Luke bc ja ik heb veel gehoord maar sommige dingen snap ik niet helemaal.

WAAROM WERD ROY ER VAN ATG BIJ BETROKKEN DUDE (of was dat fake??)

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now