Hoofdstuk 155

615 41 14
                                    

ELENA CLIFFORD.

"Hey maar nu je toch beter bent," Ashton glimlacht even kleintjes. "Misschien kunnen we vanmiddag wat leuks doen? Als in met in z'n tweetjes. Want eh.. wow dit is zo slecht van mij," Ashton zucht even en bijt even kort op zijn onderlip voordat hij me weer aankijkt. "We hebben nog nooit echt en echte date gehad hé of zo? Ik bedoel, dat is mijn schuld. Ik ben het gewoon.. compleet vergeten."

Hij slaat zijn ogen weer neer en vervolgens zie ik zijn wangen licht roze kleuren, waardoor er rond mijn lippen een brede glimlach krult.

Hij is ook zo'n cutie.

Mijn cutie.

Maar eh ja, daar moet ik hem toch wel ergens gelijk in geven. We hebben inderdaad nog géén echte date met z'n tweetjes gehad. Ik heb er eerlijk gezegd ook zelf niet meer zo bij stil gestaan..

Ik grinnik zacht en leg een van mijn handen op de zijne. "Hey Ash, het is okay, ik heb er ook niet meer bij stil gestaan."

Ashton heft zijn hoofd op en boort zijn ogen in de mijne. Een klein glimlachje krult rond zijn lippen waardoor zijn perfecte, witte tanden tevoorschijn komen.

"Dus je vind het niet erg..?"

Ik lach en schud een met mijn hoofd. "Nee, natuurlijk niet. En het is ook niet zo dat als je me niet mee neemt op 'date', dat ik je gelijk niet meer leuk vind, gekkerd."

•••

De 'date' aka mijn eerste échte date met Ashton, was vandaag echt oprecht geweldig. We zijn als eerst naar de bioscoop gegaan, en daarna hebben we nog ergens iets gegeten.

En haha nee, ik heb geen vis gegeten. Daar kijk ik nu wel voor uit ja.

Misschien klinkt het een beetje als een standaard of cliché date, en misschien was dat het ook wel, maar het was echt heel erg leuk.

Het was dan wel onze eerste echte date, het voelde alsof we dit al vaker hadden gedaan, zo met z'n tweetjes.

We hebben zo veel gepraat en zo veel gelachen. Om een of andere manier had ik het na die week ziek zijn denk ik ook wel echt heel erg nodig.

En ja, ook na heel dat gedoe met Luke, waar ik nu niet meer over na wil en probeer te denken.

Het is gebeurt en ik kan er echt niets meer aan veranderen – hoe graag ik dat ook wél zou willen.

Ik heb het er trouwens nog wel met Anouk over gehad; en voorlopig ga ik het met niemand verder delen. Niet met Ashton en niet met Luke. Met niemand.

Misschien moet ik het nog wel ooit aan Allora vertellen, maar dat komt nu niet zo nauw denk ik.

Ik kijk even kort naar Ashton die naast me zit. Een klein glimlachje krult rond m'n lippen.

Nadat het uit was gegaan met Luke, had ik voor even alle hoop opgegeven als het om relaties ging en zo. En kijk waar ik nu in beland ben.

Ik ben weer net zo gelukkig als dat ik met Luke was, misschien nog wel gelukkiger. Het is eerlijk gezegd best moeilijk het allemaal zo logisch mogelijk uit te leggen.

Op dit moment begint het al weer avond te worden en zitten we weer met z'n tweetjes in het park, op de plek waar we een paar weken geleden – ondertussen – onze aller eerste kus deelde.

Ik kan me nog precies alles in detail herinneren; we waren aan het hardlopen en ik was zo buiten adem en ik kon echt niet meer en toen gingen we hier 'uitrusten'.

Ashton wist niet hoe hij me moest vertellen dat hij me leuk vond en kuste me daarom maar gewoon. Als ik er zo over na denk is dat best wel heel schattig.

"Hey, waar denk je aan." Ik schrik op uit mijn gedachten en zie dat Ashton me met een klein glimlachje weer aan kijkt.

Ik giechel even kort, prik in zijn kuiltjes en kijk vervolgens weer voor me uit.

"Ik dacht aan die ene middag toen we hier gingen hardlopen," Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. "En dat je me toen niet durfde te vertellen dat je me leuk vond."

Ik hoor een zucht Ashton zijn kant afkomen en uit ervaring kan ik vertellen dat hij met z'n ogen rolt.

"Hmm, daar wil ik liever niet herinnert worden."

Ik lach en haal mijn hoofd weer van zijn schouders af. Hij schaamt zich.

"Nee, het was echt heel lief." Ik pak zijn hand vast en verstrengel onze vingers met elkaar.

"Dat was het niet," verzucht Ashton. "Ik ben gewoon een pittig awkward persoon, you know."

"Dat valt best mee." Mompel ik en kijk hem aan.

Ik zie Ashton even zijn ogen neer slaan en vervolgens hoor ik hem even kort slikken, waardoor ik mijn wenkbrauwen frons.

"Hey, is er iets?"

Ashton laat even zijn tong over zijn lippen glijden en perst vervolgens zijn lippen op elkaar.

"El ik.. ik weet dat dit maf klinkt maar.. je bent een week ziek geweest en.. ik heb je symptomen opgezocht en.. ze wezen uit naar een mogelijke zwangerschap."

------

HELLOOOOO

Sorry voor deze Cliffordhanger nu ga ik weer heel veel haatcomments krijgen jalalala :D

Zo de ju, ik heb de moeilijkste schoolexamens gehad en nu alleen nog Frans & Engels. Easy peasy huh

FIJNE AVOND NOG.

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now