important

537 31 20
                                    

hello allemaaaal!

jullie waren allemaal erg enthousiast over your story en nu ga ik iets zeggen waardoor jullie me gaan haten

ik heb het offline gehaald.

dat heeft een reden.

ik ben gewoon super druk met school atm en ik heb al bijna geen tijd om the nexchange te blijven updaten en laat staan nog een tweede verhaal er bij waar ik ook nog veel tijd in moet gaan steken.

misschien hebben jullie het al wel gezien maar sinds d'r net staat Instagram. op mijn account en aangezien instagram niet zo veel tijd nodig heeft om daarvoor een hoofdstukje te schrijven heb ik het nu ook online gezet. dan hebben jullie toch nog iets van mij om te lezen (:

HET IS EEN LUKE HEMMINGS FANFICTIE JONGENS

wss komt your story nog wel terug maar pas als ik er genoeg tijd voor heb & ik wil daarvan gewoon iets awesomes maken snappen jullie & dat kan atm gewoon niet. als ik het nu zou gaan schrijven zou het egt bagger worden en dat wil ik gewoon niet ): dat geraak ik zelf gewoon teleurgesteld in mezelf en geef ik jullie iets om te lezen wat totaal niet te lezen is.

ik hoop dat jullie me een beetje begrijpen.

en ja, ik weet het; ik verander atm te snel van gedachtens de hele tijd maar ik denk gewoon nooit goed na en gooi altijd alles gewoon gelijk online ):

maar ik hoop dat jullie instagram wel leuk gaan vinden 😊 ik ga proberen het om de dag te updaten en ook om the nexchange vaker te updaten.

JONGENS IK ZIT DR ZELFS AAN TE DENKEN OM EEN DEEL 3 VAN THE NEXTCHANGE TE MAKEN HOE AWESOME

ik hou van jullieeee hopelijk vinden jullie me geen spammer of zo nu HAHAHA

oh btw kleine disclaimer voor instagram

de manier waarop het verhaal instagram is geschreven lijkt erg op het verhaal van skatesgucci .

ik ken femke erg goed en heb haar toestemming gekregen om instagram te schrijven (haar verhaal heet ook instagram btw ga het lezen) alleen mijn versie gaat over luke aka god hemmings en het hare over ashton. ook is mijn verhaal in het nederlands geschreven en die van femkut domme uil in het engels. 🤷🏼‍♀️

dus ga mij niet rapporteren of zo voor auteursrechten want ik heb toestemming (: anders had ik het niet online gezet.

lots of love ,

mrs willemijn hemmings

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now