92.-Nincs kegyelem

2.1K 230 97
                                    

Meglepi!! :D Következő rész csak júliusban! Jó olvasást! :)

A két test élettelenül zuhant a  földre.

Az a két lövés annyira pontos, precíz és kimért volt, hogy egyből megölte mindkettejüket. Hála Olinak és Dylannek.

Elizabeth felsikított ijedtében, Karma kezéből kiesett a fegyver, az életéért könyörgő nő pedig félve nyitotta ki a szemeit, azt felfedezve, hogy még mindig él. Pár pillanat múlva Oli előbukkant a dobozok mögül, s Karma felé kezdett szaladni. Az meg sem bírt moccanni, csak hitetlen szemekkel nézett Olira. Már nem kellett sok, hogy összetalálkozzanak, amikor váratlan dolog történt:

- Állj, vagy lövök! - kiáltotta Elizabeth, fegyverét - amit észre sem vettünk, hogy nála lapult -, Olira szegezve. Karma kikerekedett szemekkel nézett rá. Oli megtorpant, ám nem látszott ijedtnek. Tudta, hogy ott vagyunk.

- Az egyetlen, aki lőni fog, az én leszek esetleg. Ereszd le a fegyvert, te szívtelen gyilkos - sétált ki Emily minden előzmény nélkül a dobozok mögül, pisztolyát Elizabeth felé szegezve. Épp a háta mögött állt, így a lány nem láthatta, de képzelem milyen riadt fejet vághatott. Végül leeresztette a fegyvert.

- Tedd a földre! - utasította Emily, mire Elizabeth ezt a kérést is teljesítette.

Oli közben Karmához sietett, aki láthatóan nem volt jól. Egész testében remegett és valamit nagyon hadarva kezdett el magyarázni Olinak, amit a fiú aggodalmasan hallgatott végig, majd próbálta megnyugtatni.

Emily erősen fogta a fegyvert, mindkét kezével.

- Térdre! - mondta a rémült Elizabethnek. - Most!

Elizabethnek nem volt mit tenni, teljesítenie kellett ezt az utasítást is. Remegő térdekkel ereszkedett le, majd kezeit a tarkójára helyezte.

- Kérlek ne lőjj... - suttogta, s szemeit nedvesség lepte el. - Kérlek ne ölj meg!

Emily szemei dühöt árasztottak. Látszott rajta, hogy legszívesebben ordítani tudott volna.

 Látszott rajta, hogy legszívesebben ordítani tudott volna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Akkor te miért lőttél? - kérdezte, érzelemmentes hangon. - Akkor te miért ölted meg őt? - a fegyver csövét a lány homlokához tapasztotta. Az sírógörcs közepette csukta be a szemeit.

- Én nem... nem akartam őt... nem akartam... nem tehetek róla...

Emily ujja a ravaszon pihent.

- De meghalt - mondta. - Mert lelőtted! - kiáltotta hirtelen. Az egész termet néma csönd lepte el. Mindannyian feszülten figyeltük a jelenetet, a pillanat mintha megfagyott volna, akárcsak a vér az ereimben. Annyira bizarr, ijesztő és fájdalmas volt így látni Emilyt. Olyannyira, hogy kezdtem elhinni, valóban képes lesz meghúzni azt a ravaszt. Valóban képes lesz Elizabethet...

- Sajnálom, nem tehettem mást! - kiáltotta Elizabeth. - Meghaltam volna!

Ekkor megmozdultam.

Zombie Apocalypse (hungarian)Where stories live. Discover now