99.-Kislány a bajban

2K 159 195
                                    

Author's note 1.

Sziasztok! A rész előtt még csak annyit, hogy beszúrom nektek a képet arról az útvonalról, amit eddig megtettek hőseink, hogy lássátok honnan indultunk és meddig jutottunk. Láthatóan már csak kevés kell és elérjük Washington DC-t (vagy nem? :P) és mindenki készüljön fel lelkileg erre és az ezt követő részre, imádkozzatok a kedvenceitekért. 

Jó olvasást kívánok!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jó olvasást kívánok!


Hogy hülyék voltunk azt hinni, hogy előnyünk van és kell egy kis idő ameddig az Iron Castle összekapja magát és utánunk iramodik?

Na igen, azok voltunk. És még ráadásul mekkora hülyék.

Éjnek évadján arra keltem, hogy Yoonie eszeveszetten kiabál valakivel odakint a busz oldalánál. Felemeltem a fejemet Adam válláról és kilestem az ablakon, ahol azt láttam, hogy többen is kint ácsorogtak Yoonie körül, pontosabban: Oli, Matt, Grace és Veronica.

- Adam - kezdtem el rázogatni a fiú vállát, mire az álmosan nyújtóztatta ki elgémberedett végtagjait.

- Mi az, Alice? - kérdezte, a bal szemét dörzsölgetve.

- Azt hiszem valami baj van! - böktem ki az ablakon, mire oda fordult, majd kis idő múlva vissza felém.

- Menjünk ki! - javasolta, én pedig aprót bólintottam, majd amilyen csendben csak tudtam, végiglopóztam a busz folyosóján, nyomomban Adammel.

Kissé összerezzentem, amint a hűvös levegőre értem, bár ez érthető volt, hiszen csak egy szál rövid ujjú póló volt rajtam. Leugrottam a vaslépcsőkről, majd gyorsabb tempóban a kis csapat felé vettem az irányt.

- Mi történt? - kérdeztem aggodalmasan, látva, hogy Yoonie mindjárt elsírja magát. Közben Adam is mellénk ért és ő is érdeklődve figyelte az eseményeket.

Oli hirtelen egy összegyűrt lapot nyomott a kezembe, mire kisimítottam azt, majd felemeltem, hogy Adam is el tudja olvasni. A lapon a következő szöveg állt:

Elvittük a kislányt. Vagy átadjátok PHW011-et, vagy napnyugtakor meghal. 

Üdvözlettel: Millford, IC

- A rohadt életbe! - kiáltott fel Adam hirtelen. - Megölöm mindegyiket! 

- Adam, nyugalom! - csitította Grace. - Őrizzük meg a hideg vérünket és gondolkodjunk!

- Hogyan történt? - kérdeztem, beharapva az alsó ajkamat.

Yoonie felnézett rám.

- Csak öt percre mentünk ki. Yoonahnak pisilnie kellett. Körülbelül tíz méterre mentünk a busztól, nem többre. Amikor bebújt az egyik fa mögé, éreztem, hogy valaki elkap hátulról, aztán már csak sötétségre emlékszem, meg arra, hogy a földön ébredtem, ezzel a cetlivel a kezembe. Visszajöttem segítségért, de azóta ki tudja merre járhatnak és Istenem! Nem elég, hogy elvitték a húgomat, még Karmát is akarják! - temette a kezébe az arcát, mire átöleltem a vállát.

Zombie Apocalypse (hungarian)Where stories live. Discover now