Κεφάλαιο 4

3.3K 329 23
                                    

Λούσιφερ's pov
Τι δουλειά έχει εδώ ένας άγγελος ενώ γνωρίζει ότι άμα έρθει μπορώ να τον εξολοθρεύσω? Με τι θράσος έρχεται ένας από αυτούς που με έδιωξαν από τον παράδεισο έστω και με συγκατάθεση του Πατέρα μου και με έστειλαν εδώ κάτω χωρίς την θέλησή μου?
"Τι θες?" του είπα με βαριεστημένο ύφος.
"Πρέπει να σου επισημάνω ότι μετά από αυτό που έκανες με την τελευταία κοπέλα στη γη πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου"
"Ποιες ευθύνες μου?" Τον ρώτησα. Τώρα μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον.
"Την κοπέλα την άφησες έγκυο. Πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να της πεις τι είσαι και τι είναι το παιδί που κουβαλάει στα σπλάχνα της". Τον κοίταζα αποσβολομένος. Τι μαλακίες μου τσαμπουνάει?
" Τι μαλακίες λες τώρα? Πότε δεν έχω αφήσει καμία έγκυο και ούτε και τώρα πρόκειται να το έκανα"
" Και όμως το έκανες το θαύμα σου. Ανέλαβε τις ευθύνες σου διαφορετικά το παιδί που θα γεννηθεί θα το πάρουμε μακριά σας και δεν νομίζω να σου αρέσει αυτό." είπε και έκανε να φύγει αλλά εγώ δεν τον άφησα.
" Που νομίζεις ότι πας? Έρχεσαι εδώ μου λες ότι είναι να μου πεις και τώρα νομίζεις πως θα σε αφήσω να φύγεις τόσο γρήγορα? Θα φύγεις όποτε το θελήσω εγώ και άμα το θελήσω." Εκείνος με κοίταξε ξαφνιασμένος αλλά δεν έδειξε να τρομοκρατείται. Αυτή του η κίνηση με ξάφνιασε αλλά όχι για πολύ. Έβαλα και πάλι το ψυχρό προσωπείο μου και του είπα
" Αν θες να μην σε εξαφανίσω από προσώπου γης θα με βοηθήσεις με αυτό το παιδί και μετά δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν από εσάς εδώ κάτω. Το κατάλαβες?"
"Ναι" απάντησε και μετά εξαφανίστηκε με μια κίνηση του χεριού του. Είχα αρχίσει να φρικάρω διότι πρώτη φορά μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Έτσι φώναξα την γραμματέα μου και της είπα να τσακίστει και να έρθει εδώ. Εκείνη με υπάκουσε και ήρθε. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ήταν μπροστά μου.
"Τι θέλετε κύριε Λούσιφερ?"
"Τι γνωρίζεις για τα παιδιά?" είπα με ένα τρέμουλο στη φωνή μου. Εκείνη με κοίταξε λίγο περίεργα και μου είπε
"Τα παιδιά είναι ο καρπός του έρωτα δύο ανθρώπων κύριε"
"Και πως μπορείς να τα μεγαλώσεις?"
"Αρχικά η μητέρα κάνει τα περισσότερα λόγου του ότι το παιδί την χρειάζεται περισσότερο από τον πατέρα αλλά συνήθως τα μεγαλώνεις με αγάπη, με τρόφιμα, με παιχνίδια και άλλα τέτοια πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι, αλλά γιατί ρωτάτε κύριε? "
" Γιατί θα γίνω και εγώ πατέρας " είπα και με κοιτούσε περίεργα αλλά μετά συμφώνησε.
" Μπορώ να σας βοηθήσω και εγώ αν το επιθυμείτε αυτό κύριε Λούσιφερ "
" Μετά χαράς θα δεχόμουν την βοήθειά σου " της είπα και την αγκάλιασα σφιχτά.

*...*
Χέυ μπισκοτάκια. Ελπίζω να σας άρεσε το κεφ. ♡

Συναισθηματικές στιγμές περνάει ο Λούσιφερ. Δεν το πήρε και τόσο άσχημα πάντως αυτό για το παιδί.

Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena ♥

#teammpoui ♡

Το παιδί του Λούσιφερ #MA19 #BBC17 #WSA17 #BEC #FBC2017 #AAC #LDC Onde histórias criam vida. Descubra agora