Κεφάλαιο 13

2.5K 238 3
                                    

Λούσιφερ's pov
Χάρηκα τόσο πολύ όταν με αποδέχθηκε έτσι ακριβώς όπως ήμουν. Νομίζω ο καθένας θα χαιρόταν άμα ο κόσμος τον αποδεχόταν. Για εμένα ο κόσμος μου είναι εκείνη. Το ξέρω πως μιλάω πολύ γλυκά, απλά μετά από αιώνες βρίσκω και εγώ τον έρωτα της ζωής μου. Πριν απλά γαμούσα ότι θηλυκό περνούσε από μπροστά μου, όχι ότι τώρα δεν το κάνω απλά θα το μειώσω. Φοβάμαι πως μια μέρα θα την πληγώσω ανεπανόρθωτα. Το βράδυ είδα έναν εφιάλτη. Κοίτα να δεις που τελικά υπάρχουν και εκείνοι, γιατί αυτό που είδα δεν λέγεται όνειρο. Μετά από τον έρωτα που κάναμε αποφάσισα να της πω τι είδα, αλλά με πρόλαβε εκείνη. "Εχθές δεν είχες ήσυχο ύπνο εε?" "Όχι. Σε ξύπνησα?" "Βασικά δεν ξύπνησα απλά σε ένιωσα να ταράζεσαι" "Συγνώμη πάντως" "Δεν πειράζει. Λοιπόν θες να μου πεις τι όνειρο είδες?" "Ναι"

~Flashback~

Είμαι στην κόλαση και μου λέει ένας άγγελος "Δεν ξέρω πως τα κατάφερες αλλά συγχαρητήρια μας έβγαλες από τον κίνδυνο που διατρέχαμε εξαιτίας αυτού του παιδιού" "Τι μα εγώ δεν έκανα τίποτα. Το ήθελα αυτό το παιδί γιατί θα ήταν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο για εμένα μιας και πρώτη φορά θα δημιουργούνταν ένα μισό διαβολάκι και μισό άνθρωπος"
"Τώρα ότι και να έκανες το παιδί εξαφανίστηκε" είπε και εξαφανίστηκε και αυτός. Δεν μπορεί σκέφτηκα και χτύπησα τα δάχτυλά μου και τώρα βρισκόμουν στη γη, συγκεκριμένα έξω από το σπίτι σου. Χτύπησα την πόρτα σου και μου άνοιξε ο πατέρας σου κοιτώντας με με αηδία. "Τι θες εσύ εδώ? Δεν σου έφτασε που την πλήγωσες και έχασε το παιδάκι σας τώρα ήρθες να ζητήσεις και τα ρέστα?" "Όχι ήρθα να της ζητήσω συγνώμη" "Καλώς. Πήγαινε πάνω". Έτσι ανέβηκα πάνω στο δωμάτιό σου και χτύπησα την πόρτα. "Μπαμπά άσε με δεν θέλω να φάω" "Δεν είμαι ο μπαμπάς σου. Μπορώ να περάσω?" "Ειδικά εσύ δεν θέλω να περάσεις" "Άνοιξε τώρα" σου φώναξα και εσύ επειδή ήσουν τρομαγμένη από τον τόνο της φωνής μου μου άνοιξες. "Εντάξει? Ευχαριστημένος?" μου είπες και από τα μάτια σου έτρεχαν δάκρυα "Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κλαις?" "Λες και δεν ξέρεις ήδη" "Όχι δεν καταλαβαίνω μπορείς να μου εξηγήσεις?" "Είχες πει πως δεν θα ξαναπάς με άλλη αλλά εγώ σε είδα". Έβγαλες πολλούς λυγμούς και σου σκούπισα τα δάκρυα σου. "Μα δεν πήγα με καμία μιας και την τελευταία φορά που θυμάμαι ότι έκανα κάτι ήταν όταν βρισκόμουν μαζί σου στο κρεβάτι σου και κοιμόμασταν αγκαλιά" "Μα αυτό κανονικά θα γινόταν σήμερα το βράδυ αν δεν σε είχα δει με αυτήν" "Θες να μου πεις πως αυτό δεν έχει γίνει ακόμα?" "Όχι". Φυσικά, σκέφτηκα και τότε ξύπνησα. Έτσι κατάλαβα πως ήμουν ακόμα δίπλα σου και σε κράτησα ακόμα πιο σφιχτά επάνω μου.

~Τέλος flashback~

"Ουαου αυτό δεν το περίμενα" είπε η Έμμα και σηκώθηκε μαζί με το σεντόνι για να πάει στο μπάνιο, όμως πρόλαβα και της το έπιασα και της το τράβηξα κάτω. Έτσι της έπεσε το σεντόνι και τα μάγουλά της κοκκίνησαν και μου φώναξε "Αμάν βρε Λούσιφερ κοίτα τι έκανες τώρα" "Δε έκανα κάτι κακό. Απλά θαυμάζω το σώμα σου για δεύτερη φορά. Μην μου πεις ότι ντρέπεσαι τώρα" "Εμ..." έκανε και τα μάγουλά της κοκκίνησαν ακόμα περισσότερο από πριν. "Άντε θα πας στο μπάνιο ή θα αλλάξεις εδώ?" "Πάω στο μπάνιο" είπε και έφυγε γρήγορα τυλίγοντας το σεντόνι γύρω της. Εε δεν πρόλαβα να απολαύσω και πολλά ο άμοιρος ο Διαβολάκος και έτσι έγινα αόρατος και μπήκα μέσα στο μπάνιο όπου εκείνη έλουζε τον εαυτό της με ζεστό νερό. Δεν άντεξα και μπήκα και εγώ μέσα στο ντουζ μαζί της. Δεν με είχε καταλάβει στην αρχή μέχρι που άρχισα να της κάνω μασάζ στους ώμους και εκείνη γύρισε τρομαγμένη και με είδε. Πήγε να φωνάξει από την τρομάρα της αλλά εγώ σαν καλό διαβολάκι που είμαι κατάφερα και της έκλεισα το στόμα γρήγορα με ένα απαλό φιλί στα χείλη. Ανταπέδωσε και το φιλί έγινε πιο ωραίο όταν στο παιχνίδι μπήκε και το νερό. Έδωσε άλλον τόνο σε αυτό το παιχνιδιάρικο φιλί και έγινε πιο αλμυρό. Μόλις τελείωσε με ρώτησε "Πως μπήκες εσύ εδώ? Εγώ είχα κλειδώσει" "Μάντεψε" "Μερικές φορές ξεχνάω πως έχω να κάνω με τον άρχοντα της κολάσεως" "Δεν πειράζει, όμως μην το ξεχάσεις ξανά" "Εντάξει" είπε και εγώ βγήκα έτσι όπως μπήκα από το μπάνιο, φόρεσα τα ρούχα μου και την περίμενα να τελειώσει για να συνεχίσω με τα υπόλοιπα πράγματα που είχα στο μυαλό μου.

*...*

Γεια σας μπισκοτάκια μου. 😘 Ελπίζω να σας άρεσε το κεφ. Συγνώμη που έκανα δύο μέρες να ανεβάσω απλά δεν είχε ίντερνετ, επειδή είμαι στο χωριό μου.

Ο Λούσιφερ είχε εφιάλτη για πρώτη φορά. Λέτε και ο Διάολος να έχει τύψεις για πράγματα που έχει κάνει? 😈💘

Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena 😍

#teammpoui ❤

Το παιδί του Λούσιφερ #MA19 #BBC17 #WSA17 #BEC #FBC2017 #AAC #LDC Where stories live. Discover now