Κεφάλαιο 5

3.3K 318 21
                                    

Λούσιφερ's pov

Με αγκάλιασε και εκείνη σφιχτά σε ένδειξη ότι δεν θα με εγκατέλειπε λογικά. Ήταν και εκείνη κάποτε άνθρωπος και για αυτό μάλλον μου είπε πως θα με βοηθήσει. Τώρα πρέπει να κατέβω στη γη και να προσέχω την κοπέλα που είναι έγκυος στο παιδί μου. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει αυτό και τώρα μου φαίνεται δύσκολο. Πως υποτίθεται πρέπει να την βοηθήσω? Και όλα όσα έκανα στη γη? Δηλαδή τα πάρτι και το σεξ πρέπει να τα ξεχάσω? Ούτε κατά διάνοια. Δεν θα τα παίξω κιόλας για να είμαι με μία που από την πρώτη φορά αποφάσισε να μείνει έγκυος. Καλά δεν λέω πως δεν βοήθησα και εγώ σε αυτό αλλά και πάλι. Και που ξέρω εγώ ότι η κοπέλα δεν θα το ρίξει? Έτσι και τολμήσει να το κάνει θα με βρει μπροστά της. Θα την στοιχειώσω. Όπου και να πηγαίνει και όπου και αν βρίσκεται, γιατί και αυτό που θα κάνει θα είναι έγκλημα. Αλλά ας μην πηγαίνω από το ένα άκρο στο άλλο. Δεν θα μου βγει σε καλό αυτό που τα υπεραναλύω όλα. Θα πάω στη γη να δω αν έχει καταλάβει τίποτα από την εγκυμοσύνη της. Αν ναι τότε θα την προσέχω αν όχι τότε θα της εξηγήσω τι συμβαίνει. Με ένα χτύπημα των δαχτύλων μου έφτασα έξω από το σπίτι της. Χτύπησα το κουδούνι της και μου άνοιξε ένας μεγαλόσωμος άντρας. Πρέπει να είναι ή ο αδερφός της ή ο πατέρας της, δεν θέλω κανείς άλλος να είναι δίπλα της.

''Γεια σου ποιος είσαι εσύ?'' με ρώτησε ο άντρας που στεκόταν μπροστά μου.
''Γεια σας κύριε. Εγώ είμαι...''
''Λούσιφερ τι κάνεις εσύ εδώ?'' Βλέπω ομορφούλα θυμάσαι το όνομά μου.
"Αα ώστε Λούσιφερ. Κάτι μου θυμίζει το όνομά σου αλλά δεν πειράζει θα το θυμιθώ. Λοιπόν τι θες στο σπίτι μας στις" κοιτάει το ρολόι του "5 η ώρα το απόγευμα?" Πέρασε γρήγορα η ώρα, διότι εγώ είχα φύγει στις 8 το πρωί.
"Εε μπαμπά ήρθε να με βοηθήσει με την εργασία που σου είχα πει" γιατί με καλύπτεις πριγκίπισσα?
"Αα ναι έχεις δίκαιο. Άντε πηγαίνετε πάνω και φρόνιμα"
"Μάλιστα κύριε" το ότι θα συναντούσα τον πατέρα της τόσο γρήγορα δεν το περίμενα. Και το ότι θα μιλούσα και σε κάποιον τόσο ευγενικά επίσης. Ανεβήκαμε στο δωμάτιό της και τότε με ρώτησε
"Γιατί ήρθες ξανά εδώ?"
"Για να σου εξηγήσω μερικά πράγματα πριγκίπισσα που σίγουρα δεν γνωρίζεις για εμένα και για το παιδί που έχεις μέσα σου"
"Τι λες? Αποκλείεται να είμαι έγκυος"
"Και όμως είσαι, κάτσε κάτω και θα σου πω μερικά πράγματα για εμένα και μετά ελπίζω να καταλάβεις πως γνωρίζω ότι είσαι έγκυος και τι είδους παιδί κουβαλάς μέσα σου"
"Εντάξει" είπε και ξεκίνησα να της εξηγώ όσα έπρεπε να μάθει για εμένα.

*...*
Γεια σας μπισκοτάκια. Ελπίζω να σας άρεσε το κεφ.♥

Τι λέτε τελικά ο Λούσι θα της πει την αλήθεια ή αυτά που τον συμφέρουν?

Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena ♡

#teammpoui ♥

Το παιδί του Λούσιφερ #MA19 #BBC17 #WSA17 #BEC #FBC2017 #AAC #LDC Where stories live. Discover now