Κεφάλαιο 23

1.8K 195 31
                                    

Αυτό το κεφάλαιο περιέχει μερικά προκαταρκτικά και σκηνή σεξ. Όποιος δεν θέλει να το διαβάσει μπορεί να πάει εκεί που θα βάλω 3 αστεράκια. Αν δω σχόλια του τύπου ίου και τα λοιπά θα τα σβήσω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα γράψω τέτοια σκηνή όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Πάμε στο κεφάλαιο τώρα.

Λούσιφερ's pov
Μετά το σεξ για εμένα έρχεται η γαλήνη. Τι εννοώ με αυτό? Εννοώ πως με ευχαριστεί τόσο πολύ που με γαληνεύει. Μετά την κάθοδο μου εκεί κάτω έπρεπε να κάνω και εγώ κάτι για να περάσει η ώρα μου. Έτσι εφεύρεσα το σεξ. Ένα από τα πιο ωραία βασανιστήρια στη γη. Έτσι επειδή άρεσε σε όλους αποφάσισαν να το υιοθετήσουν και οι υπόλοιποι άγγελοι οπότε δεν είναι και τόσο καλά τα αγγελούδια μας όπως τα περιμένετε. Έχουν ερωτευτεί και εκείνοι πολλές θνητές θέλοντας να κάνουν παιδιά μαζί τους αλλά ατύχησαν γιατί εγώ είμαι ο δεύτερος άγγελος που τα κατάφερε με την πρώτη φορά και μπορώ να πω πως έχω εκπλαγεί για αυτό. Τώρα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Μπαμπάκας εξακολουθεί να πιστεύει πως τα Νεφελίμ παιδιά κάνουν κακό στους υπόλοιπους αγγέλους και ανθρώπους, αλλά λέει πως δεν έχουν δημιουργηθεί για καλό σκοπό. Τι νομίζει? Πως θα φτιάξουμε ολόκληρο στρατό εναντίον του με αυτά τα πλάσματα και πως θα τον ρίξουμε από τον θρόνο του? Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή ιδέα για όποιον θα ήθελε να τον εκδικηθεί, αλλά ακόμα και εγώ ο ίδιος που θα έπρεπε να πάρω εκδίκηση δεν θα του το έκανα ποτέ αυτό αν και έτσι θα τιμωρούνταν για αυτό που μου έκανε, όμως δεν θέλω καμία σχέση με τον παράδεισο. Αυτό όμως το παιδί θα πρέπει να έρθει στον κόσμο, γιατί έτσι θέλω να γίνει. "Λούσιφερ τι έγινε γιατί σταμάτησες?" "Σκεφτόμουν κάτι σχετικά με το σεξ" "Θες να μου πεις" "Δεν χρειάζεται. Έλα να συνεχίσουμε" "Είσαι σίγουρος?" "Πάντα είμαι" της λέω και ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Ανεβαίνω από πάνω της και της δίνω πολλά φιλιά στο στόμα, στη συνέχεια κατεβαίνω προς τα κάτω και βρίσκω το στήθος της. Τόσο όμορφο και μεγάλο. Της παίρνω τη μία ρώγα και αρχίζω να της την μαλάζω και την γλύφω ενώ την άλλη της την τρίβω και γίνεται ακόμα πιο στητή από πριν. Ύστερα μόλις τελειώσω με την μία αρχίζω να κάνω το ίδιο και στην άλλη, ενώ το άλλο χέρι μου πάει προς την περιοχή της. Ξεκινάω να την τρίβω αρχικά και ακούω τους αναστεναγμούς της, τόσο υπέροχοι βγαίνουν από το στόμα της σαν και εκείνη. "Λου..Λούσιφερ σε π..παρακαλώ π..πιο γρ..γρήγορα" "Ότι θες μωρό μου, αρκεί να μου το ζητάς" της λέω και συνεχίζω να της την τρίβω πιο γρήγορα από πριν μέχρι που γίνεται ακόμα πιο υγρή για εμένα. "Έτσι μωρό μου συνέχισε να υγραίνεσαι πιο πολύ για εμένα" "Λού..Λούσιφερ μπες ε..επιτέλους μ..μέσα μου" "Τώρα μιλάς σωστά" είπα και μπήκα μέσα της και το πανηγύρι ξεκίνησε για άλλη μια φορά. Μόλις τελειώσαμε αγκωμαχούσαμε και οι δύο. "Σου άρεσε?" την ρώτησα και μου έγνεψε θετικά.
***
"Έμμα για πες μου τώρα ποιος είναι καλύτερος? Εγώ ή ο Ντάνιελ?" "Θέλει και ερώτημα?" "Όχι άλλα θέλω να το ακούσω να το λέει το στοματάκι σου" "Εσύ είσαι" "Έτσι μπράβο το μωρό μου" "Πάω στην κουζίνα έρχεσαι?" "Ναι έρχομαι" "Μμ έχω και μια λιγούρα" είπε με ενθουσιασμό και έφτασε τρέχοντας στην κουζίνα. "Σε αγαπώ" την άκουσα να λέει και χαμογέλασα μα όταν έφτασα στην κουζίνα την είδα να κοιτάει με λαχτάρα την μερέντα και το χαμόγελό μου έγινε στραβό. Την έπιασα από την μέση και την τράβηξα προς το μέρος μου. "Ώστε αγαπάς πιο πολύ την μερέντα από εμένα?" "Αυτό που ρωτάς τώρα Λούσι είναι ιεροσυλία. Εννοείται πως σας αγαπώ και τους δυο ισάξια. Βασικά και τους τρεις" είπε και έβγαλε μέσα από το ψυγείο 2 ψωμιά του τοστ και τους έβαλε βούτυρο και ύστερα μερέντα. "Θα μου βάλεις και εμένα να δοκιμάσω?" "Δεν έχεις δοκιμάσει μωρό μου? Αυτό εδώ το πανέμορφο πράγμα που βλέπεις είναι κόλαση" "Εγώ όμως είμαι πιο κόλαση από αυτό" είπα και της άφησα ένα φιλί στο λοβό του αφτιού της. Αυτό την έκανε να ανατριχιάσει και έτσι άρπαξα τη μία φέτα και δάγκωσα μια μπουκιά. "Αυτό είναι όντως κόλαση" "Μωρό μου εσύ τα ξεπερνάς όλα ακόμα και την μερέντα" "Μμ τέτοια θέλω να ακούω. Θες να πάμε για τρίτο γύρο?" "Όχι κουράστηκα. Πάω να φτιάξω και ένα τοστ και να βάλω χυμό και.." "Και τώρα θα σταματήσεις να μιλάς, γιατί θα κάνω αυτό" είπα και της έδωσα ένα φιλί παθιασμένο και γεμάτο ένταση. Εντάξει τώρα το ξεκαθάρισα μέσα μου την αγαπώ πολύ.

*...*

Γεια σας μπισκοτάκια μου. 😍 Ελπίζω να σας άρεσε το κεφ. Το ίδιο ελπίζω και για το ντέρτι.

Ο Λούσιφερ μας παραδέχτηκε ότι την αγαπάει. Εσείς τον αγαπάτε καθόλου?😇😈

Επίσης προκαλώ την @gkriniara-prigipissa να κάνει φακτς.

Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena 😘💋

#teammpoui 💙

Το παιδί του Λούσιφερ #MA19 #BBC17 #WSA17 #BEC #FBC2017 #AAC #LDC Where stories live. Discover now