Κεφάλαιο 12

2.4K 252 6
                                    

Έμμα's pov
Θα κοιμηθούμε μαζί αγκαλιά. Νιώθω τόσο χαρούμενη. Έχουμε ξανακοιμηθεί μαζί αλλά κάτω υπό άλλες συνθήκες. Τώρα το θέλουμε και οι δύο. Αν και εγώ θέλω και κάτι παραπάνω, αλλά δεν πειράζει. Άλλη φορά. "Τι σκέφτεσαι?" με ρώτησε. "Διαφορά. Εσύ τι σκέφτεσαι?" "Αν πρέπει να πω αυτό που σκέφτομαι από το πρωί ή όχι" "Πες μου δεν υπάρχει πρόβλημα" "Απλά σκέφτομαι ότι πρέπει να μείνουμε για λίγο καιρό χωριστά" "Τι εννοείς?" τον ρώτησα και παραλίγο να βάλω τα κλάματα μπροστά του. "Εννοώ πως ερχόμαστε πολύ κοντά και αυτό για εμένα δεν είναι πολύ καλό, γιατί είμαι ο άγγελος της κολάσεως. Θα σου δημιουργήσω πολλά προβλήματα λογικά αν μείνω για πολύ κοντά σου" "Όχι μην το λες αυτό. Για εμένα αμέσως μετά από τους γονείς μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ" "Δηλαδή άμα σου δείξω τον πραγματικό εαυτό μου θα θες να μείνω ακόμα κοντά σου?" "Γιατί να μην το θέλω αυτό?" "Γιατί θα σε τρομάξω τόσο πολύ που και εσύ η ίδια θα θέλεις να φύγεις. Δεν είμαι ηλιθιος Έμμα. Για αυτόν τον λόγο τρόμαξε και η Αριάδνη γιατί είδε ποιος είμαι στα αλήθεια" "Εγώ όμως δεν θα πάω πουθενά. Θέλω να μείνω μαζί σου" "Θες δηλαδή να δεις ποιος είμαι στα αλήθεια?" "Εννοείται πως θέλω μικρέ μου διαβολάκο" είπα και τότε έκανε αυτό που φοβόταν πιο πολύ. Μου έδειξε τον πραγματικό του εαυτό μα εγώ δεν φώναξα από την τρομάρα μου, ούτε έφυγα μακριά του. Έμεινα εκεί και θαύμαζα αυτά τα κόκκινα μάτια και το κόκκινο δέρμα του μα δεν είχε κέρατα όπως πολλοί έλεγαν. Ήταν απλά μια πληγωμένη ψυχή όπως ήμουν και εγώ. Φαντάζομαι πως πολλοί θα τρόμαζαν με αυτό το θέαμα αλλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ. Έτσι όπως βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι και με κοίταζε περιμένοντας να δει την αντίδρασή μου εγώ χώθηκα για άλλη μια φορά στην απίστευτα υπέροχη αγκαλιά του. Μάλλον δεν το περίμενε αυτό και έτσι άργησε να ανταποδώσει μα στην τελική το έκανε. "Σε ευχαριστώ" του είπα και εκείνος με κοιτούσε με το μπερδεμένο βλέμμα του. "Σε ευχαριστώ που μου έδειξες τον πραγματικό σου εαυτο" του είπα μα και εκείνος με ευχαρίστησε. "Εγώ σε ευχαριστώ που δεν έφυγες τρέχοντας" "Δεν κάνει τίποτα" του είπα γελώντας. "Τώρα είναι ώρα για ύπνο και θα τα συζητήσουμε άλλη φορά τα υπόλοιπα εντάξει?" μου είπε. Εγώ κούνησα το κεφάλι μου θετικά και ξάπλωσα στο μαξιλάρι μου, ώσπου ένιωσα τα χέρια του να τυλίγονται γύρω από την μέση μου και ένιωσα ακόμα πιο ωραία από πριν που αγκαλιαστήκαμε." Σε χρειάζομαι" ψυθήρισα και έκλεισα τα μάτια μου νιώθοντας τον ύπνο να με παίρνει. Μέσα στον ύπνο μου τον άκουσα να λέει "Εγώ να δεις" και έτσι κοιμήθηκα.

~Το επόμενο πρωί~

Έτσι όπως κοιμόμουν ασυναίσθητα άπλωσα το χέρι μου εκεί που βρισκόταν εχθές ο Λούσιφερ και έπιασα το σώμα του. Χαμόγελασα που βρισκόταν ακόμα εκεί και άνοιξα τα μάτια μου. Εκείνος ακόμα κοιμόταν εφόσον είχε κλειστά τα δικά του μάτια και εγώ άπλωσα το άλλο μου χέρι και άρχισα να του χαϊδεύω τα μαύρα πυκνά του μαλλιά. Απολάμβανα αυτό που του έκανα μέχρι την στιγμή που εκείνος άνοιξε τα μάτια του και έτσι εγώ έβγαλα γρήγορα το χέρι μου από εκεί. "Έι ποιος σου είπε να σταματήσεις αυτό που έκανες? Με χαλάρωνε". Έτσι ξανά έβαλα το χέρι μου στα μαλλιά του και άρχισα να τα χαϊδεύω ξανά. Φαινόταν όντως να τον χαλαρώνει μα έτσι όπως ήμουν αποροφημένη στις σκέψεις μου θυμήθηκα πως έχω σχολείο και πήγα να τρέξω. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί ο Λούσιφερ με κράτησε στο κρεβάτι και μου είπε "Τόσο πολύ σου αρέσει το σχολείο? Ρωτάω γιατί σήμερα είναι Σάββατο". Τότε έκανα ένα facepalm νοητά στον εαυτό μου και του απάντησα "Όχι δεν μου αρέσει το σχολείο. Νόμιζα πως ήταν Παρασκευή" "Αα είπα και εγώ. Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους πως αυτό το μέρος είναι κόλαση. Το λένε αυτό μάλλον γιατί δεν έχουν όντως πάει εκεί. Εγώ όμως έχω την τιμή να πω πως διευθύνω όντως την ίδια την κόλαση". "Χαχα όντως. Πάλι καλά που διάβασα εχθές και έχω δύο μέρες ελεύθερο χρόνο" "Θες να περάσουμε κάπως δημιουργικά τον χρόνο μας?" είπε με πονηρό τόνο στην φωνή του. "Μμ για να σκεφτώ. Πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν πρέπει να προσέχουμε για το μωρό?" "Ισχύει και αυτό. Όμως για μια φορά δεν πειράζει έτσι?" "Όχι δεν νομίζω" του απάντησα. Ύστερα από λίγο βρεθήκαμε γυμνοί κάνοντας ο ένας στον άλλον έρωτα.

*...*
Γεια σας μπισκοτάκια μου ❤. Ελπίζω να σας αρέσει το κεφαλαιάκι. Μμ ανατροπές βλέπω στον ορίζοντα.

Άλλο ένα κεφαλαιάκι με τον Λούσιφερ και την μικρή μας Έμμα. Ο Λούσιφερ της έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και εκείνη δεν αντέδρασε όπως ο Λούσιφερ περίμενε. Καλό αυτό. Εε τι λέτε? 💑

Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena ❤

#teammpoui 💘

Επίσης

Επίσης

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Θενξ. Πήγαμε και στην πρώτη θέση στις μεταφυσικές και σας υπέρ υπέρ ευχαριστώ. Είστε ότι καλύτερο. Σας αγαπώ τόσο πολύ ❤💙💚💜💓💕💖💗💘💝💞💟

Το παιδί του Λούσιφερ #MA19 #BBC17 #WSA17 #BEC #FBC2017 #AAC #LDC Where stories live. Discover now