Verstoten

4.3K 262 14
                                    

Ik keek naar mijn zusje "wat vroeg hij aan je?" Ze keek eerst bang maar daarna serieus. "Hij vroeg of ik wel bij jou wou blijven." De klootzak, zomaar man zusje vragen of ze nog wel bij me wil blijven. Woede kwam in me naar boven en ik wist zeker dat mijn ogen gloeide." Layne, rustig ik heb nee gezegd" ze zei het op manier die mijn moeder ook altijd gebruikte om me rustig te krijgen. Ze hebben veel met elkaar gemeen."Shira, het gaat erom dat hij dat niet had moeten vragen" ik probeerde het zo rustig mogelijk te zeggen maar dat lukte niet. Jayden kwam binnen gelopen en liep gelijk naar mij toe en gaf me een knuffel. Soms is hij net een grote broer voor me. Alfa Mike was een soort van vader figuur voor Shira omdat hij meedeleide met haar had maar mij liet hij links liggen. Hij heeft mij een paar keer geslagen en op die momenten was Jayden er of de zoon van de Alfa: Max. Hij is een jaar ouder dan mij en is heel aardig.

Ik trok me los van Jayden en hij keek me geschrokken aan "Layne, jou ogen waren toch groen?" "Ja waarom vraag je dat?" Ik vond het een belachelijke vraag hij wist het toch. "Layne wil je even kalmeren het liefst zonder je ogen te sluiten" het deed wat hij vroeg en ademde diep in en uit en bleef hem strak aankijken. "Je ogen waren daarnet fel blauw" zei hij kalm. Blauw? Ik heb groene ogen en als ik boos ben fel groen, maar blauw? Dat heb ik nooit gehoord. "Ik ga naar Alfa Mike" zei ik zodat we er niet over door hoeven te gaan. "Layne doe dat nou niet dalijk word hij boos op je en word je uit de roedel gezet!" Daar had hij een punt dan was ik helemaal mijn zusje kwijt en liet ik haar achter bij een gemene Alfa in mijn ogen. Ik kon niet anders ik was woest, ik wist zeker dat mijn ogen gloeide maakt niet uit welke kleur die man moet boete. Ik kwam bij het Alfa huis aan en kalmeerde even. Ik klopte op de deur en Max deed open. "Max is je vader er ik moet hem nodig spreken" ik zei het op een dood normale toon wat me verbaasde hoe normaal het klonk. "Hij is in zijn kantoor volg me maar" ik was zo gemeen hij trapte erin, ik kon een kleine grijns niet onderdrukken. Ik klopte op de deur van wat het kantoor moest zijn "binnen." Ik veranderde mijn ogen zodat ik er wat enger uitzag inplaats van een 16 jarig, best klein meisje. "Layne! Rustig! Je-je-je..." Verder kwam hij niet. Ik liep dreigend naar hem toe maar hij bleef gewoon zitten. Ik was verschrikkelijk kwaad en sloeg met mijn vuist op zijn bureau die in tweeën brak. "Layne rustig nu!" Op dat moment kwamen twee mannen binnen die mij vast pakte. Ik bleef Alfa Mike aankijken, hij stond op en ging voor me staan waardoor ik omhoog moest kijken. "Layne je ogen waren altijd fel groen als je kwaad was maar nu zijn ze fel blauw." Nee echt dat wist ik nog niet. Ik gromde naar hem van woede. "Hoe kun je mijn zusje vragen of ze nog wel bij me wilt blijven ze is alles voor me!" Er zat verschrikkelijk veel kracht in m'n stem waardoor zelfs Mike een beetje ineen kroop, maar hij herpakte zichzelf dat hoort. Nou eenmaal bij de titel Alfa.

"Sorry Layne ik heb geen andere keus" ik wist wat er ging komen en keek naar beneden. Ik werd rustiger en probeerde te ontspannen. "Ik verstoot je uit de roedel, zo'n toon sla je niet aan tegen je Alfa en dit is niet de eerste keer. Ik ga voor je zusje zorgen, het spijt me." Het speet hem maar alsnog moest ik uit de roedel. Ik trok me los van de mannen en liep met grote passen naar mijn huis. Ik ging op de veranda zitten met mijn hoofd in mijn handen. Ik moest weg, ik zou m'n zusje moeten afstaan aan Mike. Ik hoorde voetstappen mijn kant op komen. "Ga weg!" Zei ik boos. "Sorry hoor witte smurf" Jayden! "Sorry Jay-Jay, mijn dag is verpest en m'n leven" hij liep weer naar me toe en ging naast me zitten. Hij sloeg een arm om me heen. "Wat is er dan?" "Ik ben verstoten uit de roedel, mijn zusje moet naad Mike en ik word een roque en ga waarschijnlijk dood" ik keek recht voor me uit toen ik dat zei. In mijn ooghoek zag ik Jayden's gezicht verdrietig weg trekken. Ik stond op en liep naar binnen, mijn zusje zat nog steeds op de bank. "Lay? Wat is er?" Hoe moest ik een meisje van 6 vertellen dat ik ben verstoten en dat ze bij Mike moet gaan wonen. "Shira, ik ga voor een tijdje weg. Jij gaat bij Alfa Mike wonen" zei ik zo rustig mogelijk. Ik liep naar haar toe sn sloeg m'n armen om haar heen. Ze barste in tranen uit, ik kon zelf ook m'n tranen niet inhouden."ik om terug Shira ik meen het" ik loog niet ik zou echt terug komen en Shira meenemen maar eerst ga ik ik trainen.

Ik liep naar boven, pakte een grote rugzak en propte daar twee setjes kleren in, veel eten en drinken, en foto van ons als gezin en een ketting die ik van m'n moeder heb gekregen. De ketting verbergt je geur waardoor je gewoon naar mens ruikt. Ik liep weer terug naar beneden met de rugzak op m'n rug. Ik liep naar de keuken en pakte een groot zakmes en propte die in mijn broekzak. Toen ik naar de woonkamer. Jayden zat nu op de bank met de zelfde blik als buiten. Alfa Mike zat op de bank, de Beta Jim zat er ook en Shira zat met rode ogen tegen Mike aan. "Wat doen jullie hier?!" Zei ik terwijl ik Mike en Jim aankeek. "We kwamen je gedag zeggen" zei Mike. "Dat is aardig van jullie maar dat is niet nodig." Zei ik. Ik liep naar de voordeur en opende die en liep terug naar de woonkamer. "Dag, de deur is open." Ze keken me geschokt aan, niemand heeft ooit zo'n toon tegen de Beta en Alfa aangeslagen. Ze liepen de deur uit, ik ging naast Shira zitten en sloeg een arm op haar heen."ik kom terug dat weer je." Ik zag op de klok dat het al 16:00 was ik moest gaan anders kwamen ze zelf me eruit gooien. Ik stond op en liep naar Jayden. Hij keek nog steeds strak voor zich uit. Ik knuffelde hem. "Ik kom terug ik ga eerst trainen" fluisterde ik. Hij knuffelde me. "Tot dan" zei hij. Ik stond op en liep naar buiten met Jayden en Shira achter me aan. Ik maakte de rugzak groter en liep naar een boom, kleedde me uit en veranderde. Ik liep terug naar Shira en gaf haar een lik, ik keek naar Mike die bij zijn huis stond en gaf hem een vuile blik. Ik draaide om en liep het bos is. Mijn nieuwe leven als rogue begon.

Pam Pam Pammmmmmm ze is eigenlijk gewoon een zwerver nu

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now