Roedel

4.1K 252 2
                                    

Het ging alle aal zo snel eerst ging mijn vader dood en de volgende dag werd ik verstoten uit de roedel. Het was nu twee dagen geleden en ik ben alleen maar in wolf vorm geweest. Ik kwam langzaam bij een dorpje. Niet een mensen dorp maar duidelijk van een roedel. Ik ging achter een boom staan, veranderde en trok mijn kleren aan . De ketting deed ik ook om voor het geval dat.

Er kwamen twee wolven aan. Een donker bruine en een grijze. De grijze was duidelijk de Beta want hij was groter en straalde macht uit. Hij liep naar een boom en kwam terug met alleen een broek aan, vul de rest maar in. Hij had bruin haar en bruine ogen. "We weten dat je een wolf bent we zagen je lopen" zei hij op de duhh toon. "Dus wat?" Vroeg ik een bozer als bedoelt."We nemen je mee naar onze Alfa." Slecht nieuws Alfa's zijn nooit zo aardig tegen een rogue, meestal blijven ze niet lang in leven. Ik liet me meenemen door de twee jongens naar een enorm huis wat waarschijnlijk van het huis van de Alfa moest zijn. We liepen naar binnen en kwamen in een gang uit we liepen door de gang tot waarschijnlijk de Beta op een deur klopte "binnen" hoorde ik een zware stem zeggen. We liepen de kamer in wat een typisch kantoor was, een boekenkast, bureau met een stoel er voor en er achter en eenmaal schilderijen. "Nou, vertel wie is dit Jase?" Blijkbaar heet de Beta Jase. "Ze liep over ons terrein, veranderde en deed een ketting om waardoor haar geur blokkeerde." De Alfa keek van mij naar Jase en terug. "Ik weet genoeg Jase ga maar ik praat wel met haar, ga zitten" bij dat laatste keek hij mij aan. Ik ging zitten en keek naar de grond die ineens heel interessant was. "Wat deed jij op ons terrein rogue." Mijn naam is niet rogue ik heb een naam en ben ook gewoon een weerwolf! "Ik ben Layne, ik ben verstoten uit de Blue Warrior roedel omdat ik een grote mond had tegen de Alfa en niet een keer, mijn ouders zijn allebei dood en mijn zusje moet nu bij de Alfa wonen." Hij keek me aan met een serieuze blik. "Normaal zou ik een roque niet aardig behandelen maar jou verhaal interesseert me." Ik wist dat hij via de roedel link door kreeg over mijn vacht daardoor wou hij me hier houden. Veel mensen zijn geïnteresseerd in mijn vacht en willen het weten of ik speciaal ben. "We brengen je naar een leegstaand huis, er zijn daar kleren en er is eten." Ik stond op en bedankte hem. Toen ik de deur uit liep stonden er twee mannen die me brachten naar het huis of eerder huisje. Het was klein maar alles was er.

Het ging schemeren en ik wou hier weg. Ik wist niet wat ze met me gingen doen maar het was niet veel goeds. Ik propte meer eten en wat kleren in m'n tas en sloop het huis uit. Niemand stond voor me deur dus ik kon gewoon naar het boos lopen ik kleedde me uit en veranderde. De ketting brak niet en bleef als een soort broche op je vacht zitten. Ik rende het bos in zo hard ik kon ik hoorde achter me kleren scheuren. Ze volgde me en waten met veel. Ik gromde uitdagend en draaide me om, ze zouden me toch wel blijven volgen. Een van de wolven herkende ik de donker bruine die me bij de Alfa bracht. Ik wou ze niet vermoorde maar toetakelen kon ik wel. Ik maakte me groot waardoor ik groter werd als de wolven, ze keken me bang aan en één hoorde ik piepen. Ik reageerde door te grommen. Ik draaide me om en rende weg.

Het was al een tijdje donker en ik rende nog steeds de vermoeid het sloeg toe. Ik veranderde terug en deed makkelijke kleren aan. Ik zag een boom waar je makkelijk in kon klimmen. Ik klim zo hoog mogelijk, ik zat in de boom op een vrij brede tak. Ik leegde me hoofd neer tegen de boom en probeerde wat te slapen.

"Layne.layne word wakker" ik deed m'n ogen open en zag weer de witte ruimte waar ik een aantal dagen geleden ook zat ik kon weer niet praten. Voor me stonden mijn vader en moeder. Het viel me nu pas op dat me vader een gat in zich had. "Layne je moet uitkijken en goed nadenken voordat je mensen vertrouwd." Zei mijn moeder. "Je bent speciaal, je bent pas zestien geworden maar op je zeventiende ben je sterker dan de gemiddelde mannen en als je traint en alles onder controle hebt kan je Alfa's en Bèta's aan." Ik wist het wel dat als ik zeventien werd volgroeid zou zijn maar dat ik Alfa's aan kon niet. Ze verdween weer en ik werd wakker. Het was warm en de zo'n scheen fel ik checkte of ik me ketting nog had en dat was zo. Ik klim uit de boom en ging lopen gewoon in mensen vorm anders verraden ik mezelf. Na lang lopen kwam ik in een dorp een echt mensen dorp.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now