Opbiechten

4K 256 3
                                    

Ik wil mijn mate niet vinden niet nu in ieder geval. Ik wil eerst mijn zusje terug. Hij zat nog steeds voor me, me aan te staren. Ik staarde hem waarschijnlijk ook aan maar dat maakte mij niet uit. Ik wilds wegrennen maar ik wist dat er iemand achter me aan zou komen en sneller als mij was. Hij zij niks en bleef mee aanstaren. Ik verbrak het gestaar en keek naar buiten. "Ik ben trouwens Chase de Alfa van the White Legends." Ik keek hem weer aan. "Ik ben Layne.""van welke roedel ben je?""ik ben verstoten uit mijn oude roedel na mijn vader is overleden en ik een grote mond had tegen de Alfa." Hij keek me verbaasd aan toen ik dat eruit gooide. "Hoe kan iemand zo'n lief meisje uit de roedel zetten?" Hij keek me boos aan. "Hij dus" hij stond op en liep terug naar zijn stoel en ging zitten. Dankzij mijn nieuwsgierigheid die ik niet meer in kon houden ging ik in zijn gedachten. "Hoe kan een Alfa zo'n lief meisje uit de roedel gooien nadat haar vader is overleden!" Zijn woede was groot en ik zag dat hij zijn handen balde tot vuisten. Maar zijn gezicht betrok niet, zijn groene ogen keken niet boos. "Waarom kijk je zo?" vroeg ik aan hem. Hij keek bedenkelijk voor zich uit. "Ik snap het gewoon niet" zei hij droog. "Wat snap je niet?" Ik snapte hem ook niet. "Dat een Alfa iemand uit de roedel kan zetten zonder duidelijke reden!" zei hij boos. Ik kroop in een bij zijn toon. "Sorry was niet zo bedoelt" zei hij lief. Hij liep weer naar me toe en hurkte alweer voor me neer. Ik keek hem dit keer wel in zijn ogen. "Hoe heet je?" vroeg hij zacht. "Layne, hoe oud ben je?""18, jij?" Dit begon op een kruisverhoor te lijken. "17, is 18 niet wat jong voor een Alfa?""Mijn vader was overleden toen ik 16 was en hij was Alfa ik kreeg wat taken van Alfa maar ik was te jong om Alfa te worden daarom op mijn 18e""oh" was het enige wat ik zei.

We liepen het kantoor uit. In de gang stond Jake nog steeds te wachten. "En Alfa wat gaan we met haar doen?" Vroeg hij met een grijns op zijn gezicht. Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. Hij heeft niks mee gekregen. Zijn gedachten bevestigde dat:"ze overleeft het niet, we hebben nog nooit een rogue levend weg laten komen." Ik hoorde de vreugde in zijn hoofd. Ik moest er nu wel om grinniken. "Wat is er?" vroeg Jake. "Jake dit is Layne mijn mate" zei Chase. Jake's gezicht betrok en hij keek me strak aan. Ik barste nu in lachen uit. "Wat is er zo grappig?" vroeg Chase. Zou ik hem vertellen dat ik gaves heb of niet. Ze weten het al van mijn kleren gave maar niet van de andere twee. "Zijn gedachten" zei ik nog half lachend. Chase keek me ernstig aan waardoor ik al gauw stopte met lachen. "Je kan zijn gedachten lezen?" vroeg Chase. "Ja bij iedereen hier." hij seinde mij en Jake dat we naar zijn kantoor moesten gaan. We gingen zitten en het tweede kruisverhoor voor vandaag begon. "Je kan gedachten lezen bij iedereen" vroeg Chase. "Ja" zei ik. "Waar denk ik nu aan?" vroeg Jake. Ik las zijn gedachten en begin te grinniken. "Je denkt dat dit onmogelijk is en dat ik nu maar bluf" Jake keek naar Chase en Chase weer naar mij. "Klopt dat?" vroeg Chase aan Jake. Jake knikte. "Hoeveel gaves heb je? we kennen de gedachten lezen en de niet kleren scheuren." Ik moest het nu wel vertellen. "Ik kan ook met mensen mindlinken ook al zijn ze in mensen vorm of niet in mijn roedel.""oke probeer maar bij mij" zei Jake. Ik legde een link tussen ons en begon te praten. "Jo Jake alles goed?" Jake keek naar Chase en knikte. "Kan ik ook met jou praten?" Vroeg Jake. "Ja dat kan" zei ik droog. "Wow dit is echt super cool!" Ik moest lachen om zijn reactie. "Het werkt dus" zei Chase. Jake en in knikte allebei. "Hoi Chase, zie je dat het werkt." "Alleen jij kan dit doen met mensen hun niet terug met jou?" Ik knikte.

We zaten in de woonkamer tv te kijken. Ik had mijn rugzak in onze kamer gelegd. Ik moet nog wennen aan 'onze' kamer. We zaten tv te kijken, een film. Ik zat op de bank naast Chase. Ik ging tegen hem aan zitten omdat ik moe begon te worden. Hij legde een arm om me heen en trok me tegen zich aan. Ik legde mijn hoofd op mijn borst waar hij van schrok maar daarna toch ontspande. Ik hoorde zijn hartslag en ademhaling waar ik rustig van werd. Ik sloot mijn ogen en viel in slaap. Ik werd wakker toen iemand me optilde maar ik deed net of ik sliep. Ik rook dat het Chase was. Hij deed een deur open en legde me op een bed en trok de dekens over me heen. Even hoorde ik hem niet daarna voelde ik het bed een beetje inzakken en hij stapte erin. Hij legde zijn armen over me heen en trok me tegen zich aan. "Slaap lekker" fluisterde hij in mijn oor.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now