Weer een droom

4.1K 246 3
                                    

-tijd sprong-

Ik ben al een tijdje zeventien en heb al vrij snel gemerkt dat ik sterker ben en groter als iedereen. Mijn blauwe ogen zijn oog zo gebleven. Ik heb ook drie gaves. Ik kan gedachten lezen, veranderen zonder dat mijn kleren scheuren en ik kan in mijn wolf vorm via link tegen iedereen praten, maakt niet uit, in wolf vorm of mensen vorm. Ik heb alle drie de dagen onder controle en ben veel beter geworden in boogschieten en vechten.

Vandaag zal de laatste dag hier zijn. Morgen vertrek ik weer en ga de Blue Warriors aanvallen of gewoon binnensluipen en mijn zusje terug halen en misschien Jayden meenemen. Ik heb ontbeten en Martin gedag gezegd, ik heb veel verdient bij hem zo'n 4000 euro hij gaf me altijd meer. Er is een wapenwinkel in dit dorpje waar ze bijna alles hebben. Ik liep naar binnen en zag gelijk een mooie en stevige boog die je toch uit elkaar kan halen zodat hij kleiner word, ik kocht indie en aan aantal pijlen. Ook kocht in een mes die in mijn laars kon. Het was naar mijn verbazing niet duur. Ik liep weer terug naar de herberg en begroette Martin hij vroeg me wat ik had gekocht. "Emh ja, ik ga morgen weer weg ik moet mijn zusje halen dus heb ik een pijl en boog gekocht en een mes." Zijn gezicht stond verdrietig. "Het geeft niet Lay, je moest ooit weer weg." Martin en ik hebben een goede band opgebouwd. De dag ging als een roes voorbij en we aten in stilte. Het was al tien uur en ik moest naar bed. Ik zei Martin gedag aangezien ik heb een waarschijnlijk niet meer wou zien. Ik douchte en waste me haar. Ik keek nog een keer in de spiegel mijn ogen waren nogsteeds blauw en het was nooit weggegaan, ik ben er aan gewend dus ik schrik er niet meer van. Ik ging naar bed en trok de dekens tot aan mijn kin.

Ik was weer in de witte kamer met dit keer alleen mijn moeder voor me. "Hey lieverd, je bent goed vooruit gegaan zo te zien." Ze kreeg een lach op haar gezicht. "Lieverd ik waarschuw je op je reis naar de Blue Warriors zal je iemand tegen komen en die moet je vertrouwen. Hij is jou mate." Een mate is een soort van liefde op het eerste gezicht. Ineens krijg je gevoelens voor elkaar en die zullen niet meer weg gaan. Hoe hoger de rang hoe beschermeder hij is. "Het gaat goed met Shira ookal mist ze jou heel erg." Dat was het laatste wat ze zei en toen werd ik wakker van mijn wekker. 7:00 Marin sliep waarschijnlijk nog dus ik liep stil naar beneden, legde mijn kamer sleutel weer op zijn plek en liep naar de keuken. Ik haalde wat eten en drinken en stopte alles in mijn rugzak waar ook mijn kleren en pijl en boog in zaten. Het mes zat in mijn laars. Ik liep naar buiten richting het bos. Ik concentreerde me op mijn wolf. Ik gebruikte mijn gave waardoor ik als ik terug veranderde mijn kleren nog heel waren, op een paar kleine scheuren na. Ik rende het bos in.

Alle bomen zoefde voorbei. Hier en daar hoorde ik beweging van de dieren die wegschoten. Ik kwam bij een meertje en ging even liggen. Ik keek naar de lucht en schatte dat ongeveer 15:00 was. Als ik nu ging jagen zou ik rond het donker wat vinden aangezien ik nogal groot ben. Ik liep rondom het meer om te kijken of er vissen waren maar tevergeefs. Ik liep naar weer het bos in vond al snel een konijntje, eigenlijk te schattig om te vermoorden maar aangezien ik honger heb moet het maar. Ik sprong uit de bosjes en sloeg mijn klauw in zijn rug. Dood. Ik veranderende terug en mijn kleren waren helemaal niet gescheurd. Ik pakte het konijn op en liep terug naar het meertje waar ik hem vilde en schoonmaakte. Ik maakte een vuurtje en roosterde het konijn. Ik at twee pootjes en stopte de rest in mijn tas. Ik veranderde met mijn gave en rende verder met mijn rugzak op zijn rug. Ik rende tot het helemaal donker was, ik zag jog goed omdat wolven nou eenmaal goede ogen hebben in wolf of mensen vorm. Ik rende door totdat ik een grot vond. Het was niet heel groot te groot voor een wolf maar groot genoeg voor een meisje van zeventien van 170 groot, om die gedachten moest ik grinniken ook al was het meer raar piepen aangezien in nog een wolf was. Ik veranderde en klom de grot in, deed mijn rugzak af en maakte er een kussentje van. Ik leegde mijn hoofd erop en voel inslaap

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now