Eindelijk plezier

2.4K 166 10
                                    

-5 jaar later-

"Stefan kijk uit!" schreeuwde ik. We zijn op het strand en Stefan schopte net zand in m'n gezicht. "Wacht ik help je" zegt Chase. Ik heb mijn ogen dicht tegen het zand. Ik voel hoe hij me optilt en met me loopt. "Chase wat ben je van plan?" vraag ik argwanend. Ik krijg geen antwoord. Ik hoor de zee steeds dichterbij komen. "Je gaat toch niet doen wat ik..." Ik word onderbroken door het water waar ik in val. Ik kom boven water en hap naar adem. Chase staat te grijnzen. Ik haal zijn voeten onder hem vandaan waardoor hij ook valt. Ik steek mijn tong naar hem uit als hij weer boven komt. "Gemeenerik" zegt hij. Hij komt op me af zwemmen maar ik zwem weg. Ik neem een grote hap lucht en duik onder water. Ik zwem zachtjes om Chase heen. Het water is vies en troebel dus hij ziet me ook niet. Ik kom boven en zwem achter Chase. Hij gaat rechtop staan. Ik kan hier niet staan. Ik maak vaart in het water en spring op zijn rug. Hij schrikt maar ontspant zich weer als hij ziet dat ik het ben. "En nog slim ook" zegt hij lachend. Hij laat me van zijn rug vallen waardoor ik weer onverwachts onder water kom. Ik kom weer boven water en hoest het uit. Chase tilt me bij mijn middel op. Ik sla mijn armen om zijn nek. Stefan is op het strand een kunstwerk aan het maken met Mira. Ze is bij ons gebleven sinds ik haar gevonden heb. Laten we zeggen ze is een echte puber. We zijn niet meer aangevallen sinds dat Chase ontvoerd is. "Zullen we terug gaan?" vraagt Chase. Ik knik en we zwemmen terug.

We komen na en dagje strand weer thuis en ploffen vermoeid op de bank. "Wie wilt er eten maken?" vraagt Jake. Niemand antwoord. "Pizza!" schreeuwt Mira. Ik stem meteen in samen met Chase. Stefan is wat lastiger over te halen maar het lukt. "Ik ga pizza halen!" schreeuwt Jake terwijl hij de deur uit rent. Ik kijk Chase aan die met een rare blik naar de deur kijkt. "Er is denk ik wat" zegt hij grijnzend. "Denk je?" vraag ik met grote ogen. "Hij volgt een geur." Zijn grijns word nog groter. Ik maak een soort piepend geluid van blijdschap. Stefan kijkt ons verward aan. "Jullie zijn echt raar" zegt hij lachend. Chase grijnst naar hem en trekt me tegen zich aan. Hij slaat mijn arm om mijn schouders. Na ongeveer 30 minuten is Jake nog niet terug. "Stef wedden dat hij terug komt met zijn Mate" zeg ik. Stefan knikt. "Deal" zegt hij. "En dan zeg jij dat wij raar zijn" zegt Chase binnensmonds. "Na nog eens 10 minuten komt Jake binnen lopen met de pizza's. Achter hem aan komt een verlegen meisje. "Ik zei het toch!" zeg ik tegen Stefan. Stefan grinnikt wat. "Wat zei je toch" vraagt Jake. "Nee niks" zeggen Stef en ik tegelijk. "Jake moet je ons niet aan iemand voorstellen" zeg ik grijnzend. "Jongens, dit is Julie, mijn mate" zegt hij trots. Ik sta op en stel iedereen voor. "Welkom" zegt iedereen. Ik kijk Stefan nog een keer aan. "Zei het toch" herhaal ik weer. Hij mompelt wat. "Vertel nou wat jullie zeiden"zegt Jake. Hij trekt Julie op zijn schoot. Ik ga weer naast Chase zitten. "We hadden gewed dat je met je Mate terug zou komen" zeg ik. Jake kijkt ons glimlachend aan. "Goed gewed" zegt hij alleen.

Chase en ik liggen op bed. "Wist je dat ik van je hou" zegt hij ineens. Ik draai me om zodat ik hem kan aankijken. "Ja, maar ik kan het maar niet vaak genoeg horen" zeg ik grijnzend. "Ik hou van je" zegt hij. "Ik ook van jou" zeg ik. Ik druk mijn lippen op de zijne. Ik kijk hem aan. "Die blik ken ik" zegt hij grijnzend. "Welke blik?" vraag ik nonchalant. "Je hebt honger hé?" zegt hij lachend. Ik wend snel mijn blik af en kijkt beschaamd voor me uit. "Ik ben zo terug" zegt hij. Hij staat op uit bed en loopt de deur uit. "Je weet dat je alleen je onderbroek aanhebt!" schreeuw ik hem na. "Boeit me niet!" schreeuwt hij terug. Ik grinnik en ga rechtop zitten. Even later komt Chase terug met twee schalen en een zak Chips. "Wat zit er in die schalen?" vraag ik nieuwsgierig. "In deze zit drop." Hij houd een schaal omhoog. Ik trek een vies gezicht. "Daarom is die voor mij" voegt hij eraan toe. "En in deze zitten skittles." Hij houd een ander schaaltje omhoog. Sinds kort heb ik skittles ontdekt en ben er gelijk verslaaft aan. Ze zijn gewoon lekker. Ik pak het schaaltje skittles aan en begin met eten. Chase grinnikt en komt weer liggen. "Ik zei toch dat je honger had" zegt hij. Ik steek me tong naar hem uit. Als we alles op hebben leggen we de schaaltjes naast het bed en gaan liggen. "Truste" zeggen we. ik ga liggen en val inslaap.

Volgend hoofdstuk zal net als deze zijn en zal ook het laatste zijn.
Ik type trouwens op mijn telefoon dus het kan wat korter of langer zijn als anders

-Me😄

The white/blue wolfDonde viven las historias. Descúbrelo ahora