Stefan

3.9K 243 3
                                    

We liepen naar een soort podium en Chase trok me erop. Hij schraapte zijn keel in de microfoon waardoor iedereen stil werd en naar ons keken. "Dit is jullie nieuwe Luna Layne, ik wil dat jullie haar met respect behandelen en beschermen wat dan ook." Ik kneep in zijn hand toen hij dat zei. "Ik kan heus wel voor mezelf zorgen hoor""Layne ik praat hier" zei hij fel terug. We liepen van het podium af en iedereen begon te klappen en ons te feliciteren. We liepen naar een oudere dame van ongeveer 50 jaar. "Hey mam" zei Chase. Dit is blijkbaar zijn moeder. "Hoi liefje, en jij bent vast Layne" zei ze aardig. "Aangenaam mijn naam is Michelle" zei ze er snel achteraan. "Aangenaam kennis te maken" zei ik terwijl we elkaar de hand schudde. "Kom" zei Chase. Hij trok me mee naar een rustige plek buiten de tuin. We gingen op een omgevallen boom zitten. "Heb je nog familie?" vroeg hij. "Alleen mijn zusje mijn ouders zijn allebei dood en voor de rest weet ik het niet" hij keek voor zich uit. "Jij?" vroeg ik maar om de stilte te verbreken. "Alleen mijn moeder nog. Ik heb nooit een broertje of zusje gehad. En mijn oma heb ik geen contact meer mee?" Dit keer was ik de gene die vooruit keek en niks zei. Ik zag wat konijn voorbij komen. Ik hoorde meer geritsel wat niet van een dier kon zijn. Ik keek die kant op en zag twee grote weerwolf ogen. "Chase kijk rechts van je zie jij die wolf ook?" Ik Chase die kant op kijken. " ja, blijf hier zitten en doe niks." Zei hij via mindlink. Hij stond op en veranderde naar zijn wolf. Hij was compleet zwart met een witte borst, best schattig. Hij rende het bos in en verdween. Ik stond op en waarschuwde Jake via de link en zei dat ik zelf ook ging. Ik rende het bos in en veranderde.

Ik volgde de geur van Chase ik kwam uit op een open veldje waar twee wolven tegenover elkaar stonden. Chase had een paar krassen op zijn zij en de andere wolf bloede hevig bij zijn zij. Ze stonden op het punt om aan te vallen. Ik ging in de bosjes liggen en legde een link naar de vreemde wolf. "Waag het om mijn mate aan te vallen!" zei ik boos. Hij keek op en zocht waar de stem vandaan kwam. Hij ging liggen als teken van overgave. Hij veranderde en ik herkende hem gelijk. Ik sprong uit de bosjes en liep ernaartoe. "Stefan?" Hij knikte. Aangezien ik nu bij de roedel hoorde kon Chase met me praten via mindlink. "Layne wat doe je hier? En ken je die gast?" Ik keek naar Chase die me boos aankeek. "Ik kwam hem tegen om straat toen ik onderweg was. En ik kwam hierheen omdat ik... Niet kon toekijken." Iedereen veranderde terug toen Jake aan kwam lopen. "Heb ik wat gemist?" Vroeg hij terwijl hij van mij naar Stefan, naar Chase keek. "Jake neem deze rogue mee en sluit hem op in een kamer" zei Chase. Jake nam Stefan mee en Chase liep dreigend op me af. Ik bleef gewoon stil staan, ik ben niet meer bang voor hem. "Waarom ben je hierheen gekomen! Het kon gevaarlijk zijn! Als er iets met jou was gebeurt had ik het mezelf nooit vergeven!" Hij werd boos en zijn ogen begonnen te gloeien. Ik trok hem in een knuffel tot zijn hartslag weer normaal werd. Hij knuffelde me uiteindelijk terug. "Sorry, ik ben gewoon een bezorgd, ik wil je gewoon niet kwijt" zei hij tegen terwijl hij zijn kin op mijn hoofd. Ik trok me los en keek hem aan. "Kom we gaan naar binnen"

Eenmaal binnen aangekomen was er niemand meer, Jake had gezegd dat het beter was dat iedereen naar huis ging. Ik liep gelijk maar de keuken en pakte wat restjes eten. Geen idee wat het maar het was lekker. Ik liep naar de woonkamer waar Chase al op de bank tv zat te kijken. Ik plofte naast hem meer en ging tegen hem aan liggen. "Wat ga je met Stefan doen?""eerst wil ik weten waarom hij hier was en naar jou keek" ik keek hem aan. "Heb jij hem overgehaald om zich overgegeven?" ik knikte en keek weg. "Dat is een teken van zwakte als je Luna het oplost voor de Alfa" zei hij boos. "Sorry" zei ik zacht. We bleven allebei even stil. Ik keek op de klok en zag dat het al 23:00 was. Ik trok me los uit Chase greep en liep naar boven. "Wat ga je doen?" vroeg hij nog. "Slapen" zei ik kort af. Ik liep naar boven en zocht mijn rugzak. Mijn wapens zaten er nogsteeds in en mijn kleren ook. Ik ging op bed liggen en dacht na. Ik wil vannacht weg, naar de Blue Warriors mijn zusje halen, maar dat moet ik wel stiekem doen. Ik viel bijna in slaap toen de deur zacht openging. Chase kwam niet naar binnen maar iemand anders. Ik hoorde voetstappen naar het bed komen. Ik snoof zonder dat iemand het kon zien zijn geur in. Bosbessen. "Layne word wakker" ik deed mijn ogen gelijk open. "Stefan?" Vroeg ik half slaperig. "Ja maar luister goed, je moet naar Shira toe en haar halen ik wacht op je." "Kan ik jou vertrouwen?" Vroeg ik. "Ja""ik wou vannacht al gaan" zei ik fluisterend. Hij knikte en liep naar het raam en sprong eruit. Ik ging weer slapen. Hoe wist hij van Shira?

The white/blue wolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu