Zwemmen

3.2K 205 6
                                    


Het is een paar dagen geleden dat ik wakker geworden ben. Veel zijn aan het trainen voor wat er gaat komen. Chase is aan ook aan het trainen en Jake ligt bij de ziekenboeg. Net gaat goed met hem over een paar dagen kan hij al weer alles. Ik ben bij Shira en vertel haar alles wat er kan gaan gebeuren. "Waarom wilt Jim jou?" vraagt ze bezorgt. "Hij vind mij speciaal en wil me voor zijn roedel" zei ik. Er wat misschien wel iets van waarheid. Hij kon me meenemen naar zijn roedel, gevangen houden tot ik me overgeef. Of hij vermoord me gewoon voor wraak. Ik keek op de klok: 20:00. "Kom ga maar slapen" zei ik zacht tegen Shira. Ze knikte en kroop onder haar dekens. Ik wenste haar welterusten en liep naar beneden. Chase zat samen met Stefan een spel te doen op de grond. "Ligt Shira al op bed?" vroeg Stefan. Ik knikte en ging op de bank zitten, trok me benen op en sloeg me handen erom heen. Chase stond op en liep naar me toe, plofte op de bank en sloeg een arm om me heen. "Lay wat is er?" vroeg hij bezorgt. Ik schudde alleen mijn hoofd. "Lay je kan alles vertellen" zei hij. Ik knikte en schudde daarna me hoofd. "Ik wik niet dat Shira iets overkomt" zei ik zacht. "Gaat niet gebeuren, daar ga ik voor zorgen belooft" zei hij verzekerend. Ik keek hem aan met een verbaasde en angstige blik. "Nee, jij gaat je niet opofferen. Dat doe ik al." En met die woorden stond ik op en liep naar boven naar Shira's kamer. Ze sliep al, ze was zo schattig. Ik liep naar haar bed en hurkte naast haar neer. Ik veegde een lok uit haar gezicht en deed het achter haar oor. Ik pakte een stoel uit de hoek en zette hem naast haar bed. Ik ging zitten en keek naar Shira. Niemand komt aan haar echt niemand. Ook laat ik niemand Chase iets aandoen.

Ik werd opgetild, waarschijnlijk was ik in slaap gevallen. Ik werd neergelegd op ons bed. Ik deed me ogen open en zag Chase naast het bed wat mompelen. Het was onverstaanbaar en ik wou niet zijn gedachten lezen, was te veel privacy. Ik keek maar hem terwijl hij door de kamer liep en van alles mompelde. Ik ging rechtop zitten en keek naar hem. "Chase gaat het wel?" vroeg ik zacht. Hij leek op te schrikken en keek me bezorgt aan. "Heb ik je wakker gemaakt?" Ik schudde me hoofd. Hij liep naar me toen en ging op het bed zitten. "Ga nog even slapen" zei hij. "Ik kan nu niet meer slapen" glimlachte ik. "Wil je gaan rennen?" vroeg hij lachend. Ik knikte wild mijn hoofd. "Is Stefan nog wakker?" vroeg ik aan Chase. "Ja hij is beneden hoezo?""er moet iemand op Shira letten" zei ik simpel. We liepen naar beneden en ik zei tegen Stefan dat hij op Shira moest letten. We rende naar buiten en ik zorgde ervoor dat onze kleren niet scheurde. Ik rende door het bos tot we bij het meer aankwamen. Ik veranderde terug en Chase keek me raar aan. Ik grijnsde naar hem en begon te lopen richting het water. Ik hoorde Chase veranderen en naar me toe lopen. Toen hij ongeveer een ,eter van me vandaan was stopte hij. "Wat ben je van plan?" vroeg hij grijnzend. "Ik ga lekker zwemmen" zei ik. Ik liep verder naar het water tot ik tegen werd gehouden door twee armen rond me middel. "Je gaat niet zwemmen" zei Chase in mijn oor. "Jawel en jij gaat gezellig mee" lachte ik. Ik pakte Chase zijn arm en trok hem het water in. Toen ik ongeveer tot mijn middel in het water stond werd ik geduwd en ging kopje onder. Ik kwam omhoog en hapte naar adem. Ik zag Chase in een deuk liggen en greep mijn kans. Ik zwom stil naar hem toe en sprong op zijn rug. Hij bleef overeind staan dus ging ik verder. Ik schopte zijn benen onder hem vandaan en hij viel naar achter. We kwamen allebei boven en Chase keek me nep-boos aan. Ik stak mijn tong naar hem uit en keek naar de maan die fel scheen. Er was geen wolkje aan de lucht dus je zag alle sterren mooi. Ik voelde het water bewegen en al snel stond Chase achter me. Hij draaide me om en keek me aan. Zijn pupillen waren groot door het weinige licht, misschien was het iets wat alleen mij opviel. "Zullen we terug gaan ik krijg het koud" jammerde ik. Chase kreeg een grijns van oor tot oor. Hij tilde me over zijn schouder en begon naar de kust te lopen. Ik sloeg op zijn rug wat niet veel nut had. "Ik kan heus zelf lopen hoor" zei ik lachend. "Ik vind dit veel leuker" zei hij. We liepen door het bos tot Chase me neer zetten. "Moe?" vroeg ik uitdagend. "Nee maar we moeten een stukje rennen, gebruik je gave even" zei hij. Nu wist ik wat ik sowieso niet ging gebruiken, of alleen bij mezelf. We veranderde en Chase kleren scheurde en hij gaf me een waarschuwende blik. Ik begon te rennen richting huis.

Eenmaal thuis veranderde ik terug. "Ik haal wel een broek voor je" zei ik glimlachend. Ik rende naar boven en pakte een random broek uit de kast, liep naar beneden en gooide het naar Chase. Hij ving het op en liep naar een boom. Even later kwam hij terug met zijn broek aan. Hij rende naar me toe en stopte vlak voor me. "Dat was niet grappig!" zei hij. Ik grijnsde en liep naar binnen. Ik rende gelijk naar boven en sprong op het bed. Ik deed me ogen dicht en viel in slaap, wat niet lang leek te duren. Chase sprong ook op het bed waardoor ik in de lucht werd gelanceerd. Ik viel op de grond en Chase barste in lachen uit. Ik stond op en keek hem boos aan. Hij stak onschuldig zijn handen in de lucht. Ik liep naar zijn kant van het bed en sprong over hem heen naar mijn kant. Door de verrassing en kracht viel hij nu van het bed. Hij klom weer op het bed en begon me te kietelen. "Nee Chase daar kan ik niet tegen en dan ga ik gillen, andere willen ook nog slapen" zei ik lachend. hij glimlachte en ging gewoon verder. "hahaha nee Chase please stop!" riep ik. hij stopte maar bleef me aankeken. Ik draaide op mijn zijn de m'n rug naar hem toe. Ik deed m'n oven dicht en viel al snel in slaap.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now