Mate

4.3K 247 2
                                    


Ik werd wakker en voelde twee armen om me heen. Ik draaide me om en keek naar zijn gezicht, hij sliep nog. Zijn zwarte haar zat door de war. Hij had geen T-shirt aan waardoor je zijn sixpack kon zien. Ik keek naar zijn ogen, hoi begon te knipperen. Hij deed zijn ogen open en keek me gelijk aan. "Hoelang ben je al wakker?" vroeg hij met een ochtendstem. "Niet heel lang" ik keek hem aan. "Wat wil mijn schoonheid vandaag gaan doen?" zei hij zacht. Het liefst zou ik nu weg willen rennen om naar mijn zusje toe te gaan maar dat gaat moeilijk als je omringt word met sterken roedelleden. "Geen idee" zei ik maar. "Zullen we je anders voorstellen aan de roedel vanmiddag?" ik knikte ook al had ik geen zin in tientallen ogen op me gericht. "Hoeveel leden zitten er in deze roedel?" vroeg ik hem. "2000 we zijn één van de grootste roedels" mijn ogen werden groot bij de gedachten dat er een paar duizend ogen op me gericht zijn. Chase moest grinniken door mijn reactie. "Wat lach je nou het is eng hoor om voor een paar duizend mensen te staan" zei ik nep boos. "Awhh is mijn mate verlegen" zei hij op een bespottende toon. Ik gaf hem een duw en hij viel van het bed. "Awhh kan mijn mate niet tegen een duwtje" zei ik op dezelfde toon. Hij klom weer op het bed en ging weer liggen. Uit het niets gaf hij me aan duw waardoor ik op de grond viel. Ik stond op en liep naar zijn kant van het bed. Ik stond even stil en keek hem grijnzend aan. Ik zette een paar stappen achteruit en nam een aanloop, ik sprong boven op hem. Ik lag boven op hem en keek hem aan. Nu keek hij grijnzend, hij was wat van plan. Hij pakte mijn polsen en rolde om waardoor ik onder hem lag. "Leuk geprobeerd schoonheid" zei hij grijnzend. Ik was nog niet klaar. Ik probeerde met één been hem van me af te duwen alleen hij hield me tegen. "Haha leuk geprobeerd" zei hij spottend. Ik las zijn gedachten om te kijken wat hij zou haam doen. "Ze kan niet wegkomen niet voordat ik klaar ben." zelfs in zijn gedachten hoorde je gewoon dat hij grijnst. "Wat wil je doen dan?" vroeg ik. "Zie je wel." zei hij met een glimlach. Hij kwam dichterbij en probeerde me te zoenen. Ik voelde zijn grip minder worden en zag mijn kans. Ik duwde hem van me af waardoor hij op de grond kwam. Ik stond op, pakte kleren en liep naar de badkamer.

Toen ik uit de badkamer kwam zag ik Chase nogsteeds liggen. "Opstaan!" Schreeuwde ik via mindlink. "Ik slaap" kreeg ik knorrend terug. "Het is al 11:00 moet je niet wat Alfa dingen regelen?" Ik hoorde hem grinniken. "Eigenlijk was ik van plan om jou vandaag wat beter te leren kennen." Zijn hoofd lag in het kussen maar ik wist zeker dat hij nu lachte. "Nou wat wil je gaan doen?" Vroeg ik maar gewoon. "Weet ik nog niet" zei hij en hij stond op en liep naar me toe. Hij stond nu voor me en ik moest omhoog kijken aangezien hij zowat 2 meter was en ik maar 1,70. Hij stond nu vlak voor me en ik voelde mijn wolf gek worden. Hij pakte mijn handen en trok me meer naar zich toe. Ik trok me handen los en liep naar de keuken. Ik was verbaast over hoe snel ik het had gevonden, ik was maar 3 keer verdwaalt. Ik maakte wat boterhammen en at ze aan de keukentafel op. Ik wou net een hap nemen toen de boterham uit mijn handen werd getrokken. "Hé!" Ik draaide me om en keek recht in de ogen van Chase. "Nu heb ik hem" zei hij. "Nee echt dat wist ik nog niet" zei ik sarcastisch waardoor hij moest lachen. Er werd op de deur geklopt en Chase deed open. Ik liep achter hem aan. Jake stond in de deur opening en ik stond zo dat ze net niet zagen. "Wanneer ga je haar bekent maken aan de roedel?" hoorde ik Jake zeggen. "Weet ik nog niet, vanmiddag denk ik" zei Chase. "Wat denk je vanmiddag?" Vroeg ik terwijl ik het hoekje omkwam. Ik liep naar ze toe en ging naast Chase staan, hij sloeg een arm over mijn schouders. "Dat we je misschien vanmiddag bekend gaan maken Luna" zei Jake. Oja ik ben nu Luna. Een Luna is de mate van de Alfa en staat een rang onder hem. "Oh" zei ik. We liepen maar de woonkamer en gingen tv kijken.

"Layne ga jij je anders klaar maken voor het voorstellen?" Het was meer een opdracht als een vraag. Ik knikte en liep naar boven. Ik had weinig kleren dus het ging lastig om iets leuks aan te treken. Ik liep onze kamer in en daar lag een setje kleren. "Zijn die kleren voor mij?" Vroeg ik verbaasd aan Chase. "Jep ik dacht aangezien je zo weinig kleren hebt kan je vast wat gebruiken." Zei hij. De kleren waren simpel gewoon een donkerblauwe jeans en een bloesje. Ik trok het aan en het was net iets te groot maar dat zag je haast niet. Ik liep naar beneden waar de jongens al stonden te wachten. "Klaar?" vroeg Chase. Ik knikte en hij pakte mijn hand. We liepen naar de tuin waar veel roedelleden waren niet allemaal maar wel veel. Ik werd zenuwachtig bij de gedachten dat ik straks door iedereen word aangekeken.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now