Gezellig

3.4K 203 7
                                    

Het komt door mij. Was ik niet terug gegaan was dit allemaal niet gebeurt. Ik liep door het huis, Ik had het Stefan al verteld en Shira lieten we erbuiten. Chase is bezig met het selecteren van het legertje, we gaan niet veel mensen betrekken uiteindelijk moet ik toch het oplossen. Stefan is met Shira aan het spelen en Jake is met Chase mee.

Ik zit op de bank en probeer tv te kijken wat niet echt lukt, allemaal scenes van wat er zou kunnen gebeuren vliegen door me hoofd heen. Als wij worden aangevallen en we in de tegen aanval gaan kan er van alles gebeuren, families die uiteenvallen, mensen die zich opofferen voor Chase of mij. Ik schut me hoofd met de gedachten dat de scenes uit me hoofd verdwijnen. Van Chase hoef ik niet te trainen omdat hij vind dat ik me er niet mee moet bemoeien, maar hij heeft het fout. Ik sta op van de bank en pak mijn sportkleding en loop naar buiten. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen anders word ik gesnapt en terug gestuurd naar huis. Ik kwam bij de sportschool aan en zag dat het rustig was, aan de ene kant een goed teken omdat er weinig mensen zijn om me te herkennen, maar aan de andere kant als er mensen zijn zien ze me sneller.

Vechten kan ik al vrij goed maar mijn conditie kan verbetert worden. Ik liep naar de kleedkamer en kleedde me om, ik liep naar één van de loopbanen en begon te lopen, dan joggen en als laatst rennen. Ik rende door tot ik niet meer kon en stopte toen. Ik liep naar huis in mijn sport kleren. Eenmaal thuis liep ik gelijk naar boven. Ik liep naar de badkamer en draaide hem op slot, kleedde me uit en stapte onder de douche. Ik waste alles zodat ik niet meer naar zweet rook. Ik waste m'n haren. Na 15 minuten stapte ik eronder uit, en keek weer in de spiegel. De blauwe lok in mijn haar was feller geworden en viel nu echt op, waarschijnlijk omdat ik nu alles weet. Ik kleedde me simpel aan en kamde me haar. Ik liep naar beneden en werd gelijk besprongen door Shira. "Stefan en ik zijn naar de speeltuin geweest" zei ze blij. "Wat leuk, zullen we tv gaan kijken?" Ze knikte hevig en ik zetten haar weer neer. We liepen naar de woonkamer, Shira plofte al gelijk op de bank neer en zette de tv aan. Ik liep nog even naar de keuken voor wat te drinken. Ik pakte een pakte Wicky voor Shira en schonk voor Stefan en mij Ice Thea in. Ik kwam terug en Shira zat bijna in de tv SpongeBob te kijken en Stefan zat ook geïnteresseerd naar de tv te kijken. Ik zette het drinken op tafel en ging op de bank zitten, geloof me als je afleiding nodig hebt is SpongeBob echt goede afleiding.

Na een uur tv kijken kwam Chase de kamer in. "Hey" zei ik nog steeds naar de tv kijkend. "Is de tv zo leuk?" zei Chase lachend. Ik knikte want anders hoorde ik de tv natuurlijk niet. Chase liep naar de tv en deed hem uit. "Hé doe hem aan!" zeiden Shira en ik tegelijk. "Oke, oke ik kan niet op tegen zulke schatjes" zei hij meet hoog stemmetje. "Ja ja zet hem nou maar aan!" zei Shira. Chase zette de tv weer aan en ging naast me op de bank zitten. Shira zat weer helemaal in de tv, Stefan was een beetje aan het rommelen en ik zat tegen Chase aan tv te kijken. Chase stond op en ik keek hem gelijk vragend aan. "Ik ga even wat te eten maken." Ik knikte en hij liep weg. Ik hoorde heel wat gerommel in de keuken maar ik had geen zin om te gaan kijken, tekenfilms zijn natuurlijk veel belangrijker dan kijken of de keuken platbrand.

"Eten!" schreeuwde Chase door het hele huis. Ik zette de tv uit en liep naar de keuken en ging aan tafel zitten. Shira kwam de kamer in gestuiterd en ging op een stoel zitten, Stefan kwam rustig aanlopen en ging ook zitten. Chase kwam aanlopen met een grote bak patat en een schaal met snacks zoals frikadel en kroket enzo. "Ik had het kunnen weten" grijnsde ik. Hij glimlachte en zetten de schalen op tafel en ging ook zitten.

Iedereen was uitgegeten en het enige wat over was was één kroket. Ik en Chase ruimde de tafel af terwijl Shira en Stefan weer naar de woonkamer gingen om een film uit de kiezen. Ik stond in de keuken samen met Chase, ik was alles in de vaatwasser aan het zette en Chase stond wat te rommelen met de pannen. Ik was klaar en wou naar de woonkamer lopen maar Chase hield me tegen door zijn handen om mijn middel te legen. Hij draaide me om en keek me glimlachend aan. "Wat was jij van plan?" zei Chase plagend. "Ik ben van plan om een film te kijken in de woonkamer" zei ik sirrieus. "Dacht het niet." En hij zoende me.

Hellotjes, ik wou ff zeggen dat ik een paar ideeën nodig heb :). Ik heb er zelf namelijk niet echt veel meer.

Comment de ideeën plzzzz. Ik zal ze bekijken en verwerken in m'n verhaal.

Doei, doei

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now