Ontvoering van...

2.4K 167 1
                                    

Ik werd wakker door gegrom in de kamer. Ik deed mijn ogen open en keek om me heen. Ik zag geen wolf. Chase was weg. Ik keek de kamer rond en zag dat het raam gebroken was. Ik rende ernaar toe en zag beneden een vreemde wolf liggen. Ik rende naar beneden en trof daar weer gebroken glas aan. Ik rende het hele huis door maar vond alleen maar Stefan die nog lag te slapen. Ik pakte zijn arm en sleurde hem uit bed. Hij schrok en trok zich los. "Lay wat heeft dit te betekenen!?" schreeuwde hij. Hij keek me aan en zijn blik veranderde. "Wat is er?" vroeg hij bezorgt. "Kom mee" zei ik paniekerig. Hij stond op en liep achter me aan naar beneden. Alles lag nog hetzelfde. Stefan zijn ogen werden groot. "Er ligt ook een wolf onder het raam" voegde ik toe. Stefan begon naar buiten te rennen en ik rende achter hem aan. Er was niks buiten. De roedelleden kwamen ook langzaam naar buiten. Chase was nergens net als Jake. Ik keek in paniek naar Stefan. Hij vroeg aan wat leden of ze iets hadden gezien. Hij kwam naar me toe lopen met een treurige blik. "Ze hebben niks gezien of gehoord" zei hij. "We gaan hem zoeken" zei ik vast beraden. Stefan knikten en we veranderde. Ik rook de geur van Chase al snel. Ik begon sneller te rennen. "Lay ik kan niet zo snel!" zei Stefan. Ik verminderde vaart en Stefan kwam naast me rennen. We renden tot hem donker werd. "Lay we moeten slapen" zei Stef. "Nee, dan zijn we zijn geur kwijt" zei ik. Ik rende door het donker in met Stefan achter me aan.

Ik begon langzamer te rennen. Mijn energie was op. Ik viel op de grond en begon met hijgen. Stefan kwam aangelopen en plofte ook neer. We hebben de hele nacht doorgerend. Zijn geur is vanaf hier heel duidelijk dus we zouden hem morgen verder kunnen volgen. "Ik ga slapen" zei ik. In wolf vorm slapen is warmer en veiliger dus deed ik dat. Ik sloot mijn ogen en viel in slaap.

Ik werd wakker door Stefan die mijn gezicht likte. Ik stond op en keek hem vragend aan. "Er zijn wolven" zei hij. Ik spitste mijn oren. Er rende wolven door dit bos. Ik keek naar Stefan die ook luisterde. Ik veranderde terug en Stefan ook. "Klim zo hoog mogelijk in de boom als je kan" fluisterde ik. Ik begon te klimmen in een random boom. Ik zat zo'n dertig meter boven de grond. Recht tegen over me zat Stefan in een boom. Drie wolven rende onder de boom door. Stefan brak een takje die naar beneden viel. Één van de wolven stopte en keek rond. Hij zag Stefan zitten en begon te grommen. "Van boom naar boom klimmen!" zei ik. Hij knikte en begon met klimmen. Ik stond op en greep naar een tak. Ik slingerde achter Stefan aan. De wolven volgde ons op de grond. We klommen hoog in een breden boom. De wolven veranderde terug. Het was de roedel die Jake onder hypnose hadden. Ik gromde naar de Beta. Hij keek geamuseerd naar mijn en Stefan. "Dus jij bent de wolf die wij zoeken" zei hij grijnzend. "Blijkbaar en als jullie nu niet weggegaan zwaait er wat" dreigde ik. Hij lachte sarcastisch. "Kom nou maar naar beneden dat spaart ons heel wat werk" zei hij verveeld. Ik schudde geamuseerd mijn hoofd. "Stefan en ik blijven lekker zitten" zei ik. "Oké dan komen we omhoog" zei hij. Een paar mannen begonnen te klimmen. Ik kreeg een gemenen grijns op mijn gezicht. "Let op je voeten" zei ik tegen hem via link. Hij niet begrijpend naar zijn voeten. Ik liet hem kramp krijgen in zijn voeten. Hij zette zijn voet neer maar zakte weg. Hij viel naar beneden en lande op zijn rug op de grond. Hij hapte naar adem en ging rechtop zitten. De volgende begon met klimmen. Op drie meter hoogte viel hij al zonder dat ik iets deed. De Beta zuchtte en begon zelf met klimmen. Hij kwam hoog. Toen hij nog maar twee meter van ons verwijderd was begon mijn super gemenen idee. Ik hoestte heel nep en keek hem uitdagend aan. Ik kuchte nog één keer en hij kreeg pijn in zijn rug. Hij viel achteruit naar beneden. Ik liet bij alle mannen hun benen verlammen. Ik klom uit de boom en veranderde. Stefan veranderde ook en begon te rennen. We volgden de geur van Chase weer.

Na ik weet niet hoelang rennen kwamen we uit bij een roedel. Chase zijn geur kwam uit het Alfa huis. Ik wou erop af rennen maar Stefan hield me tegen. "Kom eerst op krachten en bedenk een plan" stelde hij voor. Ik knikte en veranderde terug. Stefan ging jagen terwijl ik wat verder van de roedel liep. Even later kwam Stefan terug met een hert in zijn bek. Ik veranderde en begon aan het hert te eten.

Ik ga voor een tijdje op vakantie en heb dus geen internet. Ik schrijf in de vakantie wel door zodat als ik WiFi heb, ik jan uploaden. Na de vakantie upload ik sowieso een hoofdstuk. Ik upload vandaag nog een hoofdstuk

-Me

The white/blue wolfDove le storie prendono vita. Scoprilo ora