Oorlog

2.5K 187 8
                                    


Ik werd wakker van vele wolvenpoten die langsreden. Ik ging rechtop zitten en keek naar buiten. Tussen de massa zag ik Stefan rennen. Ik schrok en las zijn gedachten. "Hij gaat eraan!" dacht hij alleen maar. Ik zocht naar de gedachten van Chase. Na lang zoeken en vele vreemden gedachten vind ik Chase zijn gedachten, hij is aan het linken met Jake. "Jake als je Layne ziet hou haar tegen!" zei hij. "Doe ik, maar gozer als ik dat doe en jij komt tijdens het gevecht om..." zei Jake terug. Ze gaan naar een gevecht met Jim! Ik liep zacht de grot uit. Ik wachtte tot de groep verder was en ze me niet meer konden zien. Ik veranderde en rende de groep achterna. Ik bleef op afstand zodat ze me niet tegenhielden. Ze verminderde vaart en kwamen aan op een open veld. Ik ging in de bosjes liggen. Het leek me sterk dat ze me niet zagen aangezien mijn witte vacht. Ik keek naar Jim die terug veranderde en naakt was. Liever niet dat Chase dat was, ik gebruikte mijn gave waardoor hij aangekleed daar stond. Heel even keek hij verward. Nee! Layne jij dombo nu weet hij dat je er bent! Dacht ik bij mezelf. Ik gaf me zelf een klap tegen mijn kop met mijn poot.

Ze stonden tegenover elkaar te praten over van alles. Op een gegeven moment liep Jim naar Chase toe. Hij bleef vlak voor Chase staan. Hij gromde maar hem en haalde uit met zijn vuist naar zijn kaak. Chase wankelde achter uit maar wist zijn evenwicht te houden. Blijkbaar was dit het start schot voor een gevecht want iedereen stormde op elkaar af. Ik wou opstaan maar hield mezelf tegen. Als ik op zou staan had Jim gewonnen en vermoorde hij me, maar als ik daarmee een oorlog zou tegenhouden, maar ik kon het Chase niet aandoen. Ik zat in een soort van twee strijd hier. Ik zag hoe Chase met Jim vechte. Jake had al wat wolven uitgeschakeld en rende op zijn volgende slachtoffer af. Stefan was met een grote wolf bezig, waarschijnlijk de Beta. Ik zat hier maar toe te kijken. Ik had de hele tijd trekjes om op te staan maar hield me in. Ik kon hier niet zo duidelijk blijven zitten. Ik veranderde en stond op. Ik bleef laag en liep naar een boom. Ik klom erin en ging op een hoge, breden tak zitten. Jake keek omhoog en zag me zitten. Ik gaf een klap op zijn kop, na al die tijd wist ik wel wat hij bedoelde, ik kas zijn gedachten. "Layne! Jij sukkel! Chase weet dat je er bent! Hij is super pissig! Je mocht niet komen!" schreeuwden hij in gedachten. "Ik weet het, maar ik kon niet blijven zitten en niks doen" zei ik via link. "Wat doe je nu dan" zei hij. "Geloof me ik kom als het zover is" zei ik.

Ik zat hier al zo'n uur toekijken. Van beide roedels zijn er slachtoffers gevallen. Jake, Stefan en Chase zijn allemaal nog redelijk oké. Jim en Chase zijn nog steeds aan het vechten. Jim beet Chase keihard in zijn nek. Chase viel op de grond en ademde zwaar. Jim wou net de genadenklap uitdelen maar ik trok het niet meer. Ik rende over de tak heen naar het veld. Ik sprong en veranderde te gelijkertijd ik een wolf. Ik lande op mijn poten en rende gelijk door. Ik sprintte naar Jim toe. Voordat hij Chase kon bijten beukte ik hem opzij. Hij lande zo'n drie meter bij ons vandaan. Ik keek naar Chase die vermoeid uit zijn ogen keek. Ik richtte me weer op Jim. Die gast gaat er zo aan! dacht ik. Ik rende op hem af en beet in zijn poot. Ik tackelde hem en beet harder in zijn poot. Hij trok zich los en beet me in mijn zij. Hij liet los en beet me in mijn poot. ik trapte ham hard in zijn zij. Hij tackelde me en ging op me liggen. Ik kon niks doen behalve in de lucht trappen. Hij beet me in mijn nek. Op het moment dat hij door wou bijten werd hij van me af geslagen. Ik stond op en wankelde een beetje. Stefan lag boven op Jim. Ik liep ernaartoe en knikte naar Stefan. Hij liet hem los en ik sprong gelijk op hem ik gromde naar hem. "Jij klootzak!" zei ik via link. Ik beet hem in zijn nek. Ik zocht een ader en vond die al snel. Ik beet hem door tot Jim niet meer ademhaalde. Ik ging van hem af en keek wazig uit mijn ogen. Ik wankelde wat en viel uiteindelijk neem. Chase rende naar me toe en veranderde terug. Hij begon te praten maar dat hoorde ik niet. Ik begon zwarte vlekken te zien en alles begon te draaien. Ik liet mijn kop vallen en veranderde terug. Ik deed mijn ogen dicht en wachtte op de duisternis. Als dit de dood is ben ik er trots op. Ik heb gevochten voor Shira, Stefan, Jake en Chase. De dood heb ik me altijd voorgesteld als een witte, vredige plek, maar de duisternis die ik nu zie ziet er niet vredig uit.

YoYo iedereen. Is dit het einde of niet? Voor jullie een vraag voor mij een weet.
Plzzzzz comment & vote

Gr Me.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now