Epiloog

3.1K 189 31
                                    

"Mira!" hoorde ik Stefan grommen. Ik stond op uit bed en sjokte in mijn pyjama -wat bestaat uit een shortje en een hempje- naar beneden. Stefan ligt op de bank met Mira bovenop hem. "Ga van me af" gromde Stefan. Ik grinnikte en liep op ze af. "Mira je weet dat dit niet goed is" zeg ik grijnzend. "Nee Mira dit is niet goed" zegt Stefan. "Je moet hem kietelen." Met dat gezegd te hebben begin ik hem te kietelen. Mira helpt al snel. "Stop!" lacht Stefan. "Als jij eten maakt" zeg ik. "Oke. oke" zegt hij. We stoppen allebei en geven elkaar een high-five. Stefan sjokt naar de keuken. Chase komt naar benden gelopen. Hij komt voor me staan en pakt me bij mij middel. "Zeg het als jullie gaan zoenen dan kan ik omdraaien" zegt Mira. "We gaan zoenen" zegt Chase. En we zoenen. Ik hoor Mira een kokhals geluidje maken. En grijns tegen Chase lippen. "Eet elkaar niet op het ontbijt is zo klaar" hoor ik Stefan zeggen. We laten elkaar los en glimlachen.

Na het ontbijt zijn we naar Jake gegaan. We kloppen op de deur en een slaperige Jake doet open. "Je weet dat het twaalf uur is hé" zeg ik. "Wilde nacht gehad?" vraagt Chase. Ik geef hem een elleboogje zonder te kijken. "Kun je wel zeggen" zegt Jake grijnzend. "Jongens please stop!" schreeuwt Mira. Ik glimlach. We lopen naar binnen en gaan op de bank zitten. Julie komt naar beneden in een shirt van Jake. "Hoi" zeggen we. Ze begroet ons en gaat ook op de bank zitten. Jake loopt naar haar toe en geeft haar een zoen. Nu pas zie ik hoe Julie eruit ziet. Ze heeft blond haar tot net onder haar schouders. Groene ogen en ze is heel slank. "Wie wilt rennen?" vraagt Mira blij. Ze is pas een paar welen verandert en wilt de hele tijd rennen. Iedereen stemt in. We lopen naar buiten en veranderen met mijn gave.

We rennen door het bos naar de open plek. "Wie wilt het tegen mij opnemen?" vraagt Jake die al terug verandert is. Iedereen verandert terug. "Als wolf of mens?" vraagt Mira. "mens" grijnst Jake. Hij kan heel goed vechten als mens. Chase wilt net zijn mond open doen maar ik ben hem voor. "Ik" grijns ik. Ik heb al een hele lange tijd mijn gave niet meer gebruikt. Sinds we Chase hebben bevrijd. Misschien weet Jake het niet meer. En ik wil het ook nog wel eens proberen. Hij knikt. Hij zegt niks over mijn gave. We gaan allebei aan de andere kant van het veld staan. Er zit zo'n 50 meter tussen ons. Chase staat met een grijns, blijkbaar heeft hij wel door dat ik mijn gave ga gebruiken. Jake komt op me af rennen. Ik sprint een stukje naar voren en ga dan zitten. Jake heeft nog niks door. Als hij twee meter voor me staat laat ik hem pijn leiden. Eerst in zijn benen zodat hij viel. Dan in zijn rug. Julie slaat haar hand voor haar mond en wil naar ons toerennen maar Chase houd haar tegen. Jake steekt zijn hand onhoog en ik stop. Ik staat langzaam op en glimlacht. "Even vergeten" zegt hij. Ik grijns. "Zonder gave?" vraag ik. Hij knikte. We gaan weer staan. Hij rent weer op me af. Dit keer loop ik rustig op hem af. Hij haalt zijn arm naar achter om uit te halen. Ik duik eronder door en tackle hem. Hij landde op zijn buik. Ik leg hem in de houtgreep. "Oke dit is wel genoeg" zegt Chase. Ik laat Jake los en help hem overeind. "Nu ik!" hoor ik Mira schreeuwen. Chase en ik grijnzen. We hebben har geleerd te vechten voor het geval dat. Ze is heel goed, misschien kan ze Jake aan. "Nee, doe maar niet" zeg ik. Ik geef haar een knipoog. Ze knikt licht. "Alsjeblieft" zeurt ze verder. "Oke dan" zeg ik nep verslagen. Ze juicht en gaat voor Jake staan. "Oke, ik zal zachtjes doen" zegt hij. "Doe maar niet" zegt Mira. Ze rent op Jake af. Hij laat haar slaan. Ze doet een stap achteruit. "Doe nou maar gewoon je best" zegt ze zuchtend. Jake kijkt mij een aan. Ik knik. "Oke" zegt hij grijnzend. Ze gaan weer klaarstaan.

Mira rent op Jake af en Jake op Mira. Mira tackle hem zoals ik deed. Jake blijft dit keer overeind. Hij wilt op Mira springen maar Mira legt haar voet op zijn maag. Ze buigt haar knie waardoor Jake nu boven haar hangt. Ze veert hem terug. Hij land een paar meter verder op zijn rug. Mira giegeld. En staat weer op. Jake staat kreunend op. Ik lachte. Jake stond gebogen met zijn rug naar Mira toe. ze grijnst en liep op hem af. Ze zette haar voet net boven zijn kont en zette af. Jake viel naar voren en landt op zijn gezicht. Hij zwaait met zijn hand in de lucht. "Ik ga naar huis" kreunt hij. Hij stond op en veranderde. Hij verdween tussen de bomen. Mira barst in lachen uit samen met mij. We geven elkaar een high-five. "Zullen we ook maar naar huis?" vraagt Stefan. we knikken en veranderen"

Jake zat op onze bank tv te kijken toen we binnen kwamen. "En hoe was je afranseling door een puber" zeg ik. "En hoe was je afranseling door een puber" herhaalt Jake me met een pesterige toon. "Awh voelt Jakie zich beschaamt" zeg Mira plagerig. "Kijk maar uit, je krijgt hem nog terug" zegt hij dreigend. Mira steekt haar handen in de licht en gaat op de bank zitten. Chase trekt me mee naar boven. Ik word de kamer in gesleurd. "Wat doe je?" vraag ik lachend. "Gewoon even tijd voor ons alleen" zegt hij grijnzend. Hij pakt mijn heupen beet en ik sla mijn armen in zijn nek. Hij zoent me en ik zoen hem terug. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel. Hij loopt naar het bed en legt me erop neer. "Ik hou van je" fluistert hij in mijn oor. "Ik ook van jou" zeg ik. En hij kust me weer.

Dit is het einde...

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn boek. Echt heel erg bedankt!

Ik kan hier nu wel zo'n hele ronde schrijven (type) wie ik wil bedanken maar dan ben ik nog lang bezig dus ik zeg gewoon heeeeeeel erg bedankt iedereen die dit nu leest.

Ik wil hier nog heel lang over door gaan maar dat gaat jullie irriteren.

Heel erg bedankt voor de vele vote's en comments, ze waren echt heel leuk.

Super super super super super super Super super super super super super super super super super super super super super super super super Super super super super super super super super super super super super super super super super super Super super super super super super super super super super super super super super super super super Super super super super super super super super super super super super super super super super super Super super super super super super super super super super super super super super super super super Super super super super super super super super super super super super bedankt dat jullie dit hebben gelezen!!! Ik meen het echt!!! Misschien ven ik een beetje druk nu😄. Maar het is zo leuk dat zoveel mensen het hebben geleden!! super bedankt!

-me

Ps. Ik heb geen idee hoelang dit hoofdstuk is want ik heb het op mijn tel getypt.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now