Restaurant

2.9K 195 10
                                    

Ik werd wakker door iemand die me optilde en spande gelijk al mijn spieren aan. Toen ik zag dat het Chase ontspande weer. "Je hoeft je echt geen zorgen te maken, je bent weer hier." Wat bedoelde hij met 'weer'? Dat ik al twee keer weg ben geweest of dat ik gewoon weer terug ben. Wow logica. We liepen naar ons huis, aangezien Chase me nog vast had liep hij. Hij liep naar binnen en zette me neer op de bank en ging zelf ook zitten. "Wil je vertellen wat er is gebeurt?" vroeg hij. Ik knikte langzaam en dacht na. "Ze gaven me soms eten en drinken. Één keer zat er een goedje in dat ik pijn leed, maar het rook raar dus las ik zijn gedachten waardoor ik wist dat het vergiftigd was. Ik deed net alsof ik pijn leed en dat geloofde hij. De rest van de tijd vroegen de de hele tijd of ik me bij hen aan wou sluiten en als ik niet reageerde kreeg ik klappen" ratelde ik voor me uit starend. Ik hoorde Chase iets mompelen van "die hufters gaan eraan." Ik keek hem gelijk aan met een rare blik. "Nee nee niet doen, ze zijn sterk" zei ik geschrokken. "Lay ze komen ooit en dan zijn wij verrast, we kunnen beter zelf in de aanval gaan" legde hij uit. Hij had een punt maar alsnog. "Of we trainen en laten mensen rondes lopen zodat als ze komen we een beetje voorbereid zijn" zei ik verbaast over mijn eigen plan. "Dat is nog niet eens zo slecht" zei hij verrast. Ik sloeg hem tegen zijn arm. "Mijn ideeën zijn best vaak goed hoor." Hij grinnikten wat. "Wil je wat eten?" vroeg hij. Ik begin heftig ja te knikken en sprong van de bank.

We zijn uiteindelijk naar een snackbar gegaan omdat we allebei geen zin hadden on eten te maken. We hebben allebei nog niks gezegd sinds we hier zijn. Nadat we het eten op hadden liepen we naar buiten. Ik pakte Chase zijn hand en sluierde hem mee naar zijn motor. Ik mocht van hem niet rijden maar daar had ik op dit moment schijt aan. Ik stapte op de motor en startte hem. Ik klopte achter me als teken dat Chase moest gaan zitten. "Jij gaat niet rijden" zei hij. "Ow jawel, let maar op" zei ik plagerig. Hij bleef staan en zei niks. "Ga zitten of ik Laar je achter" zei ik. Hij stapte op en ik reed weg. "Emh waar gaan we naartoe?" vroeg hij nieuwsgierig. "Let maar op." Na een tijdje rijden kwamen we aan bij het bos. Ik haalde de contactsleutel uit het slot en gooide het naar Chase. "Volg me" zei ik. Ik liep door de struiken naar de plek die ik in gedachten had. Ik stapte uit de bosjes op de voet gevolgd door Chase. Ik keek rond, het zag er nog precies het zelfde uit als toen ik niet voorbij kwam. De maan weerspiegelde in het vijvertje dat meebewegende met de wind. Er was een grote rost aan de zijkant van het vijvertje. Ik liep ernaartoe en ging zitten. Ik keek naar Chase en kreeg de slappe lach. "Waarom lach je?" vroeg hij niet begrijpend. "Vind je het mooi?" vroeg ik spottend. "Hoe weet je van dit?" vroeg hij verbaast. "Toen je een paar keer weg was ben ik gaan rennen" zei ik schouder ophalend. Hij kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen. "Jake heeft een paar mensen aangewezen voor de rondes" zei hij. Ik knikte en liep naar de water rand. Ik ging zitten en schopte mijn schoenen uit. Mijn voeten liet ik in het water bungelen. Het water was koud maar verfrissend. Chase kwam alweer naast me zitten en liet zijn voeten ook in het water zakken. "Dus wil je nog wat gaan doen?" vroeg hij. Ik kreeg een geweldig idee en reken maar dat ik die ga uitvoeren. Ik schoof war meer naar Chase toe. Ik keek hem glimlachend aan waardoor hij verbaasd keek. Ik gaf hem een zet waardoor hij in het water terecht kwam. Hij keek me nep-boos aan waardoor ik in de lach schoot. "Moest dit nou?" zei hij. Ik knikte uitbundig en keek hem aan. "Help me even" zei hij terwijl hij zijn hand uitstak. Ik kende deze truck wel hij zou me erin trekken, niet vandaag. Ik schoof naar achter en ging in kleermakerszit zitten. "Meen je die?" zei hij licht geïrriteerd. "Ja zie je toch, succes." Met dat gezegd te hebben stond ik op en veranderde. Ik keek naar Chase die verbaast keek. Ik rende het bos in maar huis.

Ik stormde naar binnen en ging onschuldig op de bank tv kijken. Ik hoorde de deur hard open gaan en Chase de woonkamer binnenkomen met doorweekte kleren. Ik keek hem onschuldig aan. "Waar ben jij geweest?" vroeg ik. "Dat weer je maar al te goed" zei hij grijnzend. Hij liep naar me toe en trok me van de bank. "Nee Chase!" schreeuwde ik. Hij knuffelde me waardoor ik ook nat werd. Hij liet me los en keek me onschuldig aan. "Wat heb jij gedaan?" vroeg hij verbaast. Ik gaf hem een stomp in zijn maag en liep de kamer uit. Ik liep maar Shira's kamer en deed de deur open. Ze lag al te slapen wat vrij logisch was aangezien het tegen twaalven was. Ik liep naar haar bed en deed haar haren uit haar gezicht. Ik gaf haar een kusje op haar hoofd en deed de dekens weer over haar heen. Ik liep de kamer uit naar mijn kamer. Ik kleedde me om en kroop in bed. Ik viel net inslaap toen de deur openging waardoor ik gelijk overeind schoot. "Wow rustig" zei Stefan die in de deuropening stond. "Wat moet je?" vroeg ik geïrriteerd. "Weet jij waarom Chase als een aangespoelde walvis op de bank ligt?" vroeg hij glimlachend. Ik grinnikte om zijn vergelijking. "Misschien" zei ik onschuldig. Ik sprong uit bed en liep naar de bank. En inderdaad Chase lag daar uitgerekt op de bank te slapen met zijn natte kleren nog aan. Ik voelde mijn gemene kant weer opborrelen. Ik rende naar de keuken en vulde een schaal ijskoud water. Ik liep voorzichtig naar de bank toe. Ik keek Stefan gemeen grijnzend aan. "Aan jou de eer" zei ik tegen Stefan. Hij knikte en nam de schaal aan. Ik ging alvast bij de bank staan om het goed te kunnen zien. Stefan gooide de schaal over Chase zijn hoofd. Hij schoot overeind en keek boos van mij naar Stefan. "Jullie zien echt erg" zei hij boos. Ik pakte zijn hand en trok hem naar de badkamer. Ik duwde hem de douchecabine in en deed de kraan aan. Het water was warm anders had hij echt griep gekregen ofzo. "Beter?" vroeg ik uitdagend. "Nop" zei hij grijnzend. Hij deed de cabine open en trok me erin. "Nu is het beter" zei hij. Hij pakte me bij mij middel beet en zoende me, onder de douche, met kleren aan en ijskoud.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now