Ontvoering

2.8K 194 15
                                    

Het werd waarschijnlijk een 'niks doe dag' want we hebben allemaal geen zin op uit huis te gaan. We hebben al ontbeten en zitten nu op de bank. We praatte over van alles en nog wat. Ik liep even naar boven om te douche en me aan te kleedde. Ik hoorde van gerommel beneden maar dacht er verder niks bij. Ik stapte onder de douche vandaan en kleedde me aan. Ik deed sinds kort wel altijd een mes bij me dragen, in mijn schoen of riem. Dit keer deed ik het in mijn schoen aangezien ik geen riem had. Ik liep naar Shira's kamer om te kijken hoe het gaat. Ik liep naar binnen maar zag nergens Shira. Ik was te moe om gewoon te gaan zoeken dus deed het op mijn manier. "Chase weet jij waar Shira is?" vroeg ik via link. "Waar ben je!?" vroeg Chase in paniek. "Ik ben in Shira's kamer hoezo?" vroeg ik niet begrijpend. "Niet flippen maar kijk door het raam naar buiten" zei hij zo rustig mogelijk. Ik deed wat hij zei en keek door het raam. Ik sloeg gelijk mijn hand voor m'n mond om niet te schreeuwen. James had Stefan vast en had een pistool gericht op zijn slaap. Een ander had Shira opgetild en hield haar vast zonder wapen. Jim had Chase vast en had zijn arm om zijn nek gedaan. "Hoe bedoel je rustig blijven, jullie worden allemaal bedreigt!" schreeuwde ik via link. Ik zag Chase even afgeleid worden door de pijn maar herstelde zich snel. "Wat je ook doet raak niet in paniek" zei hij rustig. Ik kan veel maar op zo'n soort momenten niet in paniek raken is niet mijn ding.

"Chase wat moet ik doen, jullie kunnen niet daar voor altijd blijven staan" zei ik nog steeds in paniek. "Rustig ik regel het wel" zei hij kalm. Ik keek uit het raam en zag hem tegen stribbelen maar het had geen nu. Het enige wat gebeurde was dat Jim's greep verstevigde. Ik rende de trap af naar beneden waardoor ik viel en naar voren viel. "Als ik nu naar buiten kom wat gebeurd er dan?" vroeg ik aan Chase. "Er staan mannen voor de deur maar je komt niet maar buiten!" beval hij jij. Ik kon dus niet via de deur dan maar de ramen. Ik liep naar het raam en sprong eruit. Ik rende naar de voorkant van het huis. Ik werd gelijk onder schot gehouden door een paar mannen. "Zozo dus je bent toch gekomen" zei Jim. "Laat hun erbuiten!" Schreeuwde ik naar hem. "Het is simpel, jij gaat mee en zij zijn vrij" zei Jim simpel. Ik liep richting Jim. Ik keek naar Chase die verdrietig keek. Hij tikte met zijn vingers op zijn hoofd. Ik wist wat hij bedoelde en las zijn gedachten. Hij dacht aan alle dingen die we samen hebben gedaan, van onze eerste ontmoeting tot het motorrijden. "Het is geen afscheid. Ik kom terug" zei ik op een duh-toon via link. "ik ga toch mee laat hun los!" zei ik boos. Jim maakte een raar gebaar met zijn hoofd en er kwamen twee mannen om me af. Één zette een pistool tegen me slaap en de ander maakte me polsen aan elkaar vast. "Als je een beweging maakt om haar te bevrijden dan gaat ze eraan" siste hij naar Chase. Hij liet hem los en gaf hem een klein duwtje in zijn rug. "En jullie" hij wees naar de twee mannen die Stefan vasthielden. "Hou ze in de gaten tot we weg zijn" beval hij. De andere man zetten Shira neer die gelijk naar Chase rende. Hij tilde haar op en hield haar stevig vast. Ze sleurde me mee naar de auto. Ik probeerde oogcontact te blijven houden met Chase maar dat lukte niet echt. Hij stond op het punt om naar me toe te lopen maar ik schudde me hoofd. Als hij naar me toe kwam ging ik dood en hij waarschijnlijk ook. Ik werd een auto ingeduwd en kreeg een doek in mijn mond gepropt.

We reden al twee uur en al die tijd heb ik boos naar Jim gekeken. Ik schreeuwde ook de hele tijd in het doek. Uiteindelijk naam veel geklojoot met dat doek viel hij eindelijk uit mijn mond. "Waarom moeten jullie me nou steeds hebben?" vroeg ik boos. "Weet je dat nou nog niet! Je hebt mijn vader vermoord en je bent speciaal." zei hij boos. "Wat wil je dan doen met me?" vroeg ik geïrriteerd. "Eerst vragen we je of je bij ons aan wil sluiten en daar komt van alles bij kijken. Als niet wil vermoord ik je persoonlijk" zei hij simpel. De eerste optie zal ik sowieso nooit doen, de tweede blijft dan over maar ik zal alles geven om dat te voorkomen.

The white/blue wolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu