Cadeau

2.9K 190 8
                                    

Ik heb de oorzaak gevonden!!!! Voor de mensen die et niet wisten wat ze sterk lijkt. Er miste wat bij het vorige hoofdstuk. als het goed is staat het er nu wel. Maar ik uploade met heel weinig internet en via me tel dus ik denk dat hij gewoon een stuk vergeten is

We kwamen aan bij een soort loods, we hebben niet lang gereden. "Blijf maar weer uit me gedachten" zei hij. We stapte de auto uit en liepen richting de loods. Er kwam een man met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij had zwart haar en was ongeveer 27 jaar. Hij liep naar Chase en gaf hem een 'mannenknuffel' (je snapt me wel zo'n, zo'n...) Hij begroette mij ook en we liepen naar binnen. Overal stonden motors, van crossmotors tot grote motors in alle kleuren en vormen. Ik ben altijd al een fan geweest van motors. "Wacht hier dan haal ik het" zei de man. Hij liep een afgeschermd deel van de loods in. "Chase wat doen we hier?" vroeg ik hem. "Wacht maar af" zei hij. De man kwam terug met een zwarte motor met donker blauwe afwerking. Het leek een snelle motor maar was geen crossmotor. Ook lag er een fel blauwe helm op. Het paste niet echt bij de afwerking maar ik vond het wel grappig vloeken. De man zetten de motor op de standaard en liep weer weg. Hij kwam terug met een zwarte koter met rode afwerking. Het was dezelfde als de andere maar dan andere kleur. "Hier zijn ze dan" zei de man. Mijn mond viel open. "Vind je ze mooi?" fluisterde Chase in m'n oor. Ik knikte alleen maar. "Mooi want die is voor jou" en hij wees naar de zwarte met blauwe afwerking. mijn ogen werden groot van verbazing. "Kan je een beetje motorrijden?" vroeg Chase. Ik heb het wel een keer gedaan met Jayden en het was een zelfde soort motor. "Ja, ik heb het wel is gedaan" zei ik nog in shock. "Ik bel Jake wel even dat hij de auto op komt halen" zei Chase. Hij pakte zijn telefoon en belde Jake. Veel kreeg ik van het gesprek niet mee, ik was nog steeds in shock. "Lay, kom even weer tot aarde" zei Chase lachend. Ik schudde me hoofd en knikte naar hem. we reden de motor naar buiten. Ik deed de helm op en deed de klep voor mijn gezicht. Chase deed hetzelfde. Jake kwam aanrennen. Chase gooide de auto sleutels naar hem een keek mij aan. Tikte op zijn hoofd en knikte. Ik snapte hem meteen en las zijn gedachten. "Wedstrijd?" Ik schudde meteen me hoofd. Ik wou het eerst weer even oppakken. Ik stapte op de motor en startte hem. Naast me hoorde ik ook een motor startte. Ik gaf gaf en reed weg.

We reden met een omweg naar huis. We reden al een half uur en begin stil te worden dus begon ik te praatte via link. "Waarom deze motor?" vroeg ik Chase. "Het kon handig worden om te vluchten of gewoon voor de lol" antwoorden hij. Ineens had ik een goed idee aangezien ik alles weer wist. "Wie er het eert thuis is!" schreeuwde ik in gedachten. Ik gaf hard gaf en reed keihard weg. Het was stil op de weg dus we reden keihard. Ik reed al snel boven de 100 km. Ik nam een klein tussenweggetje en schudde Chase af. Ik kwam als eerst bij het huis aan. Ik reed naar de garage en zette me motor erin. Chase kwam aan en zetten zijn koter naast de mijne. Ik liep naar binnen en werd gelijk besprongen door Shira. "Zullen we pannenkoeken eten please?!" zei ze enthousiast. "Tuurlijk heb ik ook wel trek in" zei ik. Ik zette Shira neer en liep naar de keuken. Ik pakte alles wat ik nodig had en begon met bakken.

Na een tijdje bakken heb ik veel pannenkoeken gebakken. We zaten aan tafel en iedereen zat te eten. "En is je motor leuk?" vroeg Jake. Ik knikte heftig ja. "Echt heel geweldig en super cool" zei ik enthousiast. We aten verder in stilte. Na het eten 'ontvoerde' (zo noemt Shira het) Stefan naar haar kamer om te spelen. Jake was naar zijn huis om nog even niks te doen. Chase en ik zaten nog even tv te kijken. Chase sloeg een arm om me heen en trok me tegen zich aan. "Je vind je motor echt leuk hé?" zei hij. "Hij is echt geweldig, bedankt" zei ik. "Ik vond dat je het verdiende, na alles wat er is gebeurd" zei hij. hij speelde wat met mijn haar. "Wel mooi dat blauwe" zei hij. "Gaan we het nou sirrieus over mijn haar hebben?" zei ik lachend. Ik hoorde geen antwoord dus ging er niet meer op in. We zaten zo een tijdje tot ik licht gesnurk hoorde. Ik keek naar Chase en zag dat hij sliep. Ik lachte zachtjes om hem niet wakker te maken. Een golf van vermoeidheid overviel me. ik legde mijn hoofd op Chase borst en viel in slaap.

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now