hypnose

2.4K 171 8
                                    

Ik stormde de kelder uit naar boven. Chase zat in de woonkamer. "Waarom mag ik van jou niet meer met Jake omgaan?!" vroeg ik bot. "Hij is gevaarlijk" zei Chase simpel. "Snap je het dan echt niet? hij was onder hypnse!" zei ik. "Hoe weet je dat zo zeker?" zei hij. "Jake zou nooit zonder reden de roedel aanvallen" zei ik. "Als ik jou was zou ik je eerder op de roedel richten want ze komen terug" vervolgde ik. 'Wie?" vroeg hij niet begrijpend. "De roedel die Jake onder hpnose hebben gebracht, ze hebben een jongen met die gave" zei ik. ik liep weer naar de kelder. "Kan je lopem?" vroeg ik. "Half, ik zit vast met riemen" zei hij. ik deed de riemen los en hielp hem opstaan. "Kom we gaan rennen" zei ik vrolijk. We liepen naar de gang. "Wat gaan jullie doen?" vroeg Chase zonder om te kijken. "We gaan rennen" zie ik. "Je gaat niet met hem" zei Chase streng. "Die hem heet Jake. En we gaan rennen" zei ik. "Je gaat niet met hem" gromde hij. "Dus als ik met niemand ga is het wel goed" vroeg ik ongelovig. "Ja dan wel" zei hij. "Nou Chase dit is niemand. Niemand dit is Chase" zei ik wijzend naar Jake. ik trok Jake mee naar buiten richting het bos. We liepen het bos in. We veranderde en begonnen met rennen. Op een open veld zag ik dezelfde roedel als die Jake heeft gehypnotiseerd. Ik liet Jake stoppem met rennen. "daar is de roedel die jou heeft gehypnotiseerd"  zei ik. Ik las de gedachten van de Alfa. Ze hebben een signaal naar Jake gestuurd dat hij hierheen moest komen, maar omdat Jake uit hypnose is werkt het niet. "Doe alsof je nog onder hypnose bent en loop naar hun to, ik doe de rest" stelde ik voor. Jake knikte en veranderde terug. Hij liep uitdrukking loos naar de groep en ging erbij staan.

Ik hb elk woord meegeluisterd. Ze hadden het erover dat Jake terug moest met een andere opdracht. Hij zou Chase moeten vermoorde. De jongen met de gave stapte naar voren om hem weer te hypnotiseren. ik sprong uit de bosje en gromde. Iedereen keek verrast. Ik gaf Jake een knikje en hij veranderde. We vielen allebei aan. Ik ging op de Alfa af. Hij veranderde en gromde naar me. Ik blafte en trok mijn lip op. Ik sprong op hem en beet hem in zijn rug. Hij piepte en trok zich onder me uit. Hij beet in mijn poot. Ik trapte hem waardoor hij omviel. Ik beet in zijn nek. Lang genoeg om hem buiten westen te krijgen. Jake had de rest ook tijdelijk uitgeschakeld. Ik begon terug te rennen naar huis. Ik veranderde en stormde het huis in. Chase zat nog in de woonkamer. Ik stormde op hem af en knuffelde hem zonder reden. Hij sloeg zijn armen om me heen en trok zich dichter tegen zich aan. "Wat is er?" vroeg hij bezorgd. "Die roedel....en en...gevecht....en en en" stotterde ik van slag. Jake kwam binnen. "Die roedel die mij had gehypnotiseerd waren op het veld. We hebben ze tijdelijk uitgeschakeld, maar ze komen voor Lay en willen jou uitschakelen" somde hij op. Chase keek van Jae naar mij. Ik knikte als bevesteging dat het waar is. "Ze gaan waarschijnlijk meer roedels inshakelen" zei Chase. Jake en ik knikte."Dan moeten we daar op voorbereid zijn" zei Jake.

"Ben je nog boos?" vroeg Chase. We zaten op de bank. Jake was al naar bed, zijn wonden moesten nog verder helen. Stefan was aan het rennen voor afleiding. "Waarom denk je dat ik niet boos zou zijn? Je probeerde Jake bij me weg te houden, Dat is net zoals een gevangende die vrijgelaten is en niet meer word geaccepteerd in de samenleving" zei ik. "Ja dus" bevstigde hij. "Ik wil geen ruzie met je" zei hij. "Ik ook niet met jou, maar jij doet zo kinderachtig" zei ik. "Dat valt huis wel mee" zei hij grinnikend. "Nou..." zei ik grijnzend. "Dat licht ernaan" zei ik uiteindelijk. "Waaraan?" vroeg hij. "Aan alles" zei ik. Hij keek me niet begrijpend aan. "Laat maar" zei ik. Ik stond op en liep naar boven. "Ik ga slapen" zei ik nog snel. Ik trok mij pyjama aan en ging in bed liggen. Ik lag half te slapen toen het bed inzakte. Ik voelde Chase gaan liggen en zijn arm om me heen. "Ik hou van je" fluisterde hij in mijn oor. Ik was te moe om te antwoorden. Ik viel inslaap in Chase zijn armen

The white/blue wolfWhere stories live. Discover now