Hayran Kurgu Yazma Kuralları

440 35 25
                                    

Bir şarkıcı ya da grubun hayranı olabilirsiniz. Ya da bir dizinin takipçisi olabilirsiniz. Bu tarz sevdiğiniz şarkıcıları, karakterleri çok değiştirmeden yazdığınızda hayran kurgu yazmış olursunuz.

Dikkat etmeniz gerekenler:

Bu kategoride lütfen +18 yazmayın. +18 olan içerikleri yazanlar ve bunları okuyanlar o kadar mide bulandırıcı ki.

Bu kategoride karakterlerin kişiliklerini değiştirmeden yazın. Yeni bir karakter oluşturmuyorsunuz, gerçek ya da mevcut kişiler kullanıyorsunuz.

Özgün kurgular burada da kazanıyor. Ama çok uçuk senaryolar da yazmayın.

• Bu kategoride de kurgu kuralları geçerlidir. 20-60 bölüm ve her bölümde 600-2000 kelime.

• Bu kategoride okunmak için sizin zevkinizi paylaşan kullanıcıları takip edin.

Bu kategorinin okurları hayalet değildir. Tavsiye ve tepkilerini belirtirler.

• Bu kategoride yükselmek zordur çünkü sapık +18 klişe kitaplar buralarda da üst sıraları kaplıyor. Her ne kadar özgün kurgular kazansa da genelde klişe kitapların kazandığı kategorilerden biri de Hayran Kurgu kategorisidir.

Bu kategori genelde Romantizm ve Fantastik kategorisiyle karışır. Ama eğer iki ünlü veya başkasının iki karakterinin shipi üzerinden bir aşk hikayesi yazıyorsanız bu Romantizm değil, Hayran Kurgu'dur. Ayrıca hayal gücünüz belirli bir şarkıcı/grup ya da bir dizi üzerineyse Hayran Kurgu olur.

• Bu kategori bazen Rastgele ile karışır. Eğer siz kısa, kurgu olamayacak şeyler yazıyorsanız o şey bir dizi/şarkıcı/grup ile alakalı olsa da Rastgele olur.

Wattpad'de Hikaye Yazmak Hakkında Her Şey-Mantık Ve GerçekçilikWhere stories live. Discover now