2

2.1K 82 8
                                    

Dinsdag 7.30

Het is dinsdag. Ik krijg vandaag weer gezeik van dat ik niet naar school ben gegaan. Ik wil stoppen maar ik mag niet. Is laatste jaartje hamdoulilah.

Ik reed vandaag gewoon zelf naar school. Onderweg kreeg ik een telefoontje van Amir. (broer)
'hallo?'
'Dounia kom snel naar pand den haag meisjes vechten daar, ik ga hun moeilijk slaan'
'ik kom'

Mijn broer slaagt iedereen maar hij heeft nog wel respect voor meisjes. Hij vergelijkt meisjes altijd met mij, als hij een meisje wilt uitschelden denkt hij altijd aan hoe het zou zijn als hij mij uitscheldt. Dat is 1 van zijn beste karaktereigenschap.

Ik haakte af en reed snel naar den haag. Ik kwam aan en begroette Khalid. Ik moest hier vandaag toch zijn.
'welke meisjes hebben problemen' zei ik. 'die 2 daar' hij wees die aan en ik ging naar hun. Ik pakte mijn gun.
'oké als jullie nu niet stoppen krijgen jullie allebei een kogel door je hoofd'
Meteen stoppen ze en kijken ze mij bang aan. 'wtf is hier het probleem?' vroeg ik. 'nou deze hoer heeft mijn taak overgenomen, het is mijn taak, niet van haar' Ik gaf haar 1 boks recht In haar gezicht. 'let op je taalgebruik je bent niet thuis meisje' zei ik.
'Khalid geef is die takenplanner' 'safe is goed'
Hij gaf die aan mij en ik keek ernaar. 'wie is Selma?' vroeg ik. Het andere meisje steekt haar hand op. 'jij moet geld tellen' zei ik. 'dat kan niet het is mijn taak' roept dat ander wijf. 'als ik zeg dat ze dat doet dan gebeurd dat ook' zei ik waarschuwend.
'en jij moet schoonmaken dus ik weet niet van welke dode hoek je zegt dat je geld moet tellen'

Ik hoorde haar iets mopperen. Maar negeerde het verder. Ze is niet belangrijk dus het boeit me ook niet wat ze zegt.
'Wat is er gebeurd' zei Amin. '1 van deze meisjes maken gewoon drama en dat is het' zei ik. Amine keek trots naar mij.
'Aan het werk' riep ik. Iedereen begon te werken. 'Amine ik ben weg ik moet naar school' 'Safe is goed'

Ik ging snel naar mijn auto en reed naar school. Het was 10 uur dus dat betekent dat het  pauze is. Ik stapte uit en ging naar ons hoekje. Ik groette mijn neven en ging zitten.
'waar was je in de ochtend?' vroeg Nasser. 'pand den haag, je weet wel die dat ene meisje' 'heb je geschoten' vroeg Samir. 'Nee, het was die ene meisje Noor. Ze heeft wel pit' zei ik. 'wollah zij doet wel stoer laatste tijd man' zegt Nasser. De bel ging dus ik moest naar mijn les.

Ik zit in de klas samen met Nasser en mijn neef Yasser. En zoals altijd kijken die meisjes uit m'n klas met lust naar hun. Ze zijn vrij wel gespierd en daarom kijken ze ook. Ik stap het lokaal binnen en rol met mijn ogen.
Ik ging naar het lokaal en Nasser en Yasser waren er al want ik was te laat. 'Dounia je bent te laat' zei de leerkracht. 'nou en?' 'ga je melden' 'wollah me ik ga me melden' zei ik. 'Dounia ik zeg het niet nog een keer' zei hij. 'Ja zeg het dan niet he, en wat doet dat meisje op mijn stoel' zei ik. Ze kijken allemaal naar achter en het meisje kijkt heel koud naar me.
'binnen 5 sec ben je weg of je krijgt lappen' zeg ik tegen het meisje. 'Je denkt dat je wat bent eh schatje' zeg ik lachend tegen haar. Ze staat op en gaat op een andere plek zitten. Ik ga zitten en pak mijn telefoon.
'Gemiste oproep Amir'

Ik bel hem terug.
'hallo?'
'Dounia kom met onze neven en Nasser naar pand Den Haag er is 100.000 euro gestolen.
'is goed omw'

'er is geld gestolen yallah kom we moeten gaan' Yasser en Nasser halen mijn andere 3 neven en we gaan dan weg. 'waar denken jullie naar toe te gaan' zegt een mevrouw. 'mijn moeder is bevallen we moeten weg' zeg ik serieus. We rijden zo snel mogelijk weg naar den haag.

We kwamen aan en we pakten direct onze gun. 'Mo verzamel iedereen naar de woonkamer ook de meiden' Ik groet nog mijn broers en ouders. Iedereen was in de woonkamer dus ik en mijn broers en mijn ouders stonden voor hun.
'wie nu niet zegt wie dat geld heeft gestolen dan krijgt iedereen extra werk en minder geld' riep mijn vader. Ik kijk goed rond naar wie er allemaal staat. Ik zie het meisje Noor weer en kijk goed in haar ogen. Ze ziet dat ik kijk en kijkt meteen de andere kant op.

Een jongen kwam naar voor en zei dat hij het was, mijn vader wou juist schieten maar ik hield hem tegen.
'wat ging je met het geld doen' vroeg ik aan de jongen. 'mijn moeder is ziek en ik had het geld nodig' 'dus daarom kom je stelen bij ons je had misschien slimmer moeten nadenken als jij je probleem had gezegd dan kreeg je misschien taken waardoor je meer geld krijgt' Hij bleef stil. 'jij gaat ons elke cent terug betalen of je gaat zien' Hij knikte bang. 'breng hem hier weg, je begint morgen terug opnieuw maar dan met beveiliging volgende week zie ik het geld'
'goed gedaan zonder jou hadden wij het geld niet en waren we nu iemand kwijt' zei mijn vader. 'ga aan het werk dit is geen film waar jullie naar kijken' riep Yasser boos. Iedereen begon terug met werken. Ik en mijn neven hadden geen zin meer in school dus dat skippen we even.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now