36

668 26 0
                                    

Ik lig al sinds gisteren ziek in bed. Ziek zijn is zo saai en ik moet dus nu perse van Nassim naar de dokter. Ik wil terug naar Nederland gaan, ik begin het hier zat te geraken. 'Nassim' zeg ik moe. 'Ja schat' zegt hij. 'Kom bij mij liggen please' zeg ik. Hij komt naast me liggen en ik ga in zijn armen liggen. 'Laat maar ga weg voor je ook ziek wordt' zeg ik snel en duw hem weg. 'Ik zou zelfs met je neuken dan zijn we allebei ziek schatje' zei hij lachend. 'Pff Nassim zwijg aub met je grote hoofd. Je denkt te veel aan sex' zeg ik. 'Ik denk alleen maar aan jou' zegt hij. 'En sex met jou' zegt hij erna. 'Ik haat je aapje' zeg ik. 'Ik hou van je' zegt hij.
-
Ik kleed me om in een trainingspak want heb het te koud. Ook al zijn we in Dubai ik heb het koud. Ik doe mijn warrige haar in een knot. Ik doe nog wat concealer op want ik zie er echt bleek uit. Ik heb laatste tijd gewoon echt last van ademhalen, mijn temperatuur is kanker hoog en voel me gewoon zwak. Dus jaa maar ik blijf sterk.
'Ik ben klaar hoor' zeg ik tegen Nassim. 'Ga maar alvast in de auto zitten, ik moet telefoontje plegen' zegt hij. Hij pleegt altijd telefoontjes en ja ik irriteer hem altijd als hij dat doet.
Ik ga in de auto zitten en hij komt in de auto maar pratend tegen zijn telefoon. Ik pak zijn telefoon en haak af en gooi het ergens van achter. 'Wat doe je?' zegt hij. 'Je irriteert me met dat ding, geef me aandacht' zeg ik. 'Je wilt aandacht?' vraagt hij. Ik knik. 'De dokter zal je aandacht geven' zegt hij. 'Tot het een man is je gaat hele aanval krijgen' zeg ik. 'Durft hij je maar aan te raken ik vermoord hem' zegt Nassim. Hij start de auto en rijdt weg van ons huis.
-
Als we er zijn hou ik zijn hand strak vast. 'Ik wil je zoenen' zegt hij dode hoek. 'Sebiet heb ik kanker en is het besmettelijk en krijg jij het ook dus nee' zeg ik. Hij pakt me vast en zoent me. 'Lekker nou nu krijgen we beide kanker' zegt hij trots. Ik rol met mijn ogen en stap verder.
Ik meld me aan bij de balie en wacht in een kamertje. Jullie weten niet wat ik voor stress ik heb.
-
Een vrouw heeft me helemaal onderzocht en gaat Nassim dus bellen als ze weten wat er is. Beter doen ze snel want WoW ik ben nooit zo ziek geweest. Ik stap de auto in en sluit mijn ogen.
Perspectief Nassim
Dounia is zo ziek meskiena. Het breekt me om haar zo te zien. Altijd hyper, vrolijk en ik weet niet wat. Nu komt ze haar bed niet eens uit. Als die hoerenzonen haar niks geven tot ze haar beter voelt gaan ze zien wat er gaat gebeuren. En ik denk ook dat het beter is dat we terug naar Nederland gaan. Na het telefoontje van de dokter vertrekken we meteen want hier hou ik het ook niet meer vol.
We komen thuis aan en ze is in slaap gevallen. Ik pak haar op en breng haar naar dr bed. Ik steek haar in bed en doe het deken over haar. Ik doe rustig de deur dicht en ga richting beneden.
Ik bel Nasser op om te zeggen hoe het gaat met haar en in die richting.
Maandag hebben we dus zo een grote klus en eerlijk dounia is echt slim in zo van die dingen. Goede tactieken enzo maar als ze ziek is kan ze vrij weinig doen. Komt goed in sha allah.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now