19

1K 55 10
                                    

Ik liep naar boven namelijk de 3de étage. Abdel heeft de 2de. Ik ging met de lift want ja eey ik heb 2 koffers? Wesh jullie denken ik ga met de trap.
Ik deed de sleutel in het sleutelgat en opende de deur. Nog steeds mijn appartementje. Niemand weet hier van buiten Ilham. Ze heeft gezworen dat ze dit aan niemand gaat vertellen.
Ik deed mijn koffers in mijn kamer en plofte op mijn bed. Ik ging snel naar de keuken en maakte wat Pasta. Met de pot Pasta liep ik naar beneden. Ik klopte aan bij Abdel en hij deed open.

Ik liep naar binnen en schepte in. 'kom je straks mee naar beneden?' vroeg Abdel. Ik knikte. 'hamza jij blijft hier' zei Abdel. 'wat nee?! Ik wil niet' riep hij. 'stop met roepen wees blij dat ik je heb meegenomen' riep Abdel terug. Ik gaf ze allebei een klap op hun achterhoofd. 'stop met roepen zolang ik in dit kkr huis ben, ben ik de baas. Hamza jij gaat slapen zonder discussie en abdel jij stopt met roepen tegen je broertje' zei ik.
Hamza zuchtte. Abdel ook. 'ja yemma' zei Abdel. Ik lachte en gaf ze allebei een kus op de wang. Ik waste alles af en droogde alles af.
'wesh ben je klaar?' riep abdel. 'ouiii' riep ik terug. Ik deed mijn schoenen aan en ik liep naar beneden. Ja hoor daar waren ze.
'KARIM?!' riep ik. 'DOUNIA?' riep hij terug. Ik glimlachte en knuffelde hem. En hij is dus veels te lang waardoor hij mij optilt. 'omgod kheb je kapot hard gemist' zei hij. 'wollahila ik ook er was wahed leegte in mijn hart' zei ik. Hij lachte. Ik stak een sigaret op en leunde tegen mijn auto.
'Eey wesh je denkt dat is jou auto je leunt er tegen met je kontje' 'dit is mijn auto ah illegaal' 'ewa safe? Zeg wollah' 'wollah en btw ik leun tegen de auto die ik wil ja' 'eeh z3ma bad person' Ik lachte en gaf hem een middelvinger.
Ik rookte verder en die jongens waren aan het praten over ja idk wat? 'dounia ik moet iemand vermoorden' zei Karim. 'wie?' vroeg ik. '1 of andere Yassine hij had me gesnitchd bij la police' 'komt hij van nl' 'ja' 'ik ken die gast man hij kwam gisteren naar me toe en zei dat ik ze vriend wil pakken. Hij mag m'n kont likken man' zei ik.
'mag ik je kont likken' zei Karim. 'tfoe 3lik kben verloofd ah kleintje' 'zeg wollah' 'wollah' 'whee whee je gaat dik man' zei hij. 'hoe gaat het met salma' 'hamdoulilah' 'ga je binnenkort Dr hand vragen?' vroeg ik. 'ik wil het wel maar die ouders gaan me niet accepteren' 'als ze jou niet accepteren dan schiet ik ze dood' Hij lachte. 'waar was jij al die tijden' vroeg hij. 'nl met m'n family je weet wel drugsleven' 'whee whee eeh ik ga, mensen thallaa fikoumm' zei Karim.

Ik glimlachte en gaf hem een knuffel. De enige die overbleven zijn abdel en ik. Ik ging naast hem zitten en leunde mijn hoofd tegen zijn schouder.
Ik stak een sigaret op. Hij gooide zijn arm over m'n nek. 'ik hou van je kleintje' 'ik ook van jou dikkop' zei hij.
Ik lachte en rookte verder. 'ik moet morgen die batata naar school brengen' zei hij. 'maar ik heb wat dingen te doen' vervolgde hij. 'is goed ik breng hem wel' 'dankje kleintje' Ik glimlachte en stond op.
'ik ga slapen' zei ik. 'is goed ik ga ook slapen' zei hij. Ik lachte en ik ging de lift in. Ik stapte de lift uit bij de 3de étage en deed de sleutel in het sleutelgat.
Ik zuchtte en deed m'n telefoon aan. Wjw kapot veel berichten.

Tweelingbroer: ik had er voor je moeten zijn. Het spijt me. Beloof je mij dat je volgende maand terug bent?
Ik: je was er wel voor me! En altijd al geweest voel je niet schuldig. Volgende maand ben ik terug bij jou en jullie. Love you.

Nassim: waar ben je??
Nassim: het spijt me van juist
Nassim: ben je boos?
Nassim: dounia pleas!
Nassim: ik kom langs
Nassim: waar was je?
Nassim: alsjeblieft Dounia ik hou van je, vertel gewoon waar je bent
Ik zuchtte. Ik ga hem missen. Hij is echt mijn lichtpunt in het leven en ik weet dat ik het geen maand ga volhouden zonder hem. Ik hou meer van hem dan elke jongen die wel in mijn leven is gekomen, buiten mijn broers en vader dan.
Abdel kwam binnen, hoe hij het deed? Geen idee. Hij zag me en kwam meteen naar me toe. Hij knuffelde mij stevig en zag meteen dat er iets mis was. Nee mensen I'm not in love, Abdel is al getrouwd maar zijn vrouw is nu even in Marokko bij haar ouders.

'Komt allemaal goed, ik weet dat je hem mist' Ik keek hem dankbaar aan. 'dankje abdel' 'graag gedaan dikkop' zei hij. Ik lachte. 'kom hier' Hij nam me in zijn armen en meteen was ik stil.
Ik sluit mijn ogen en meteen viel ik in slaap.

Volgende ochtend
Vrijdag 7.30

Ik werd wakker door m'n wekker en liep slaperig naar de badkamer. Ik deed mijn adidas trainingspak aan. Hij is een beetje strak waardoor je mijn rondingen goed ziet. Moehim ik breng hem alleen naar school.
Ik liep naar de keuken en maakte een ontbijt voor mij en Hamza. Ik pakte snel mijn kapotte telefoon. Ik koop straks wel maar een nieuwe. Heb hem gisteren laten vallen. Ik kan soms echt onhandig zijn.
Ik klopte aan en Hamza deed open. 'ewa dounia' Ik gaf hem een kus op de wang. 'jallah heb je ontbeten?' 'nee nog niet' 'hier is je ontbijt' 'thank youu' zei hij.
Ik plofte neer op de zetel bij hun. Abdel kwam ook naar de zetel en zag me. 'heey prinses wat doe jij hier' 'je broer misschien naar school brengen' 'owh ja dankje daar voor' 'is geen moeite kleintje' Hij glimlachte en gaf me een kus op de wang.
Hamza was eindelijk klaar en liep met mij mee naar beneden. 'dounia je moet met mij mee naar binnen' 'hoezo wtf?' 'idk ze zeiden dat de eerste keer je ouders mee moeten' 'isgoed' Hij keek me lachend aan en ik keek lachend terug.

Ik zuchtte. Ik reed naar zijn school en stapte uit. Ik liep over het schoolplein en iedereen keek me aan. Ook mensen van de laatste jaren. Ik heb zo veel haat aan dit. Ik liep met hem mee naar binnen en hij werd overspoeld door meisjes
'wie is dat meisje, hamza' zei een meisje. Ze zijn 13? Moehim. 'dat is mijn zus' Ik glimlachte naar hem.
'eey ik moet naar de kantine gaan' 'c'est bon wie gaat daar allemaal zijn' 'de eerste jaars en de laatste' 'is goed tot straks'
Hij knikte en gaf me een kus op de wang. Ik liep terug naar m'n auto en stapte in. Ik deed wat muziek aan en ik starte de auto. Ik keek naast me en zag de telefoon van Hamza hier liggen.
Ik stapte weer uit en nam de telefoon mee. Ik ging weer naar binnen en zocht de kantine. Ik ging naar binnen en meteen waren al die ogen op mij gericht.
'excuse moi' zei ik. 'Je viens pour hamza' vervolgde ik. Hamza deed zijn handen in de lucht. Ik ging naar hem toe en gaf zijn telefoon. Ik fluisterde in zijn oor 'als iemand iets tegen je heeft zeg het tegen me ik schiet diegene dood'. Hij knikte en gaf me een kus op de wang.
Ik liep terug naar de deur tot dat ik iemand hoorde roepen. 'ewa lekkertje zit je niet meer op deze school wella' zei hij. Ik kijk hem aan en loop dan terug naar de auto.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now