31

859 47 3
                                    

Ik stap uit het vliegtuig en voel al direct een warm briesje door mn haar gaan. Heerlijk dit. Ik kijk naar achter en zie nasser op zijn telefoon en de andere die lopen gewoon door. 'is er iets' vraag ik aan hem. 'nee hoor' zegt hij met een glimlach. Ik glimlach fake terug en volg de boys. Ik stap in de-gehuurde- auto en steek een sigaret op. Ik neem een diepe hijs en blaas het uit. Nasim pakt die sigaret van mij af en neemt ook een hijs. Ik pak het terug af en kijk hem boos aan. 'neem je eigen sigaret' zeg ik. Hij kijkt me glimlachend aan. 'ik hou zoveel van jou' zegt hij. 'ik ook van jou' zeg ik met een grote glimlach.

Aangekomen in ons villa kijk ik er bewonderend naar. Hoewel ik weet dat we rijk zijn wist ik niet dat we dit ook konden betalen.
Ik loop met mijn koffer naar boven en zie naar de kamers. Ik zie opeens een deur verschijnen met de naam: Nassim&Dounia
'Ze wisten al vanaf kleins af aan dat wij gingen trouwen' hoorde ik achter me. Ik kijk naar Nassim die me met een glimlach aan kijkt. 'Hoelang staat dit huis hier al?' vraag ik aan hem.
'5 jaar ofzo' zegt hij. Ik knik en open de deur. Het eerste wat ik zie is het kingsize bed. 'Ik ben moe' zeg ik. 'Kom dan slape' zegt hij. 'Pff ik heb daar geen zin in' zeg ik. 'Jij bent zo raar' zegt hij.
Inmiddels liggen we allebei al op bed te staren naar het plafond. Nassim draait zijn hoofd en kijkt me aan. 'Ik hou van je' zegt hij. Ik draai mijn hoofd om en kijk hem recht in zijn ogen aan. 'Ik ook van jou' zeg ik zacht. We komen dichter bij en ik voel zijn dikke lippen op de mijne. Langzaam komt hij boven me liggen en pakt hij Mn heupen vast.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now