6

1.3K 58 24
                                    

Volgende ochtend
Zaterdag 9:30

Ik en mijn ma waren om 9:30 al wakker. Ik deed mijn Marokkaanse huisjurk aan deed mijn haar in een lage staart. Ik liep naar beneden en groette mijn ma. Vandaag is Younes jarig en ik heb nog niets gekocht en weet ook niet wat ik moet kopen.
Ik ga aan tafel zitten en drink mijn thee. 'Ma wat moet ik kopen voor hem' vroeg ik aan mijn moeder. 'Hij vroeg laatst om een MacBook denk ik, hij had gewoon geen tijd om het te kopen' zei ze. 'Dankjewel' zei ik terwijl ik haar een kus gaf op haar hoofd. Ik ruimde de tafel op een maakte ontbijt klaar voor mijn broers. Mijn vader is de deur al uit, want zoals altijd werkt hij gewoon.
M'n vader had iedereen vrij gegeven die Younes goed kende natuurlijk en zijn goede vrienden van hem heb ik ook nog snel uitgenodigd.
Ik ging naar mijn kamer en kleedde me om in een trainingspak. Ik liep snel terug naar beneden, pakte de autosleutels en ging naar de auto. Nu moet ik snel stad in gaan voor een MacBook te vinden. Het is 10 uur dus ik denk wel dat de winkels nu open zijn.
-
Na heel lang zoeken heb ik er 1 gevonden. MacBooks zijn echt duur maar ik doe alles voor Younes.
Ik kom thuis aan en zie iedereen aan tafel, ontbijten. Behalve Nasser natuurlijk. Hij lijkt gewoon helemaal op mij maar karakter? We hebben vaak meningsverschillen maar voor de rest kunnen we goed met elkaar omgaan.
Ik ga naar zijn kamer en open de deur. Ik zie dat hij op zijn telefoon is maar niet wilt opstaan. Ik ga op zijn bed zitten. 'Is er iets' zei ik. 'Er is niks' zei hij. Ik zuchtte. Ik sta op en ga naar de deur. 'Ontbijt staat klaar doe snel, zo wordt je koffie nog koud' zei ik. Hij knikt en ik sluit de deur.
Na het ontbijt en van die dingen zijn mijn broers naar buiten gegaan. Ik ga maar het huis wat opruimen. Want het feestje begint om 18 uur en het is nog maar 13 uur nu. Tegen die tijd ben ik al klaar met opruimen dus Lets begin.
-
Na het opruimen zit ik in mijn kamer te strugglen met mijn make-up. Een meisje zijn is echt moeilijk. Anyways dit is mijn jurk👇🏽

 Anyways dit is mijn jurk👇🏽

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Mijn haar👇🏽

Mijn make up👇🏽

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Mijn make up👇🏽

-Ik deed er zwarte louboutins bij aan en pakte een tasje

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

-
Ik deed er zwarte louboutins bij aan en pakte een tasje. Ik stak daar mijn pistool in. Geld en pasjes. Ik liep naar beneden en ik keek naar mijn moeder. Mijn moeder kwam naar me toe en knuffelde mij. 'je ziet er fantastisch uit' 'dankjewel mama jij ook'

Ik liep naar buiten want de jongens waren al klaar. We gaan nu dus rijden naar de zaal. Ik knuffelde al mijn broers. 'wjw je bent fk lekker wat is dat met jou' zei Nasser. 'jij bent ook mooi hoor' 'mag ik?' vroeg hij. Hij gaf zijn hand en ik pakte die aan. Hij deed de deur voor mij open. 'gentelmann' 'je weet toch' zegt hij lachend.
Na wat toeteren op de weg gaan we wat flinke boetes krijgen. Ik snapte de auto en de weg en de muziek en zette het op mijn verhaal.
-
Aangekomen
Dj is er, cadeaus liggen er, de mensen zijn er en wij zijn er dus eigenlijk is dit perfecte feest. Ik zoek Younes maar vindt hem niet. Ik loop door de drukte naar Nasser en keek hem aan. 'Waar is Younes' riep ik zo hard mogelijk. 'Boven' riep hij terug.
Ik ging naar een kamer boven en zag hem daar met een meisje zitten. Ze keek me vies aan en keek dan naar Younes. Ik pakte mijn pistool en richtte het op haar. 'Heb je problemen' zei ik. 'Dounia leg dat weg' zei hij. Ik deed mijn pistool weg en verliet de kamer met een harde klap.
-
Ik zat dansend op de dansvloer samen met mijn moeder. Ik keek naar mijn telefoon en zie een oproep van mijn vader. Mijn vader belt alleen als er iets. Ik loop snel naar de toilet en neem op.
'hallo?'
'dounia heb je een gun bij je?'
'ja waarom?'
'Tarik komt wraak nemen met opnieuw die 3 mannen, vertel het aan je broers want ik ga bewakers regelen'
'is goed'

Ik haakte af en ik liep snel naar binnen. Ik vertelde mijn moeder dat er een probleem was en dat ze even de mensen onder controle moet houden als er iets gebeurd.
Alle jongens staan buiten en ik weet dat als ik nu naar buiten ga dat ik thuis wordt vermoord. But fuck iT, ik heb schijt. Ik ging naar Nasser en vertel wat mijn vader net zei. Hij waarschuwde de andere en belde dan mijn vader

Ze knikken. Ik liep naar binnen en ik werd aan mijn arm gepakt. Ik keek naar achter en zag Mo. Ik knuffelde hem. 'heey schatje alles goed?' vroeg hij. 'alles op z'n gangetje. Pak je gun Tarik komt' zei ik. 'is goed' 'ik moet gaan sorry' 'mag ik geen afscheidskus' Ik gaf hem een snelle zoen en ging toen weg.
Ik was ondertussen al terug bij de ingang en er waren al bewakers. Ik stond de hele tijd buiten. Daar zag ik een zwart busje aankomen. Tarik en zijn mannen stapten uit. Ze waren maar met 4.
Snel liep ik naar binnen en belde mijn vader.
'ze zijn er ga in jullie positie staan' zei ik.
Hij haakte af. Tarik en zijn mannen gaan naar de achterdeur. Ik ga langs een andere deur ook naar de achterdeur.

Drugsdealer familieOnde histórias criam vida. Descubra agora