15

1.2K 56 6
                                    

Hij deed de deur open en het was helemaal donker. Ik stapte verder en alle lichten gingen aan. Partypoppers werden afgevuurd en er werd heel hard geroepen 'GELUKKIGE VERJAARDAG'
Ik zag iedereen. Ouders, broers, neven, tantes, ooms en Ilham en haar familie. WOW WACHT? ILHAAMMM?!
'ILHAAAAAAM?!' riep ik. Ik liep naar haar en knuffelde haar plat. Omgod deze bitch heb ik gemist. 'IK HEB JE KAPOT HARD GEMIST BITCH' riep ze. Ik huilde gewoon omdat ik haar zag. Ik groette al mijn neven, tantes en mijn ooms.
Iedereen filmde. Er waren een paar mensen er jammer genoeg niet. Dat zijn de 4 broers van Ilham. Ze voelen net als mijn broers.
Ik had/heb gevoelens voor Nassim. Hij is dus 1 van de broers van Ilham. Doordat hij een maandje weg was kon ik hem vergeten maar het lukte gewoon niet.
We waren allemaal gezellig aan het praten. Ik ging naar de keuken want ik had even chocolade nodig. 'kom op vertel wat er is' zei Ilham. 'waar zijn je broers?' vroeg ik. 'ze zijn onderweg lieffie en btw Nassim heeft zich gedragen man hij ging niet meer naar lounges ens in deze maand' zei ze. Ik zweeg want ik voel me schuldig. Terwijl hij niet meer ging ben ik wel naar een lounge geweest.
'jij bent wel geweest he?' vroeg ze. Ik knikte. 'ik wist het wel, hij was gisteren zo fk chagrijnig ik wist niet wat ik moest doen man' 'fuck hij gaat me haten en me niet eens groeten denk ik' 'owh doe normaal babe hij gaat je groeten of ik ga aan zijn oren trekken'
Ik lachte en gaf haar een knuffel. Op dat moment ging de bel. 'DOUNIA DOE DE DEUR OPEN' riep mijn ma. 'is goeeeddd' riep ik.
Ik ging met zieke stress naar de deur. Ik deed open en zag ze alle 4. Ze keken me blij aan. 'DOUNIAAAAA' riep Marouane. Dus zoals ik al zei Ilham heeft 4 broers. Marouane, Ibrahim, Nassim en Imran. Marouane en Ibrahim zijn 19 en Nassim, Ilham en Imran zijn 18. Just like me.

Ik knuffelde als eerst marouane. 'jullie willen niet weten hoe hard ik jullie heb gemist kleintjes' zei ik. 'wie noem je kleine ah bolle we zijn even oud maar toch blijf ik ouder' zei Imran. Ik gaf Imran een knuffel daarna Ibrahim en dan als laatste Nassim. Hij knuffelde mij en ik knuffelde terug. 'ik wil je straks spreken' fluisterde hij in m'n oor. Ik knikte.
Uit eindelijk kwamen zijn ouders ook. Ik groette hun ook en ze gingen zitten bij de andere. Morgen geef ik dus een feestje. Een zaal hebben we al geregeld en onze klas komt ook. Ja weetje kan me niks schelen want Nasser heeft ze uitgenodigd. Heel onze familie komt ook.

Ik liep naar de woonkamer en ging zitten. In de andere woonkamer zaten de jongens. 'Hbiba wil je deze plateau brengen naar de mannen' vroeg mijn ma. 'is goeedd'.
Ik pakte die aan en ging naar de andere woonkamer. Ik legde de plateau neer en schenkte voor iedereen in. 'dankjewel kleintje' zei Imran. Zijn pa gaf hem een klap op zijn achterhoofd. 'ze is niet klein ah masgout' Ik lachte en gaf de laatste glas aan Nassim. Hij knipoogde naar me en zei dat we even naar de tuin gingen.

Ik stond op en volgde hem. Ik ging zitten op de schommelstoel en hij ging naast mij zitten. Ik pakte een sigaret en begon met roken.
'waar was je gisteren' zei hij zonder me aan te kijken. 'lounge' zei ik zacht. 'wat deed je daar' 'ik had het beloofd aan Nasser' Hij zweeg. 'ik moet je iets zeggen' zei hij na een tijdje.
Ik keek naar beneden. Hij pakte mijn kin naar boven zodat ik in zijn ogen kijk. 'ik hou van je Dounia ik weet niet eens wat jij hier hebt uitgespookt deze maand ik was zo bezorgd over je de ene keer dacht ik dat je werd mee gepakt door Tarik ofs ik wou zo graag naar je toe gaan maar ik kon het niet. Je moet me begrijpen dat ik je niet graag zie met een jongen' zei hij. 'dus wat heb je gedaan deze maand' Ik zuchtte. Ik vertelde hem alles. Van Tarik naar mo en van mo naar nu.
Hij was niet zo blij over het verhaal van Mo. Mais bon. 'is het ook wederzijds?' vroeg hij. 'wat?' 'de liefde die ik voor je heb' zei hij. Ik knikte. Hij keek me met een glimlach aan. 'zullen we naar binnen gaan want ze gaan verkeerde dingen denken' zei ik. 'nou dat kan me niks schelen je weet toch dat je nu mijn schat bent' Ik glimlachte en knikte. We gingen terug naar binnen.

'wat deden jullie daar tortelduifjes' zei Marouane. Iedereen keek onze richting op. 'fuck you marouane wollah ik ga je breken' zei ik. Hij glimlachte. Ik pakte de plateau en liep naar de keuken. Meteen kwam Ilham naar me toe.
'ENNN?!' riep ze. 'we zijn samen' 'omgod neee?! Eindelijk mijn broer is eindelijk serieus' 'wat bedoel je met serieus?!' vroeg ik. 'uhmm' 'Ilham zeg' 'oké dus luister ik moest van Nassim zeggen dat hij braaf was deze maand maar dat was helemaal niet zo. Hij ging elke dag dat we niks moesten doen naar een lounge en ja ik zag hem een keer met kechh in een kamer en ja uh ja' zei zachtjes.
De tranen gleden over m'n gezicht.
Op dat moment kwam Nassim binnen. Hij keek ons aan. Ik keek hem recht in de ogen aan. Ik liep huilend naar boven. Ik deed mijn deur op slot en huilde het uit op mijn bed. Na een tijdje hoorde ik mijn slot draaien. Ja doei!

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now