25

984 54 3
                                    

Ik reed met nog steeds Nasser naast me naar m'n appartement. 'Ga je mee' vroeg ik. Hij knikte en stapte uit. Ik deed mijn auto op slot en ging dan mijn appartement in.
Nasser bewonderde mijn kleine appartement. 'We hebben zoveel geld en je koopt zo een appartement' zei hij. 'Niet opvallen' zei ik. Hij keek me begrijpend aan en ik pakte mijn koffer in. Toen ik klaar was ging ik snel naar beneden en stapte de auto in. Ik reed zonder wat te zeggen naar de Mac. Ik bestelde een vis menu voor mij en Nasser. 'hier' Ik gaf het aan hem. 'merci' Het is al laat. Het is bijna 15 uur dus ik ga naar het pand rijden van m'n ouders. Ze zeiden 19 uur maar heb geen zin. En ik ga met Nasser naar Nederland rijden.
Ik kwam aan en pakte een sigaret en begon met roken. Ik wou naar binnen gaan maar iemand deed een pistool op m'n hoofd. 'wie ben je' '15062000' zei ik. Dat is een code voor alle mensen die hier zijn.
Hij haalde het pistool weg en ik ging samen met Nasser naar binnen. Ik ging al rokend nog steeds btw naar m'n vaders kantoor. Ik ging maar binnen en iedereen zat daar. Van mijn ouders tot de ouders van Ilham.
'dag prinses' zei m'n pa. 'salam' zei ik zacht. Ik ging zitten en bleef verder roken. 'voor wat moest ik komen?' vroeg ik. 'Ga je terug mee naar Nederland of?' vroeg mijn vader. 'Ja ik ga terug' zei ik. 'Waarom?' zei ik. 'Zodra je daar bent moet je iets voor me doen' zei hij. De vader van Ilham keken mij en Ilham aan. 'Jullie 2 gaan namelijk naar een nachfeest, het is in een lounge. Er zijn daar 3 mannen die we nodig hebben en ik wil dat jullie die gaan halen. Jullie broers handen de rest wel af' zei hij. 'Dacht het niet, ga je hun 2 alleen in een lounge laten met allemaal lustende mannen' begon Nassim te schreeuwen. Ik lach om zijn bezorgdheid en keek hem aan en gaf hem een knipoog. Hij keek me boos aan en ik lachtte weer. 'Nassim ze zijn sterk laat dit, er moeten meisjes gaan niet jongens je weet zelf wel waarom.' zei hij. Hij keek boos naar zijn vader en verliet het kantoor. Ik liep achter hem aan en riep hem. 'Nassim stop met lopen' riep ik. Hij stopte en draaide om. Hij wou praten maar ik zoende hem. Ik liet hem los en keek hem aan. 'Er gaat niks gebeuren en ik ga niks verkeerds doen, geldt hetzelfde voor Ilham' zei ik tegen hem. 'Je weet hoe mannen zijn' zei hij. 'Ja en je weet ook hoe ik ben dus stop met zagen en zwijg' zei ik. Hij keek me lachend aan en zoende me weer. Ik liet hem los en pakte hem weer terug mee naar het kantoor. Hij gaat zitten en ik ga zitten op zijn schoot.
'Gaan jullie allemaal naar Nederland vandaag' vroeg ik. 'Ja maar we gaan met het vliegtuig en Nasser ook' zeiden ze. 'Ik wil met de auto gaan niet met het vliegtuig' zei ik. 'Ik ga mee' zei Nassim. Ik knikte naar hem en keek hem aan.
'Oke is goed ik ga, triq salama' riep ik.
Ik groette iedereen. Ik keek Ilham aan en knuffelde haar strak. 'ik heb je gemist' zei ik. 'pff wollah ik ook ik moest met jou broers en mijn broers werken' Ik lachte en gaf haar een knuffel. Ik ging naar mijn auto en Nassim gaat nu lekker rijden. 'Kunnen we eerst afscheid nemen van Abdel en Karim alsjeblieft' zeg ik smekend. Hij zucht maar knikt uiteindelijk wel.
-
Ik knuffelde Abdel en Karim voor de laatste keer. 'Triq salama en hou je goed kleintje' zei Abdel. Ik knikte en keek ze beide lachend aan. Nassim gaf ze een hand en gaf ze een knikje. We stapte weer in de auto en reden naar een hotel. Hij wilt nog niet vandaag vertrekken dus dan gaan we maar morgen.
Aangekomen bij het hotel gaan we naar onze kamer. Ik leg mijn koffer neer en leg mijn sleutels op een kast. Nassim gaat op het bed zitten en zet zijn armen op zijn benen en hij leunt zijn hoofd op zijn armen. Ik ga voor hem staan en hij haalt zijn armen weg. Ik ga op zijn schoot zitten en keek hem aan. 'Wat is er schatje' zei ik. 'Ik heb stress echt heel veel' zei hij. 'Hey ontspan je een beetje. Er is een bubbelbad we kunnen er nog wel in' zei ik. Hij keek me lachend aan. 'Heb je bikini bij' zei hij. 'Altijd' zei ik lachend. Ik zoende hem en liet hem los. Ik pakte mijn bikini en ging naar de badkamer.
Ik ging met een badjas naar het bubbelbad en stapte erin. Nassim zit er al in en keek me aan. Ik ging naar hem en masseerde zijn rug. 'Gaat het al wat beter' vroeg ik. 'Vele beter' zei hij. Ik lachtte en liet hem los en zoende hem weer.

Drugsdealer familieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu