66

549 28 12
                                    

Ik wordt wakker in mijn bed en krijg zotte hoofdpijn. Nassim ziet dat ik wakker ben en kijkt me aan. 'Ben je helemaal gek geworden? Je gaat alleen naar het ziekenhuis. Ten eerste je fucking been is niet stabiel en je weet zelf dat het gevaarlijk is en zeker dat je niks zei' zegt Nassim. 'Nassim alsjeblieft het is ochtend' zeg ik. 'Dat boeit me geen tering, ik ben het zat dat je altijd weggaat zonder dingen te zeggen. Begrijp je niet dan dat ik jou probeer te beschermen?' zegt hij. Ik zucht en stap met moeite uit bed en negeer hem compleet en ga naar de wc. Terwijl ik mijn gezicht was hoor ik mijn telefoon en loop ernaar. Ik zie dat het Samir was.
'Hallo?'
'Hey, ik ben het. Binnen half uurtje moeten jullie hier in het pand zijn. Younes wou bij Youssef blijven dus hij is er niet. Broers van Nassim komen ook. Vertel jij het Nassim?'
'Bel jij hem maar, ik praat niet met hem'
Ik haak af en doe dan mijn trainingspak aan. Ik doe mijn haar in een lage staart. Ik doe wat lipgloss op en dan een ketting met mijn naam. In deze trainingspak van psg kan je zwaar mijn rondingen zien. Maar ja het is maar familie en broers van Nassim. Hij gaat sowieso jaloers worden want zijn broers kijken altijd. Ik lach in mezelf en zet dan mijn bitch look weer aan. Nassim zat beneden te wachten op me. 'Je rijdt met mij' zegt hij. 'Hell no' zeg ik. Ik pak mijn autosleutels en rijdt snel weg. Ik kom aan in het pand en gooi mijn krukken op de grond. 'Hoe gaat het met je been zusje' zegt Nasser. 'Kanker veel pijn maar ja wat kan ik doen' zeg ik tegen hem. 'Je antibiotica nemen' zegt hij. 'Oh ja, wollah vergeten' zeg ik tegen hem. Hij zucht. Nassim komt binnen en gooit mijn antibiotica. 'Als je nog iets gooit naar me steek ik dit in je kanker kont kanker kind' zeg ik tegen hem. 'Wow rustig. Wat is er met jou vandaag en sinds wanneer scheld je zoveel met kanker?' zegt Samir. 'Sinds dat deze hond mij boos maakt' zeg ik. Hij zucht en ik loop naar de keuken. Ik pak 3 pillen en slik het door. 'Dounia dat is te veel' zegt hij wanneer hij mijn pillen af pakt. 'Wat? Ik heb pijn. 1 pil gaat niet werken' zeg ik. Ik loop uit de keuken en ga op de bank zitten. Marouane en Imran komen binnen. Heel lang geleden dat ik die heb gezien. Ze groeten elkaar uitgebreid en uiteindelijk geven ze mij een knuffel. 'Oke nu dat iedereen er is' zegt Samir. Ik onderbreek Samir. 'Waar is Amir?' vraag ik. 'Hij is naar een vriend van hem gegaan in Parijs morgen of overmorgen is hij terug' zegt Nasser. Ik knik. 'Oke dus hij zit in gevangenis Utrecht. Als eerste moeten we een keer iemand gaan bezoeken daar, om te kijken naar Camera's, hoeveel polities en bewakers van de persoon die we gaan bezoeken. Dan gaan we wat wachten. 2 weken. We zijn met genoeg. We vallen politie aan, schieten ze allemaal dood. We laten ibrahim vrij en dan pakken we onze privé jet naar Dubai.' zegt Samir. Ik lach en klap. Ik sta op en ga voor Samir staan. 'Dus jij praat alsof dit allemaal makkelijk gaat zijn. Serieus Samir je weet dat dit niet 1 of andere drugs dealers zijn dit is fucking politie. Ze gaan blijven zoeken.' zeg ik. 'Wollah Marouane ik ga je kanker tanden eruit slagen' zegt Nassim opeens. Ik negeer hem en kijk terug naar Samir. 'Daarom gaan we verhuizen naar Dubai zusje' zegt Nasser. 'Wat?! Gaan we weer beginnen met die verhuis shit? We kennen hier iedereen en alles. In Dubai gaan we geen ene cent verdienen' zeg ik. 'We hebben genoeg geld dat weet je' zegt Amine die zijn kapsalon eet. 'Van waar kom jij met je dikke hoofd' zeg ik. Hij steekt zijn middelvinger uit en eet verder. Marouane en imran staan op. 'Goed plan, we zien jullie morgen weer' zegt Marouane. Hij verlaat het pand en ik pak mijn krukken. 'Wat ga je ook weg?' vraagt Nasser. 'Uh ja? Ik heb er niets te zoeken en ik blijf bij jullie slapen btw' zeg ik. Voor dat hij iets kon zeggen stap ik naar de auto en rijd weg naar huis.
-
Ik ben fruit aan het snijden en hoor de deur. Ik zucht en snijd verder. Hij gooit zijn sleutels op tafel en loopt naar de koelkast. Hij pakt een red bull en kijkt me hele tijd aan. 'Je bent wel sexy als je boos bent' zegt hij. Ik geef hem een vieze blik en gooi het fruit in de blender. Als dat klaar is komt hij achter me staan en geeft me kusjes in mijn nek. 'Nassim ik ga je hoofd in deze blender steken' zeg ik. Hij blijft me kusjes geven en ik draai me om en hij begint me te zoenen. Ik laat hem los en geef hem dan een harde klap. 'Voor wat was dat?' zegt hij terwijl hij zijn hand op zijn wang houdt. 'Omdat je me boos hebt gemaakt' zeg ik met een glimlach. Ik pak zijn red bull af en ga zitten op de zetel. 'Heyhey nee je gaat stoppen met red bull' zegt hij. 'Wtf waarom?' vraag ik. 'Je kan door dat geen kinderen krijgen hallo ik wil kinderen' zegt hij. Ik rol met mijn ogen. 'Dan maak je het maar met een andere meisje' zeg ik wanneer ik terug mijn red bull pak. 'Waarom luister je nooit' zegt hij en pakt terug mijn red bull af en gooit het in de lavabo. 'Serieus?' zeg ik tegen hem. 'Ja serieus' zegt hij. Ik zucht. 'Wil je mijn krukken even geven' vraag ik aan hem. Hij geeft ze en uiteindelijk sta ik op. 'Gaan we snack eten heb er zin in' zeg ik. Hij knikt en pakt dan zijn autosleutels.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now