11

1.1K 56 15
                                    

Weekend
Zaterdag 8.20

Heel deze week was het echt saai. Eigenlijk niet maar omdat iedereen vrij was hadden we geshopt en die dingen.
Vandaag moet ik Reda ophalen van Antwerpen. Ik moest dus vroeg opstaan. Ik ga daar hij hun blijven maar om te gaan slapen neem ik hem mee naar Nederland en overdag blijven we in Antwerpen.

Ik stond op en nam een snelle douche. Ik deed dus mijn morning routine die jullie ondertussen wel weten. Haar, make up, kleding... Ik koos mijn outfit uit en deed olie in m'n haar.

Ik ging naar beneden en groette mijn ouders en broers

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ging naar beneden en groette mijn ouders en broers. Ik maakte snel een ontbijt en at het snel op.
'ik gaaa' riep ik. 'is goeedd' zei nasser. Ik glimlachte en liep snel naar m'n auto.
-
Aangekomen groette ik mijn tante. 'beslamaa benti wollah bedankt' 'is graag gedaan gelti' Ze gaf me nog een kus en verliet de kamer.
'eey Reda gaan we naar de McDonald' vroeg ik. 'JAAAAH!' 'oké eerst gaan we dan iets halen voor mij dan gaan we naar Mcdonald oke?'Hij knikte. Ik pakte zijn schoentjes en pakte hem op.
Ik moet gewoon even wat pinnen meer niet. Dat is dus gewoon om de hoek dus we gaan wel te voet. Ik liep met Reda in m'n handen naar de bank. Iedereen keek me raar aan maar ik heb schijt.
Ik liep snel naar de auto. Reda zette ik van voor want hij heeft nu mijn hoofd al moe gemaakt maar hij is zo cute. Snel reed ik naar de Mcdonald in de stad. Ik bestelde voor hem een kinder menu en voor mij een fish menu.
Ik at het samen met hem op. Hij vertelde zo schattige verhalen. Hij is verliefd op een meisje Aurelie ofs iets. Kapot schattig je wilt niet weten. Toen ik klaar was pakte ik Reda op maar ik botste tegen een breed iemand. Wat is dit in Antwerpen. Het is die ene jongen van vorige keer.

Flashback
Ik opende mijn blikje en botste super hard tegen een breed gedaante. 'owh sorry' Ik keek naar m'n kleren die gelukkig niet nat waren en keek toen naar boven.

'is niet erg' zei ik zacht. Ik smolt van zijn mooie groene ogen. 'jij bent dounia toch?' vroeg hij. 'ja hoe weet je dat?' vroeg ik met een opgetrokken wenkbrauw. 'nou ik heb veel over je gehoord, je bent gevaarlijk je hebt wel de grootste kickbokser gepakt van heel nl en belgie' Ik lachte.

'3la slama' zei hij. Ik glimlachte en gaf hem een hand. Hij had zijn bestelling al dus hij liep met mij mee naar buiten. 'heb je zin om nog iets te gaan drinken?' vroeg hij. Ik knikte en keek naar Reda.
'wil jij nog iets met je vrouwtje gaan drinken' vroeg ik. Hij knikte en gaf me een kus op de wang. Ik lachte. We liepen naar een leuk restaurantje en ik pakte een milkshake.
'vertel eens over je zelf' zei hij. 'nou ik ben dounia ik ben 17 jaar uhhmmm ik heb 6 broers en ik zit nog op school' zei ik. 'je zit nog op school? Je hebt alles wat je wilt wat doe je op school' vroeg hij.
'nou je weet nooit wanneer ik er uit ga ofs dan heb ik tenminste nog een diploma ookal ga ik bijna nooit naar school' zei ik. 'aah slim'
En zo praten we de hele tijd verder.

Reda vond hem echt een leuke jongen hij heet Yassine. Hij is zo aardig maar ik ga me niet laten doen. 'het is tijd om te gaan Reda ik moet nog helemaal naar Utrecht rijden' 'mag ik in de auto met yassinee' vroeg hij cute. 'ben je zot ah kleintje we komen hem nog wel eens tegen' zei ik met een knipoog.
'Dounia mag ik je nummer' vroeg Yassine. Ik gaf hem mijn nummer en ging toen weg. Ik pakte Reda op en zette hem van voor vast. Het was heel de weg stil want hij is in slaap gevallen. Ik ben zo blij met deze stilte.
Na een half uur was ik er bijna tot ik werd gebeld. Door Nasser.
'hallo?'
'dounia waar ben je?'
'bijna thuis hoezo'
'ga aub even naar pand utrecht'
'nee omg ben je gek ik ben met reda'
'aah safe kstuur iemand anders dan'
'is goed beslama'

Ik haakte af en parkeerde in onze garage.  Ik pakte rustig Reda op en legde hem in mijn bed. Hij gaat in mijn bed slapen van nacht want hij slaapt blijkbaar niet graag alleen.
Ik deed mijn schoenen uit en ging naar beneden. 'daag mammiee' zei ik blij. 'wats met jou je hebt precies een lekkere boy gevonden' zei mn ma. Mn pa keek dr raar aan terwijl ik kapot hard moest lachen.

Geloof me mijn ma is echt een rare vrouw. 'waar is reda' vroeg mijn ma. 'hij is aan het slapen ik ga even snel zijn koffertje uit de auto halen' zei ik. Ik pakte de autosleutels en ging naar de garage. Ik schrok me dood van wat ik zag in de garage. Nasser die doet aan drugs?!

Hey schatjes, voor de duidelijkheid ik heb dit boek al geschreven maar wou gewoon een paar dingen veranderen want sommige dingen waren gewoon niet logisch. Ondanks dat het is een BOEK dus neem niet alles serieus.
xx schrijfster

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now