18

1K 55 10
                                    

Ik liep van hem weg terug naar Appie. Ik kocht daar Red Bull en een zakje ships. Ik betaalde alles en ging naar buiten. Daar zag je die hangjongeren weer.
'weee dounia alles goed' zei iemand. Ik keek naar achter en zag Abdel. 'abdel ?!' riep ik. 'de enige echte' zei hij. Ik lachte en liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. 'had jij geen 5 jaar celstraf?' vroeg ik. 'ja man maar ik had maar 3 jaar omdat ik goed gedrag had wollah hoezo zit je niet ik de gevangenis' 'niemand durft te snitchen en wie snitcht die weten dan dat ze heel m'n famille achter hun krijgen' 'bon bon wanneer ga je terug naar Frankrijk?'
Ja mensen toen ik 15 was had ik voor 2 jaar In Frankrijk gewoond. Puur omdat ik het wou, in Marseille btw. Ik hou van die stad. Ik heb daar dus een eigen appartement en abdel woont een verdieping onder mij. Hij is precies mijn broer.
'ik weet niet miss ga ik volgende week wel' zei ik. 'wheee is goed ik vertrek ook volgende week' 'c'est bon wat doe je in nl?' 'even m'n broertje bezoeken. Ik wou eigenlijk niet door m'n kut ouders maar ik laat hem niet alleen met die fils de pute' 'aah c'est bon hier is mijn nummer app me als je me nodig hebt ofs' 'merci au revoir ma sœur' 'au revoir'
Ik gaf hem nog een knuffel en liep toen naar huis. Eerlijk ik mis Frankrijk wel. Ik ga volgende week wel voor een maandje. Gewoon voor wat me time. Gewoon wat tijdjes met abdel door brengen want geloof me hij was de enige die mij aan het lachen kreeg door m'n moeilijke tijden. En NEEE ik heb Nassim al hij is gwn m'n broer.

Ik kwam thuis aan en meteen krijg ik zieke hoofdpijn. Ik liep naar buiten en stak een sigaret op. Ik begon wat te roken en gooide daarna m'n sigaret weg. Ik ging terug naar binnen en zag een boze Nassim.
'wat kijk jij zo boos' zei ik. 'boos? Boos? Serieus dounia. Ik zie jou bij de Appie met een jongen en jij verbaasd waarom ik boos ben' riep hij. 'stop met roepen ja! Ik ben je fk hond niet dat je zo tegen mij moet praten' riep ik terug. 'wie is die jongen' vroeg hij. 'gaat je geen ene moer aan ja! Als je nu al zo begint te doen voor ons huwelijk kan je mij al vergeten! Ik ga niet naar je luisteren ik ga me helemaal het zelfde gedragen!' riep ik.
Ik liep boos naar buiten en moest even mezelf onder controle houden. Nog even ik barst uit. Ik kan nu even iemand gewoon dood slaan. Pff.
Ik stap mijn auto in en reed even naar een afgelegen plek. Ik rook daar wat sigaretten. Ik heb bijna 2 pakken gerookt man. Ik stap mijn auto weer in en ging naar huis. Niemand was thuis gelukkig.
Ik ging naar boven en pakte 2 koffers. Ik deed daar al mijn kleren, spullen, make up en shit in. Ik pak een papier en schrijf daar een brief op. Voor mijn ouders en mijn lieve broers. Ik ga maar een maandje weg dus is niet erg.
Ik liep naar beneden en deed mijn koffers in de auto. Het briefje leg ik op de tafel.

Lieve mama, papa en broers,
Ik ben even weg naar Frankrijk. Ik ga voor een maand weg! Ik kom terug beloofd en ik ga echt niks gevaarlijks doen. Aub kom me niet opzoeken ik weet dat jullie om mij geven maar kom me niet opzoeken. Ik heb gewoon veels te veel stress. Ik ben btw niet alleen dus vertrouw me aub. Ik kom snel weer terug. Als jullie me echt dringend nodig hebben maar ook echt dringend. Bel abdel dan. Ps: zeg niks tegen Nassim hij gaat me komen opzoeken ik weet dat. Doe het aub niet ik vertrouw jullie. Ilham app ik nog wel. Ik hou van jullie. Xoxo Dounia

Ik liep naar m'n auto en reed even snel weg naar een Appie ver weg. Ik deed daar wat boodschappen en deed het in mijn auto. Ik ging zitten in de auto en belde even snel abdel.
'hallo?'
'ewa met dounia hier ik ga vandaag vertrekken naar La france'
'aah c'est bon kan je even wachten op mij dan gaan we samen ik wil echt weg van deze fils de pute. Is het erg als ik mijn broertje mee neem?'
'non c'est bon Ik kom je zo ophalen'
'cava au revoir ma sœur'
'au revoir'

Ik reed naar het huis van de ouders van Abdel. Ik kwam aan en belde aan. Daar was ze dan. De moeder van Abdel die me vies aan keek.
'eh maman kijk nog 1 keer vies naar haar en ik sla zo je vieze bek Dr af' zei Abdel. Ik lachte en gaf hem een knuffel.
'eeh vite vite ik heb niet alle tijd' zei ik. 'eeh tranquilleee' zei hij. Ik lachte en liep mee naar zijn kamer. 'wesh ben je serieus waar zijn je koffers?' vroeg ik. 'heb ik niet, heb alleen 2 koffers van mijn broer' 'aah çava waar zijn je kleren?' vroeg ik. 'en France' 'bien'
Ik liep naar de kamer van zijn broertje. Hij is 13 jaar. 'EEEH douniaaa' riep hij. Ik lachte en gaf hem een knuffel. 'je bent groot geworden' zei ik. 'ewa ja ik word net als abdel. Al die chimies fixen je weet toch' 'echt een little abdel jallah kom we zijn hier weg' 'yess'
We gingen naar beneden. 'aah naar waar gaan jullie?' vroeg zijn moeder. 'naar ergens' zei ik. 'aah deze hoer gaat groot praten yek' 'kdacht dat jij de hoer was? Ik ben nog maagd man' zei ik. Abdel lachte en hamza (broer van abdel) kon zijn lach ook al niet meer inhouden.
'Moehim we gaan nu even weg, weg van deze varkensstal' 'nee dat gaat niet iemand moet wel de huur betalen' zei ze. 'dat kan ons echt niets schelen wist je dat? Allée slaapwel madame'
We liepen samen naar buiten. Hamza zijn koffers deed ik in de kofferbak. Hij stapte van achter in en Abdel naast mij.

'merci dounia om ons te brengen' zei hij. 'non problème het is gewoon dat ik ook ga naar La France anders had ik jullie niet gebracht' 'eeh shitana' 'vertel nou is heb je gewerkt daar?' vroeg ik. 'oui heb 4 miljoen gekregen voor m'n werk' 'wow dat is Hayeck veel argent' 'ja man en owh ja Karim is ook vrij' 'zeg wollah?' 'wollah' 'ewa c'est bon waar is hij nu ?' 'hij is al in La france' 'bien'
-
Ik reed verder en kwam aan bij een tankstation. Ik stapte uit en liet Abdel en Hamza slapen. Ik liep naar binnen en tot m'n schrik zag ik daar Nassim. Ik deed mijn kap op en kocht snel mijn 2 red bulls en cola. Ik kocht er nog wat snoep bij en betaalde het.
Ik liep snel naar m'n auto en reed met volle vaart weg. Gelukkig heeft hij me niet gezien. Ik deed mijn raam even open en begon met roken.
'sbahlgeirr' riep Hamza. Ik glimlachte. Abdel werd ook wakker. 'ferm ta gueule man je roept door heel Nederland' zei Abdel. Ik lachte en deed mijn sigaret in m'n mond. Ik blies het rook uit en deed de hele tijd verder. 'oeff doe die kut sigaret weg' zei Hamza. 'wil je ook?' vroeg ik. 'sirt kowed ja' zei hij. 'praat normaal ah zebbi' zei Abdel.
Ik lachte en ze bleven verder kibbelen. Na paar uurtjes kwamen we aan in Marseille. Deze 2 hebben de hele tijd zitten te slapen of kibbelen.
'we zijn er' riep ik. 'wat roep je?' zei Abdel slaperig. Ik stapte uit en deed de deur open van Abdel. Maar hij was aan het leunen op de auto waardoor hij op de grond viel. 'HWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH YEH SUKKEL' riep ik. Hamza was ook al wakker en lachte mee.
Het was nu 22.00 en om 23.00 komen die muurjongeren. Ik ken ze allemaal en ze zijn echt oprechte leuke mensen. Geloof me als je ze ziet denk je echt dat ze monsters zijn maar dat zijn ze niet.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now