37

654 32 0
                                    

Perspectief Dounia
Ik wordt zwetend wakker en sta direct op om een koude douche te nemen. Weet niet waarom maar heb zin om boos te zijn op Nassim. Hij heeft zo veel geduld met mij dus boeit niet.
Ik kom uit de douche en kleed me snel aan. Ik wil naar beneden gaan en bots tegen een Breed iemand. 'Kijk uit ezel' zeg ik. 'Sorry heks' zegt Nassim. Ik zucht en ga naar beneden. 'DOUNIAAAA' roept hij. 'Wat de kanker roep je' zeg ik. 'Wats er met jou man menstruatie wella??' vraagt hij lachend. 'Nassim je bent niet grappig' zeg ik. Ik ga naar de keuken en pak wat fruit. Tijdens het snijden komt hij achter me staan en geeft hij kusjes in mijn nek. 'Vertel het is wat is er schatje' vraagt hij lief. 'Ik wil naar nederland' zeg ik. 'Na dat de dokter heeft gebeld gaan we schat' zegt hij. Ik draai me om en knuffel hem. 'Waar zijn Mn broers' vraag ik terwijl ik hem vast pak. 'Even iets regelen' zegt hij. Ik pak hem van zijn gezicht vast en zoen hem. 'Ik hou van je eh' zeg ik. 'Ik ook van jou schatje' zegt hij lief terug.
-
Ik ga naar de wc om snel alles uit te kotsen van de pizza die ik net heb gegeten. Nasser komt lopend de badkamer binnen en doet mijn haar vast in een staart. Hij pakt een washandje en wast mijn gezicht. 'Ga in bed liggen' zegt hij boos. Wat doet hij boos kan ik er iets aan doen dat ik ziek ben. Ik wil naar boven lopen maar zak in en ben helemaal weg van de aardbol.
Perspectief Nasser
Ik was mijn handen en ga naar de gang. Ik roep meteen Nassim en hij komt snel aanlopen. Ik pak dounia op en loop snel naar de auto. 'Nassim pak wat spullen van haar en een deken snel' zeg ik snel tegen hem. Hij loopt snel naar boven en ik loop snel naar de auto. Ik leg haar op de achterbank en stap snel in en rij weg. Onderweg naar het ziekenhuis. Ik bel Samir en de andere snel op en kom dan aan.
Ik pak haar snel op en ren naar binnen.
-
We wachten allemaal in de wachtkamer tot dat die hoerezoon van die dokter aankomt. Nassim gaat helemaal kapot je ziet het gewoon aan hem. 'Komt goed broertje' zeg ik tegen hem. Wat hij allemaal zou doen voor mijn zusje. Onbeschrijfelijk. Zelfs een moord.
De dokter komt aan en snel staan we allemaal op. 'Er is niks aan de hand met mevrouw, alleen een longontsteking en dat is het. Is ze getrouwd?' vraagt hij. Nassim staat op en pakt hem van zijn keel. 'Wat bedoel je getrouwd?' roept hij. Ik pak hem weg van de dokter. 'Rustig' zeg ik tegen hem. De dokter zet zijn das goed en kijkt ons terug aan. 'Zou ik je onder 4 ogen kunnen spreken' zegt hij zo kalm mogelijk. Nassim knikt en gaat met de dokter mee.
Perspectief Nassim
'Dus dounia heeft een longontsteking dat komt door het roken dat ze doet. Het kan nog verder leiden naar kanker. Ik denk vrijwel omdat u haar man bent dat u haar kunt helpen zodat ze stopt met roken' zegt hij. Ik knik naar hem en geef hem een hand. 'Mag ik haar zien?' zeg ik. Natuurlijk mag ik haar zien maar wil beleefd doen. Hij knikt en stuurt me naar haar kamer.
Ze slaapt als een roosje. Het is zo schattig. De dokter gaat weg en dan komen Nasser enz naar binnen.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now