56

605 29 8
                                    

Ik ben in het pand en er zijn ongeveer 10 mensen die we moeten uitschakelen. Ik zucht en kijk naar de lijst. 'Wat is er' zegt Amir. Ik kijk hem aan en glimlach. 'Niks, het zijn er veel' zeg ik. Hij lacht. 'We kunnen het wel aan, zoals altijd' zegt hij. Ik knik en ga naast hem zitten. 'Dus wanneer mag ik je vriendin is ontmoeten' zeg ik lachend. 'Daarom kwam ik ook naar hier. Ik wil een etentje houden met iedereen en met mij en mijn toekomstige' zegt hij. Ik knik en knuffel hem. 'Mij niet in de steek laten' zeg ik. 'Jij bent altijd mijn nummer 1' zegt hij. Ik glimlach en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en gaat dan weg. Ik zucht en zoek dan wat informatie over de 10 maffiabazen. De meeste mensen hebben shisha lounges en dat is zo gevaarlijk. Politie rijdt er 24/7. Ik pak een aspirientje en zie Nassim binnen komen. '5 van de maffiabazen hebben computerbestanden maar ik kan het niet kraken. We hebben iemand daarvoor nodig. Hun roosters staan erop en ik moet het weten zodat ik weet wat ze doen' zeg ik snel. Hij kijkt me aan en lacht. 'Kalmeer even. We zijn er nog maar net aan begonnen. We hebben nog tijd schat' zegt hij. Ik zucht en ga zitten. 'Wil je koffie' zegt hij. 'Ik wil een sigaret' zeg ik. Hij zucht en pakt er 1 uit zijn zakken. Ik glimlach en steek hem aan en neem een diepe hijs. Hij pakt me op en zet me op zijn schoot. 'Je stresst te veel' zegt hij. 'Ik wil er gewoon van af zijn' zeg ik. 'Dounia we hebben tijd' zegt hij. 'Tegen die tijd weet ik je te kalmeren houden' zegt hij grijnzend. 'Nassim klaar jij met je seks je maakt me gek' zeg ik lachend. 'Wie zegt dat ik het daar over wou hebben' zegt hij. 'Ik ken je nu ondertussen wat te lang voor dat' zeg ik. Hij lacht en ik ga weer naar de computer. Ik probeer wat dingen te hacken maar het lukt me maar niet. 'Je komt toch mee naar het etentje' zeg ik. Hij knikt en ik sta op. 'Wil je alles afsluiten, ik wacht op je in de auto' zeg ik wanneer ik hem een kus op zijn wang geef. Hij knikt en ik ga naar de auto. Ik zie beweging in de struiken en kijk er naar. Ik negeer het en stap de auto in. Nassim komt na een tijdje de auto ook in stappen en hij rijdt weg.
-
'Wat moet ik aan trekken' roep ik door het huis. 'Geen sexy kleren' roept Nassim terug. Ik zucht en kijk naar de kleedjes. Hij komt naar boven en om helst me en geeft me kusjes in mijn nek. 'Ik moet iets uitkiezen laat me met rust' zeg ik lachend. 'Zwijg ezel je geniet ervan' zegt hij. Ik zucht en zoek verder. Ik heb eindelijk iets gevonden. Ik stijl mijn haar en zet er dan wat krullen in. Ik doe mijn make up vrij naturel en doe dan mijn kleed aan.

 Ik doe mijn make up vrij naturel en doe dan mijn kleed aan

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Ik zucht en pak dan een tasje. Nassim komt uit de badkamer en kijkt me dan aan. 'Wauw' zegt hij. 'Zwijg erover' zeg ik. 'Je bent prachtig' zegt hij. Ik glimlach en zet zijn kraag goed. 'Ben je klaar' vraag ik. Hij knikt en we lopen naar de auto. Met zenuwen rijden we naar het restaurant.
Amsterdam 18.00
We komen aan en ik begroet mijn broers. Amir is er nog niet maar we gaan alvast zitten. 'Je bent prachtig' zegt Nasser. 'Daarom lijk ik op je' zeg ik lachend. Hij geeft me een knipoog. 'Ik ga even naar de wc' zeg ik. Ik sta op en ga naar de wc. Ik pak een aspirientje weer, want ik heb barstende hoofdpijn. Ik kijk nog naar mijn haar en ga dan terug naar de tafel. Ik zie Sofia aan onze tafel zitten en ik schrik. Sofia kijkt me aan en schrikt ook. Ik groet Amir en ga dan aan tafel zitten. 'Sofia' zegt ze. Ik glimlach nep naar haar en kijk dan weer naar Nassim. 'Uhm Dounia wil je mee gaan naar de wc met Sofia' zegt Amir. Ik zucht en knik. Ik sta op en we gaan naar de wc. Ze duwt me tegen de muur en kijkt me aan. 'Luister dit ga je niet verpesten voor me. Dus zeg iets over de shishalounge en dan ga ik je volgende baby misschien ook wel doden. Misschien moet je wat beter in je drankje kijken voor je iets drinkt' zegt ze. Ik kijk haar diep in de ogen aan en ze gaat terug naar de tafel. Terwijl ze loopt naar de tafel pak ik mijn pistool en schiet in haar rug. Terwijl iedereen begint te schreeuwen en kijkt naar Sofia ga ik rennend naar buiten. Niemand die me heeft gezien buiten Nassim. Ik loop zo snel mogelijk weg en de tranen stromen over mijn wangen. Nassim heeft me gevonden en kijkt me aan. Hij knuffelt me en zweeg. 'Ik heb alles gehoord en opgenomen. Maak je je maar niet druk' zegt hij. Ik huil het uit. 'Amir gaat dit me nooit vergeven' zeg ik huilend. 'Tuurlijk wel' zegt hij. Hij veegt mijn tranen weg en kijkt me aan. 'Dounia ik hou van je en ik accepteer elke keuze en alles wat je doet' zegt hij. Ik knik en hij pakt mijn hand vast en gaat mee naar de auto. Ik stap in en hij rijdt weg. Amir belt me een keer maar durft het niet op te nemen. Nassim ziet het en hij pakt mijn telefoon en neemt op. Hij begint te schreeuwen tegen hem en ik pak de telefoon af.
'Hallo'
'Ik vergeef je dit nooit'
'Amir laat me dit uitleggen'
'Je hebt mijn verloofde vermoord wat valt er uit te leggen'
'Ze vermoorde mijn kind'
Mijn tranen komen weer op en ik haak af. Thuis aangekomen loop ik meteen naar boven naar de badkamer. Ik huil alles uit en trek dan mijn pyjama aan. Ik haal mijn make up eraf. Mijn haar doe ik een knot. Ik ga naar beneden en maak koffie klaar. Ik ga naar het zwembad en steek daar mijn voeten in. Ik blijf daar zitten tot ik zie dat Amir aan de deur is. Hij kijkt me aan en doet dan zijn schoenen uit. Hij doet zijn voeten ook in het water en kijkt naar de zonsondergang. 'Het spijt me' zegt hij. Ik kijk hem aan. 'Ik wou het niet doen maar al mijn emoties kwamen naar boven en je weet dan wat er gebeurd' zeg ik. 'Zoals ik al zei. Je bent mijn nummer 1 en ik zet echt geen enkele vrouw boven je en zeker iemand die jou kind heeft afgepakt' zegt hij. Ik glimlach en leun op hem.

oke sorry ik heb zo lang niks geplaatst en dat komt puur omdat ik in marokko ben. we zijn altijd buiten ben bijna nooit thuis enz.

Drugsdealer familieजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें