58

613 31 12
                                    

Ik ben nu aan het wachten op 8 koffies en het duurt echt lang. Na 80 jaar heeft hij mijn koffie gegeven en ik betaal. Ik loop dan naar mijn auto en rijd weg naar het pand.
Ik geef de koffies aan mijn broers en Nassim. Dan ga ik zitten en drink van mijn koffie terwijl ik op Instagram scrol. Nassim komt naast me zitten geeft me kusjes in mijn nek. 'Sebiet gaat Nasser aanval krijgen' zeg ik lachend. Hij glimlacht en geeft me dan een kus op mijn wang. 'Dus kan je het plan veranderen' zeg ik tegen Nasser. 'Nassim je moet wel oppassen want veel mensen hebben jullie al samen gezien' zegt Younes. Hij knikt. 'Waar is Amir' vraagt Yousef. 'Ik denk roken' zeg ik. Hij knikt en gaat dan ook roken. 'Dus zoals altijd je gaat naar binnen je verleid die Marouane beetje en dan ga je met hem naar een kamer. Nassim komt naar boven en vermoord die bewakers dan komen Younes, Nasser en nemen ze Marouane mee via de achterdeur' zegt Samir. 'Kan er iets fouts gaan' zegt Younes. 'Als Marouane door heeft dat je iets probeert maar zonder hem aan te raken enzo zal je hem wel moeten zoenen ofzo' zegt Nasser. Nassim staat boos op en gaat weg. Ik zucht. 'Ik ga dat niet doen' zeg ik. 'Voor het geval dat' zegt Samir. 'Samir ik ben een getrouwde vrouw en geen hoer' roep ik. Hij zucht. 'Hoe wil je dit anders doen Dounia' zegt Nasser. 'Ik ga niets of niemand zoenen ben je gek' zeg ik. Hij knikt. 'Misschien heeft ze gelijk. Ze is getrouwd' zegt Samir. Ik zucht en sta op. Ik ga naar buiten en zie dat Nassim zijn auto weg is. Ik zucht en bel hem. Hij neemt niet op.
Ik: ik ga niemand zoenen! Ik ben getrouwd met jou en ga echt geen rare man zoenen. Kom terug plies
Husbandd🤞🏽🥵: ik weet dat je dat niet doet maar wordt gewoon boos om het beeld in mijn hoofd, denk je het is leuk om te zien dat ze zeggen dat je een andere man moet zoenen
Ik: kom gewoon terug en we praten erover
Husband🤞🏽🥵: ben er binnen half uur
Ik zucht en ga weer naar binnen. 'Ik ga hem gewoon verleiden met mijn outfit en niets anders' zeg ik. Nasser knikt en ik zie dat Yousef opstaat. 'Ik ga, ik moet nog pakketjes ophalen' zegt hij. Ik knik en geef hem een knuffel. Hij begroet Nasser en Samir enz en gaat dan weg. 'Misschien moet er nog iemand naar de lounge samen met Nassim' zeg ik. 'Het kan wel' zegt Samir. 'Ofwel Amine of Yousef' zegt Samir. 'Waarom hun en niet ik' zegt Nasser. 'Jij lijkt op mij sukkel' zeg ik. 'Amir moet hacken daarom' zegt Samir. 'Laten we Yousef pakken. Hij lijkt het minst op mij' zeg ik. Samir knikt en ik stuur hem een appje.
Ik: kom straks langs pand plannen zijn veranderd
Yousef broer❤️: ben er binnen een uur
'Hij komt binnen een uur' zeg ik tegen Nasser. 'Moehim ik ga maar naar Nassim' zeg ik. Ik gooi een luchtkusje en stap dan mijn auto in.
Ik: ben je thuis?
Husband🤞🏽🥵: ja
Ik laat hem op blauw en rij dan naar huis.
-
Ik sluit de deur en gooi mijn tas weg. Mijn jas hang ik weg en ga dan naar boven. Ik zie Nassim en hij ziet dat ik er ook ben. 'Dounia' zegt hij. Ik knik en kijk hem aan. 'Wat is er' zeg ik. 'Ik kan dit niet meer' zegt hij. 'Wat kan je niet meer' zeg ik. 'Dit. Onze relatie' zegt hij. 'Wat bedoel je' zegt hij. 'Ik wil scheiden' zegt hij. 'Waarom' zeg ik terwijl mijn tranen naar boven komen. 'Ik heb geen gevoelens meer' zegt hij. Mijn tranen stoppen en mijn woede komt naar boven. Ik pak mijn tas en loop naar beneden. Ik stap de auto in en rijd snel weg.
Nassim perspectief
'Ik heb het gedaan. Nu goed?
'Goed zo, nu gaat er niks gebeuren met je vrouwtje haha of moet ik zeggen ex vrouw'
'Luister raak haar 1 keer aan wollah je gaat er spijt van krijgen'
'Ze heeft wel lekkere kont vindt je niet?'
'Kowed 3liya'
Ik haak af en zucht. Dounia is boos weggegaan. Ik snap het wel. Ik bedoel ik hou zielsveel van haar en ben zot verliefd op haar en het is raar als ik opeens zeg 'ik heb geen gevoelens meer voor je'. Het moest wel. De broer van Sofia heeft me opgezocht en hij zwoor dat hij Dounia iets zou aan doen als we niet gingen scheiden. Ik zucht en pak weer een sigaret. Ik hoor de deur bel en ik loop naar beneden. Ik zie daar de broer van Sofia en kijk hem aan. 'Wat moet je' zeg ik. 'Waarom huilt ze niet' zegt hij boos. 'Ze is hard' zeg ik. 'We hebben haar meegenomen' zegt hij lachend. Ik kijk hem aan. 'Wat heb je gedaan' zeg ik wanneer ik hem van zijn nek pak. 'Je hebt de verkeerde gepakt' zeg ik. Ik pak mijn gun en slaag het tegen zijn hoofd. Bewusteloos. Ik pak hem op en steek hem in mijn auto en rijd naar het pand.

okee ik had voor dit boek nog een ander boek maar heb het allemaal even privé gezet. want nu ik het zo terug lees s dat een vreselijk boek maar het onderwerp is wel goed daarom dat ik het gewoon ga overschrijven. hij had veeel kijkers dus ik hoop dat er bij komt!!
xx

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now