7

1.4K 62 14
                                    

Ze kwamen binnen en richtte een pistool op mijn familie. Ze keken allemaal geschrokken. Sommige zijn gillend weggegaan.
Mijn vader en broers richtte het ook op hun. 'dat is niet zo slim van je, ik heb je dochter' zei Tarik. Ik lachte. Hij is zo achterlijk.
'dat kan niet als ik hier ben' riep ik. Hij keek me geschrokken aan en ik schoot in zijn been. Mijn vader schoten in de been van de bewakers. Onze bewakers namen ze mee naar het pand en ze gingen daar bewaken.
Tarik werd gepakt door een bewaker en keek me vies aan. 'wacht!' riep ik. Ik liep naar hem toe en gaf hem een stomp. '2 keer door je been. Volgende keer door je hart. Stop met vies kijken of ik trek je oogballen eruit en voer ze aan mijn honden' 'voer je het dan aan je broers' vroeg hij.
'nu heb je de grens geraakt ' Ik sloeg hem en blijf slagen tot heel z'n gezicht vol met bloed was. Ik was zo boos. Ik werd getrokken vanaf achter. 'laat me los die hond verdient het' riep ik. Die ene gast nam me nog steeds mee naar een kamer. Hij liet me eindelijk los en ik draaide om. Ik zag mo. Tuurlijk.

'het is de verjaardag van je broer, niemand vermoorden op deze datum' zei hij. 'dan doe ik het morgen ik ben ge-' voor ik kon verder praten heeft hij zijn lippen op de mijne gelegd. Ik ging er in mee en na 2 minuten ofs liet hij me los. 'dankje' zei ik zacht. 'wat dankje kom we zijn hier weg' Hij reikte zijn hand uit en ik pakte die. Mijn  andere hand is vol met bloed.
Ik waste het snel af en liep naar de zaal. Iedereen was gek genoeg gewoon aan het dansen en terug aan het praten. Ik keek vragend naar Mo. Hij schudde zijn hoofd terwijl hij lachtte.

'dankje dat je me hebt gepakt anders was hij al dood' 'graag gedaan prinses ik zie je morgen' 'doei' Hij gaf me een kus op de wang en ging terug naar buiten.
Bij de zaal aangekomen was iedereen druk bezig. Gewoon dansen, praten, eten.
Ik ging naar m'n moeder en ze zag mijn bloedende hand. Ze pakte mij meteen naar de wc. 'wat heb jij gedaan' 'Tarik kwam weer' 'vieze hond' Ze waste mijn hand af en keek naar mij. Ze liet een traan vallen.
'ik ben zo trots op je' zei ze. 'laat nooit je zwakte zien, ze maken er altijd misbruik van' zei ik stilletjes. 'kom we maken er een leuke dag van. Niemand zeggen wat er is gebeurd oké' zei ik. Ze knikte en we gingen naar de zaal. Het is ondertussen al 1 uur. En ik ben gewoon kapot, ik wil naar huis gaan maar ik weet niet waar Nasser is. (Er waren 2 zalen daarom dat de moeder van niks wist.)

Morgen gaan we naar pand rotterdam. Daar zijn dingen die echt snel moet gebeuren zoals drugs laaden ens. Ik heb morgen weer training. Mn vader zei dat er over 3 weken iets gaat gebeuren in la france en wij er dringend naar toe moeten gaan. Maar eerst goed trainen daarom dank ik allah dat mn been is genezen. Anders mocht ik niet mee. Morgen gaan we dus naar pand rotterdam en daar dinge regelen en dan gaan we naar kickboks dat is 2 straten verder van ons pand. Ik doe kickboks al 3 jaar. Je wordt er sterker en sterker mee geloof me maar. Sterker dan de training die ik thuis en in het pand krijg.

Ik zag Nasser en ging meteen naar hem. 'Gaan we naar huis alsjeblieft' zeg ik smekend. 'Hier de sleutels, ga maar ik rijd met Amine mee. 'Is goed' zeg ik. Hij geeft me een knipoog en ik stap naar de auto. Ik zet wat muziek op en schuur dan weg.
Thuis aangekomen deed ik mijn pyamajurkje aan en deed mijn make up eraf. Mijn haar doe ik in een staart. Ik kijk naar mijn telefoon en zie een paar appjes.
Een appje van Mo.
Mo❤️: Slaapwel lieverd, binnenkort word ik wakker naast jou😍
Ik: gekkie, slaapwel❤️

Ik zag nog een appje van younes.
Broertje youness❤️: je bent en blijft mijn prinses voor altijd. Niemand die er boven staat.
Ik: waarom zo lief?
Broertje youness❤️: ik ken jou onzekerheid over mij en meisjes wel, ik hou van je Ga slapen nu
Ik: goodnight x
Broertje youness❤️: slaapwel

Ik liet het op blauw staan en ging maar naar de jongens kamer. In zette de PlayStation aan en begon wat FIFA te spelen. Ik weet nog dat ik een keer FIFA speelde met Nasser en dat ik had gewonnen. Hij gooide een tafel omver zo boos was die dus. Ik lach om de gedachte met hoeveel ik van die psycho hou.
Na een potje te hebben gespeeld ging ik maar in mijn bedje liggen. Ik zette Netflix op en daarna viel ik in slaap.

Volgende ochtend
Maandag 9.45

Ik werd lekker vroeg wakker en ik was super blij. Ik weet zelf ook niet waarom maar ik heb altijd mood switches. Ik krijg een appje en kijk meteen naar mijn telefoon. Het is Ilham en Nassim tegelijk.
Bestfriend🤞🏽: hey schatje, ik mis je!!!!!!
Ik: hahah ik jou ook alles is saai zonder je. Wanneer komen jullie terug?
Bestfriend🤞🏽: geen idee ik hou je op de hoogte loveyou!!☺️
Ik: tooo
Ik keek naar het appje van Nassim en had geen zin om er op te antwoorden.
Nassim: hey alles ok daar in Nederland?
Ik: ja hoor bij jou?
Nassim: goed goed
Ik: is er iets?
Nassim: nee
Ik liet hem op blauw en negeerde hem gewoon.

Ik lachte in mezelf en ik liep naar de badkamer. Ik nam een snelle douche. Ik stapte eruit en smeerde mij in met bodylotion. Ik deed mijn beha setje aan en ik ging voor mijn kast staan.
Na lang twijfelen doe ik dit aan👇🏻

Ik doe wat mascara aan en spuit nog een luchtje op

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Ik doe wat mascara aan en spuit nog een luchtje op. Ik doe wat olie in mijn natte haren en loop naar beneden.

Mijn moeder heeft ontbijt gemaakt. 'oef mama ik kon je helpen als je me roept' 'hou je bek ja ik ben de moeder' Ik lachte. Alle 5 jongens kwamen luidruchtig naar beneden. 'ewa doe normaal het is ochtend' riep ik. Ze keken me raar aan en ik geef ze een dode blik. 'wjw deze chick is gevaarlijk ah mattie' zei Amine.
Ik at mijn ontbijt op terwijl ik mijn sociale media check. 'gaan we?' vroeg ik. 'ja kom' zei mijn moeder.
Ik ga terug naar stad met mijn lieve moeder. Tijd spenderen met haar is gewoon het beste.
Ik liep naar buiten naar mijn audi. Hij is al van mij maar ik ben nog maar 17. Nog een weekje wachten dan ben ik jarig samen met Nasser.

Ik schuurde de straat uit naar 't stad.
Ik parkeerde in een garage en stapte uit. Deed de auto op slot en haakte mijn arm in die van mijn moeder. 'Ik wil een ijsje halen' zei Mn moeder. Ik lachte en knikte. We stapte naar de ijssalon en het leek alsof ik Nassim zag. Voor even stond ik stil en keek naar mijn moeder. 'Zag je daar Nassim ook staan' vroeg ik aan mijn moeder. Ze schudde met haar hoofd en wuifde de gedachtes weg. Hij kan hier niet zijn hij is in Brazilië toch?
-
Ik lachte naar mijn moeder en legde alle tasjes in de koffer. Ik stapte terug in en deed wat muziek aan. Mn moeder bleef aan de deur en keek ergens naar. 'Dounia pak je pistool' zei ze. Ik pakte het snel uit het dashboardkastje en stapte uit de auto. Daar zag je Badr. Badr is een jongen die al heel lang probeert te stelen bij ons. Hij stopt niet en gaat ook gewoon verder. Hij komt aanlopen en ziet dat we naar hem kijken.

'Daar hebben we Dounia en mama Dounia haha' zegt hij lachend. Ik richt mijn pistool op hem en stap dichter bij. 'Je denkt dat je grappig bent he' zeg ik. 'Ik denk dat niet, ik ben het' zegt hij. Ik zet mijn pistool in zijn nek en kijk hem aan. 'Wanneer ga je stoppen?' vraag ik. 'Tot ik jullie geld heb' zegt hij. Hij wilt iets pakken maar mijn moeder schiet in zijn been.
'Snel snel wegrijden' roept ze. Ik pak zijn pistool en stap snel in de auto. Ik tijd zo snel mogelijk weg naar huis.
-
Thuis aangekomen zet mijn moeder alle soorten slot aan. Mn broers kijken ons vragend aan. 'Badr is terug' zeg ik. 'Wat hebben jullie gedaan' vraagt Samir. 'Hij achtervolgde ons en wou net schieten maar mam was hem voor' zei ik snel. 'Ik regel dit wel' zegt Amir. 'Het is te gevaarlijk nu om naar buiten te gaan dat weet je' zegt mijn moeder. We horen dat de bel gaat en ik ga achteruit. 'Wie is het' zeg ik. Het is Mo. Ik doe de deur open en al snel wordt hij dood geschoten.

Drugsdealer familieحيث تعيش القصص. اكتشف الآن