22

1K 62 8
                                    

Week later
Zaterdag 18.30
Het is vandaag de dag dat m'n ouders gaan aanvallen bij die maffiashit. Op  een zaterdag. Ze gaan het namelijk Om 22.00 doen. Want op dat moment sluit hij alles af en zijn de bewakers al weg. Ze sluiten namelijk samen hun lounge af dus 2 in 1 klap zeker?
Ze weten niet dat ik het weet maar ik ga hun achtervolgen. Want als er iets verkeerds afloopt dan ben ik er nog.
Het is nu 18.00 en ik ben bij Abdel en Hamza thuis. Abdel en Karim willen Yassine dood dus hun helpen mee. Na een tijdje ben ik toch terug naar Frankrijk gegaan. Nassim weet wat ik hier doe en heeft me uiteindelijk toch laten gaan. Ik heb gezegd dat ik na deze missie gewoon weer terug naar Nederland ging. Dat is het beste voor mij en voor Mn familie.
Zij hebben ook nog een team van 10 man. Dus dat komt wel goed. Wij hebben een team van 20 man ofs dus ik weet echt niet wat er fout kan gaan. Eigenlijk alles kan fout gaan als hun bewakers toch blijven.
Hamza gaat dus bij een vriend slapen. Ik ga hem even snel nemen. 'heb je alles hamza?' vroeg ik. 'jaja' 'zeg maar ja ja ik kom niks brengen he' 'nee hoeft niet'
Ik zuchtte en stapte de auto in. Ik rijd zo een 10 min en we kwamen aan. 'kom je mee naar binnen?' vroeg Hamza. 'nee hoeft niet' Hij knikt en geeft me een kus op mijn wang. 'Braaf zijn' roep ik terwijl hij uitstapt. Hij kijk me lachend aan en belt aan. Zodra ik zie dat hij binnen is rijd ik weg.
Ik ga naar huis en bel naar Abdel. Ik zeg dat hij naar beneden moet komen en wacht dan op hem voor de deur. Ik begon wat te roken en na 5 min was hij er. 'dat roken is niet goed voor je' 'mijn leven, stap in en hou je bek alsjeblieft' zeg ik. Hij lacht en stapt in. Het is al 19 uur en ik moet echt naar het pand van Karim. Ik rijd wat sneller en na 10 minuten kom ik aan. Ik ging naar binnen en groette de bewakers gwn met een knikje. 'hier' Ik gooide een zak met 10 wapens.
'wees er zuinig mee en gebruik ze alleen als het moet' zei ik. Er zaten ook nog 10 kogelvrije vesten bij. Ik deed er 1 aan en we spraken nog over ons plan.
Het duurde 2 uur om terug het plan te herhalen. 'dounia ik wil niet eens dat je mee gaat' zei Karim. 'dan heb je pech want het is mijn familie waar we het over hebben' Hij zuchtte.
'wees nou niet bang Karim ookal ga ik miss dood ik blijf van je houden bolle' 'je gaat niet dood man' zei hij. Ik glimlachte. 'iedereen gaat dood Karim. Iedereen'
Hij zweeg en keek naar voor. We laden even snel onze geweren. En we vertrokken. Ik heb snel een lelijke auto gekocht. Puur omdat ik het dan in brand kan steken voor bewijsmateriaal weg te halen.
Karim stapte in en reed weg. Hij zat dus naast mij en hij wou niet dat ik ging rijden. We kwamen aan en ik deed mijn bivakmuts aan.
We stapte naar binnen en er was daar niemand. Ik bezocht al de kamers. Ik hoorde een schot en liep snel naar de kamer.
Wat ik daar zag kon ik nergens van af halen. Mijn broertje. Mijn tweeling. Mijn wederhelft. Mijn jongen waar ik 9 maanden mee in een buik heb gezeten.

Ben ik de enige die de reclame van wattpad fk irritant vindt? Vroeger was het niet zo en opeens veranderen ze alles🙄.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now