43

614 30 0
                                    

Vrijdag 10:30

Nassim slaapt nog dus ik sta heel rustig op. Ik ga de douche in en was me snel. Ik doe crème in mijn haar en doe wat mascara en lipgloss op. Ik doe een lichte jeans aan met een witte dsquared trui. Ik doe mijn nike airmax aan en geef Nassim een zacht kusje op zijn wang. Ik ga naar beneden en pak mijn sleutels en autosleutels. Ik stap de auto in en ga naar de supermarkt. Ik koop koffiekoeken en vers brood. Dan ga ik naar een koffieshop en koop koffie voor mij en Nassim. Ik drink mijn koffie op in de auto. Ik kom thuis aan leg het ontbijt neer. Ik stuur Nassim een bericht en verlaat het huis weer.

Ik: ontbijt staat beneden, ben even naar stad en dan naar mijn pand. Ik ben om 13 uur terug ly

Ik leg mijn telefoon weg en rijd dan naar het stad. Ik ga een outfit kopen voor vanavond. Ik zoek een comfortabele short maar het moet wel sexy zijn. Uiteindelijk heb ik ze wel gevonden. Ik ga weer koffie halen voor mezelf en loop dan weer naar mijn auto. Ik steek een sigaret aan en rijd weg naar mn pand. Ik werd gebeld en zag dat het Nasser was.

'hallo'
'hey alles goed'
'ja met jou'
'goed kan je naar het pand komen?'
Ik kijk naar mijn horloge en zag dat het 12:30 is. Ik ga wel een andere keer naar mijn pand.
'welke pand ben je'
'utrecht'
'ik kom'

Ik haak af en rijd naar de afrit. Ik kom aan en zie Nasser. Ik geef hem een knuffel en stap dan naar binnen. Ik drink mijn koffie op en kijk hem aan. 'wat is er' zei ik. 'ik heb dit Nassim niet verteld, maar je weet die 2 mannen. Hij laat je alleen door gaan als je zegt dat je seks wilt' zei hij. Ik sta op en kijk hem boos aan. 'ben ik een hoer? Ik ben getrouwd' riep ik tegen hem. 'kalmeer en ga zitten, je hoeft het alleen maar te zeggen en dan pak je ze beide, je doet de achterdeur open en daar gaan we zijn oke?' zei hij. Ik adem diep in en weer uit. 'oke, als jullie daar niet zijn. Dan ben ik klaar met jullie' zei ik serieus. 'ik laat je niet vallen zusje' zei hij. Ik knikte en knuffelde hem. 'hoelaat begint het' vroeg ik. '20:00 niet vergeten' zei hij. Ik knikte en keek naar mijn horloge 12:45. Ik stap mijn auto in en reed snel naar huis.

Thuis aangekomen zag ik Nassim ontbijten, hij keek me aan en een lach sierde zijn mond. 'zo blij om me te zien' zei ik lachend. 'het is raar om zonder je op te staan' zei hij. Ik lach en ga op het aanrecht zitten. Hij staat op en komt voor me staan. Ik ga met mijn handen in zijn haar en kijk hem aan. 'ik ben overtijd' zei ik. Hij keek me schrokkend aan. 'ik moest het vandaag krijgen maar heb het niet' zei ik. Hij lachte. 'we krijgen een kind schatje' zei hij. 'heyhey niet te blij ik kan het straks nog krijgen' zei ik. Zijn lach ging weg en hij keek me aan. 'tegen die tijd vermaken we het wel met zn 2tjes' zei hij met een knipoog. 'je klinkt als een pedofiel' zei ik. 'hoezo schatje? Ervaring' zei hij. Ik rol met mijn ogen en zoen hem. Hij laat me los en bestudeert me. 'je hebt dikke lippen man en zie die ass' zei hij. Ik lach en geef hem een klap. 'niet doen alsof je deze aandacht niet leuk vindt' zei hij lachend. 'ik ga je echt slagen hou je bek nu' zei ik lachend. Hij keek me glimlachend aan en zoende me dan. 'je bent zo mooi' zei hij.  'wat doe je zo lief moet je iets hebben' vroeg ik. 'ik heb alles al wat zou ik nog moeten nodig hebben' zei hij. 'je weet maar nooit met jou' zei ik lachend.

Drugsdealer familieWhere stories live. Discover now