9

1.3K 60 8
                                    

Maandag 7.30

Maandag. Ergste dag van de week. Ik ben dood op en wil niet opstaan. Ik moet terug naar school maar ik haat dat met heel mijn hart. Nog 1 maand en ik ben vrij. Dan ben ik afgestudeerd en kan ik mij concentreren op wat ik nu doe. Vandaag heeft iedereen vrij dus iedereen is thuis. Als dat gebeurd gaan we meestal niet naar school. Ik sta snel op en ga naar badkamer.

Ik was mijn gezicht en poets mijn tanden. Ik neem een snelle douche maar dan zonder mijn haren nat te maken. Ik loop er snel uit en doe wat bodylotion op m'n huid. Wanneer ik klaar ben doe ik snel mijn ondergoed aan en ga naar mijn inloopkast. Ik sta letterlijk al 10 minuten voor mijn kast. Ik heb besloten om een zwart strak jurkje aan te doen. Ik deed mijn Louboutin hakken aan en finito.
In mijn haar doe ik wat olie in. Ik doe mascara aan en highlighter. Ik doe een luchtje aan en klaar.

Ik liep snel naar beneden. 'gaan we vandaag aub uit? Vandaag is iedereen thuis' vroeg ik aan de boys in de woonkamer. 'we zien wel ik ga even met pa praten dan' zei Samir. Ik knik en ga naar de keuken. Ik maakte snel een ontbijtje en at het op. Nasser kwam de keuken binnen.
'we gaan naar een restaurant kleed je aan' zei hij. Ik keek hem aan zovan wtf? 'zie je niet dat ik al klaar ben?' 'kleintje' zei hij. 'hmar' zei ik. 'yek hmar?' Hij keek me grijnzend aan. Hij gooide mij over zijn nek. 'NEE NASSER PLEAS LAAT ME MET RUST' riep ik. Hij zweeg en liep gewoon door naar boven. We kwamen aan bij zijn kamer en hij gooide mij op bed.

Hij ging zitten op z'n knieën en keek me aan. 'hoe noemde jij mij?' zei hij serieus. 'ik noemde je een hmar' Hij lachte. 'zeg sorry of ik gooi je in het zwembad' Ik lachte. 'ik zeg geen sorry tegen ezels' Hij wou me net op pakken maar ik gilde. 'stop met roepen ah masgouta' Ik lachte again. 'zeg sorry dan laat ik je met rust' Ik keek hem aan. 'oké zeg dit, liefste tweelingbroer nasser. Je bent kapot lekker en kapot mooi en het spijt me dat ik je ezel heb genoemd' Ik zuchtte. Ik herhaalde wat hij zei. Hij keek me blij aan.

Wat haat ik hem. Ik liep snel naar beneden en iedereen was klaar. Behalve nasser of course. Ik was aan het kijken welke auto ik zou nemen. Ik pakte de BMW.

'woow ik wou die nemen' riep Youssef 'serieus? Pak een andere auto' zei ik. 'nee ik pak deze' zei hij. Ik keek hem aan en ging snel naar de auto. Ik deed kinderslot aan en reed uit de garage. Als iedereen zijn auto heeft gepakt reden we weg.
Ik volgde gewoon mijn broer Nasser. We waren op de snelweg en ik deed snel een muziekje op. Ik belde even Nasser.
'hallo?'
'naar waar gaan we?'
'naar anvers'
'waar in Antwerpen?'
'borgerhout'
'owh ja zeker welk restaurant dan kan ik je inhalen'
'le sud'
'safe is goed'

Dat restaurant is dus in turnhoutsebaan en daar zijn altijd van die rare jongens. Allemaal illegalen die uit lounges komen dus no thank you. Ik reed wat sneller en haalde iedereen in.
Ik zoekte parking maar ja Dounia wat doe je? Het is hier echt vol, hier kan je niet eens lopen laat staan een parking vinden. Ik parkeerde in een random straatje. Het was toch om de hoek. Ik denk dat m'n tante hier woont dus we nemen straks wel is een kijkje.

Ik liep snel naar le sud en zoek mijn broers. Na 5 minuten had ik ze gevonden en ging ik zitten. 'waar heb je geparkeerd?' vroeg Amir. 'zijstraatje' zei ik. Hij knikte en keek terug naar menu. Ik heb gewoon besloten om lasagne te pakken want die is heilig hier.
De ober kwam en keek me de hele tijd aan. Nog even en m'n pa ging hem vermoorden. Hij durfde niet eens te praten maar heeft wel lef om mij aan te kijken? Rare man. Hij nam onze bestellingen op en knipoogde naar mij. Ik stond op en wou hem slaan maar Nasser hield me tegen.

'ik ben z'n vriendinnetje niet naar waar hij knip oogt' zei ik. 'rustig dounia ga zitten je bent agressiever dan heel Borgerhout bij elkaar' 'overdrijver' zei ik lachend.
Na een tijdje kwam dezelfde ober. '....kip met frieten voor meneer, en een lasagne voor de schoonheid.' Ik keek naar m'n vader en hij knikte.
'luister dan ah pedofiel, noem me nog 1 keer schoonheid of met je illie taal dan laat ik je elke hoek van dit restaurant zien en mag jij je tanden oprapen van de grond.' zei ik. Hij keek me bang aan en ging weg. M'n ouders konden gewoon niet stoppen met lachen.

Ik at mijn heerlijke lasagne op. Terwijl ik dat deed waren we gewoon in gesprek over je weet wel familie.
'mama gelti woon in het zijstraatje waar ik heb geparkeerd gaan we langs?' vroeg ik. Ze knikte blij. 'wij gaan dan naar lounge' zei Nasser.
Ik knikte. Na dat we klaar waren betaalde we en gingen ik en mijn ma naar m'n tante en m'n broers en pa naar lounge. We belden aan en al snel deed ze de deur open.

'benti wat ben je mooi geworden' 'shokran gelti' Ik deed mijn schoenen uit en liep mee naar binnen. Al snel zag ik mijn neefje van 2 jaar op mij springen.
'DOUNJAAAAA' riep hij. Ik pakte hem op en draaide wat rondjes met hem. 'wil jij met mij tlouwen? Jij bent mooi' zei hij. Echt cute. 'oke volgende week ga ik trouwen met jou, ja?' 'yess' zei hij. Meteen liet hij me los en ging hij naar de woonkamer.
'mama dounja wilt met mij tlouwen' riep hij. Ik lachte en pakte hem weer op. Ik liep naar boven want m'n 2 neven zijn hier ook of course. Ik zag in de speelkamer hun daar fifa spelen.

'ewa dounia lang geleden' zei Ilyas (neef). Hij wou me een knuffel geven maar Reda sloeg hem (Reda is dus haar neefje van 2 jaar). Ik moest lachen en geef Ilyas een kus op de wang. Bij rayan(neef) hetzelfde.
Reda keek me boos aan. 'niet jaloers zijn Ik word volgende week jou vrouw' zei ik tegen hem. 'ik wil een snoepje!' riep hij. Ik lachte en we gingen naar beneden.

'mama ik en Reda gaan even wat rondwandelen we zijn zo terug' Ze knikte en ik deed zijn schoentjes aan. Jas hoeft niet want het is eigenlijk best warm.
Ik pakte hem op en liep even snel naar kruidvat. Ik moest daarvoor heel de turnhoutsebaan uit lopen. Ik belde nasser even om te vragen in welke lounge ze waren. Gelukkig was het dichtbij.
Ik haalde een zak snoep voor hem en hij was kapot blij. Aangekomen bij m'n tante zette ik hem neer voor de tv. 'dounia ga jij even je broers halen' 'je wilt dat ik een lounge binnen stap' zei ik zachtjes. Ze knikte. Ik zuchtte en pak mijn tasje. Ik deed mijn hakken aan en ging naar buiten.

Ik pakte een sigaret en ging even roken. Iedereen keek me sexy, verleidelijk of raar aan. Ik negeerde de blikken en stapte verder naar de lounge. Aangekomen ging ik snel naar binnen. Ik zocht mijn broers en m'n pa. Na een paar minuten had ik ze eindelijk gevonden.
'sta op mama wilt weg en je weet hoe chagrijnig ze word als jullie niet luisteren' zei ik hard. Ja hallo deze muziek Staat kapot luid. Ze stonden gek genoeg op en we gingen samen naar buiten. Ik wachte op Nasser want hij is nog jongens aan het groeten.

Ik pakte weer een sigaret en begon weer te roken. Ik heb zieke stress gekregen. 'deze chick rookt meer dan ik in een heel jaar' zei Amine. Ik lachte. 'ik rook maar 2 keer ofs in een maand ik ben niet verslaafd ik doe het voor de stress' zei ik. 'welke stress' zei Nasser. '3la slama' zei ik. Hij lachte. 'zeg nou welke stress'
'familie, toekomst, school, gewoon alles' zei ik zuchtend. Ik gooide mijn sigaret op de grond en liep met grotere stappen naar het huis van m'n tante.

Aangekomen nam ik snelle jelle afscheid van m'n tante en m'n schatje Reda. 'volgende keer neem ik snoepjes en ships met je mee' zei ik tegen hem. Hij lachte en gaf me een dikke kus op de wang. Op dat moment had Nasser een foto getrokken.
'stuur die door' zei ik. Hij lachte en knikte. Ik nam afscheid van m'n tante en liep naar buiten. Ik ging even snel naar nachtwinkel voor Red Bull. Ik betaalde die rare Pakistaan (geen haat naar Pakistanen maar die zijn allemaal raar).

Ik opende mijn blikje en botste super hard tegen een breed gedaante. 'owh sorry' Ik keek naar m'n kleren die gelukkig niet nat waren en keek toen naar boven.
'is niet erg' zei ik zacht. Ik smolt van zijn mooie groene ogen. 'jij bent dounia toch?' vroeg hij. 'ja hoe weet je dat?' vroeg ik met een opgetrokken wenkbrauw. 'nou ik heb veel over je gehoord, je bent gevaarlijk je hebt wel de grootste kickbokser gepakt van heel nl en belgie' Ik lachte.

'ik moet gaan mijn familie is al vertrokken en ik ben als laatste like always' Hij lachte. Omgod hij heeft kuiltjes. Oké dounia focus. Ik lachte terug en liep naar m'n auto. Ik nam een slok van m'n red bull en reed met volle gas weg.
Ik stond letterlijk al 5 uur (2 minuten) in de fille. Oeff die stress is er weer. Laatste tijd krijg ik stress voor niks. Ik pakte weer een sigaret en begon te roken. Oké ik ga straks mijn pakje geven aan nasser want dit gaat uit de hand lopen. Ik deed muziek aan en kon eindelijk weer verder Rijden.

Mijn telefoon rinkelde. Het was nasser.
'hallo?'
'ewa waar ben je we zijn allemaal al thuis'
'ja hallo ik sta in deze fille'
'is goed ga je even langs pand Utrecht? Gewoon even cheken'
'is goed wie heeft de leiding?'
'khalid'
Ik zucht en haakte af.
Gelukkig wonen wij in Utrecht en is het dichtbij. Ik reed wat sneller en kwam aan. Ik gooide de deur van m'n auto hard dicht en ik ging naar binnen. Snel pakte ik nog een gun en ging ik naar de woonkamer.

Drugsdealer familieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu